Turkcell Mi Avea Mı Telsim Mi ?
-
Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlrda tüm hatların arasında bir çekişme var. bu da bize yarıyor tabi. Ama hangisi en avantajlı birtürlü işin içinden çıkamadım.
Ben awea nın GENC avea tarifesini kullanıyorum. Aylık 30 tl yükleme karşılığında 120 DK her yöne veriyor ve 500/5000 sms hakkı var.
Varmı daha cazip tarife yada hat ?
Teşekkürler
-
Telsim sadece KKTC'de var,vodafone oldu,el değiştirdi :D
Vodafone uygun eğer cep özgür tarifesine geçebilirsen,kendi sitesinden cep özgürü araştır görürsün,sms paketi,aylık sınırsız internet paketi ve yazın 2 ay boyunca her yöne ekstar 100'er mms,sms,internet ve konuşma dakikası bedava.Numara taşımaya ayda 100'erden 600 dk veriyor.
-
Hocam Turkcell Faturalı Gold paket kullanıyorum.Ve gayet memnunum.Kontorlü kullanma da ne kullanırsan kullan.
Turkcell in korntorlüsü ve diğer hatların kontorlüsü çok kazık.Takip edemiyorum.Bi bakıyorum ki yüklediğim tl gitmiş.
Daha önceleri kontorlü iidi.AMa şu tl ye geçişten sonra gizli zam geldi harbiden neredeyse %100.
Size tavsiyem faturalıya geçin.Kazık yemezsiniz.En azından hiç bir paket almasanız bile konuştuğunuz kadar ödersiniz.Ay sonunda gelecek olan faturada ayrıntılı olarak kimleri ne zaman kaç dak ve ne kadar ücret tutarında aradığınız yazılıdır.Kazık yemezsiniz.
Faturalı hat alırken kampanyalara dikkat edin.Sınırsız denen kampanyaların da bir sınırı vardır.Bazılarında konferans görüşme paket dışıdır.Bazıları her yöne değil şebeke içi sınırsızdır.
Edit: Turkcell de şuna dikkat edin : 444 ile başlayan numaralar pakete dahil değildir.Ayrı ücreti var.Yurtdışı da dah,il değil tabi.
Eğer 444 lü banka numaraları THY gibi firmaların numaralarını nasılsa sabit numaralar dahil die, faturanız 2 kat gelir =)
Turkcell de paket kullanıyorsanız ve extra bir fatura ödemek istemiyorsanız :
444 li numaralar + yurtdışı aramayın.Mesaj yollamayın.Ben mesaj atarım diyorsanız turkcelde çok cazip mesaj kampanyaları var ona katılın. Ayda 10000 mesaj gibi =)
-
telsim mi ? yok muhabbet kart :D
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam Turkcell Faturalı Gold paket kullanıyorum.Ve gayet memnunum.Kontorlü kullanma da ne kullanırsan kullan.
Turkcell in korntorlüsü ve diğer hatların kontorlüsü çok kazık.Takip edemiyorum.Bi bakıyorum ki yüklediğim tl gitmiş.
Daha önceleri kontorlü iidi.AMa şu tl ye geçişten sonra gizli zam geldi harbiden neredeyse %100.
Size tavsiyem faturalıya geçin.Kazık yemezsiniz.En azından hiç bir paket almasanız bile konuştuğunuz kadar ödersiniz.Ay sonunda gelecek olan faturada ayrıntılı olarak kimleri ne zaman kaç dak ve ne kadar ücret tutarında aradığınız yazılıdır.Kazık yemezsiniz.
Faturalı hat alırken kampanyalara dikkat edin.Sınırsız denen kampanyaların da bir sınırı vardır.Bazılarında konferans görüşme paket dışıdır.Bazıları her yöne değil şebeke içi sınırsızdır.
-----------------------------yeni hat istememdeki sebep kız arkadaşımla sürekli konuştuğumdan.
yani hem sms 'i olan hemde uzun uzun konuşturcak birşey arıyorum :) tabi fiyatıda uçuk olmaması lazm
-
aveada 1 saniyede 40 kuruş gidiyor 2.50 saniyeye 50 kuruş gidiyor aveadan aveaya yeni tarife sistemi cok fazla kontor gitmsine sebep oluyor.
-
Avea 'da bu taraftar hatları vardı mesela galatasaraylıysan 1905 dakika fenerbahçeliysen 1907 dakika veriyorlardı şebeke içi,onları deneyebilirsin.
Vodafone cep özgürde ise istediğin vodafonelu ile arama başına 40 kuruşa konuşuyorsun istersen 5 saat konuş,yukarıdaki gibi birsürüde hediyesi var.Ben kullanıyorum memnunum.
-
Abi vodafone den başka hat tanımam avea kullanıyorum ama vodafonem de var gerçekten çok temiz müşteri hizmetleri çok kaliteli sorunların çözümünde müşteriyi daha ön planda tutan firma.
Avea bir kampanya yapıyor. giriyorsun bakıyorsun kontorun gidiyorMüşteri hizmetlerini arıyorsun yok diyor e ne olacak giden kontorler biz bişey yapamayız ulan sen yapamayacaksın kim yapacak müşteri hizmetine bağlanacaksın bir saat bekliyorusn.
Vodafonede ole değil kampanyalarıda çok güzel. süper bir firma.
Kullanacaksan vodafone kullan
Türkcellinde ismi var oda sömürüyo
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------aveada 1 saniyede 40 kuruş gidiyor 2.50 saniyeye 50 kuruş gidiyor aveadan aveaya yeni tarife sistemi cok fazla kontor gitmsine sebep oluyor.
-----------------------------hocam her yone bir var 3 dakikada 30 kuruş her yöne birde 10 yada 15 dk 40 kuruş var
-
turkcell kampuscell+gnctrkcll yap baya avantaj var
-
abi turkcell de faturalı paketler var abim yapmış geçen gün aylık 29 tl ye 300 dakka her yöne :)