Turkcell Ve Ttnetin Halkı Kazıklaması
-
Hacılar Türkiyeye geleli 3 gün oluyor yine bu şirketlerin milletin kanını emmeye devam ettiği gerçeğini gördüm.Nie diye heralde sormayacaksınız çünkü zaten hepinizin sebepleri vardır alın size benim nieler.
1.Bugün turkcelle gittim hattımı kaybettiğim için .Kaybettiğim üzerime olan hattı çıkarmak için 50 tl istediler.
2.Faturalı hattımda hiç konuşmasam dahi 12 tl her ay hava parası ödüyorum yurtdışında yaşadığım halde bu hatta para ödüyorum.
3.Bizim kuzen 50 mb 3g internete 6 tl ödüyormuş.Duyunca şok oldum.Ukraynada 500 mb 3g internet + kendi operatörünle sınırsız konuşma zaten 10 tl.
Bunlar Turkcellin aklıma gelen kazıklarıydı.TTNETin aklıma gelen kazıkları.
1.Fahiş fiyatdan internet.
2.Hiçbir zaman parasını ödediğinizde hızda internet hizmeti alamamanız .
3.Yok kota yok adil kullanım kotası gibi başka yerde olmayan saçmalıklarla milleti yolma.
4.Sürekli olarak internet kopması,yavaşlaması,sayfayı yenilemek zorunda kalman.
-
1. Kaybettiğin hatta 50 lira istemezler. 12 liraydı sanırım. Hatta kıllık yapınca Ücret almıyorlar.
2. Sabit Ücret ise vergi. Fatura detaylarını inceleyebilirsin.
Tavsiyem kontorlüye geç.
-
welcome to Turkey
-
Hattı cıkarmaya 50 degil en fazla 20 olmuştur 1 sene once 16 idi avea da 12 tl vodafonu bilmiyorum ama seni fena keklemişler 50 diyerek.
-
başka operatöre taşı hattını ücretsiz :) hatta üstüne hediye veriyorlar
-
Seni yemisler 50 liraya hat mi cikartilir. Ki 50 dedigi an orayi karistiririm ben olsam sen altta kalmis vermissin senin hatan.
Yurtdisinda ttnet mi kullaniyosun?
-
Ayrıca Turkcell'de 50 MB net paketi yok ki ? Ama TTnet hakkında Söylediklerine Katılıyorum.
-
Ben de bir Turkcell kullanıcısıyım. Turkcell kullanıcısı olmak, bazı özelliklerden harberdar olmayı gerektiriyor.
2. Bunu bütün operatörlerdeki faturalı hatlarda ödersiniz. Bir bakıma faturalı hatların açık kalabilmesi için verilen ücret aslında. Ama bunun da bir süre için bile olsa bir çözümü var: http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/kampanyalar/konusma-ve-mesajlasma/sabit-ucret-yansitmama-kampanyasi
3. Eğer herhangi bir tarife seçmezseniz tarife dışı ücretlendirmeye maruz kalırsınız. Tarife seçmemek sizin kuzeninizin hatası olmuş. Seçin, beğenin:
http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/tumu/faturali-hat
http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/tumu/hazir-kart
TTNET'e gelirsek, orada bırakın iddialarınızı çürütmeyi altına imzamı bile atarım :) TTNET'i evimden atalı yıllar oldu, UyduNet kullanıyorum, kafam rahat. Ancak arkadaşım TTNET'in fiber internetini kullanıyor ve memnun olduğunu söylemişti. Ama eskisine göre mi öyle söyledi yoksa UyduNet stabilliğini kullanabildiği için mi öyle söyledi bilemiyorum.
-
Adam Türkiyeye gelince direk kazık yemiş ya la :D
Geçmiş olsun hocam :)
-
Turkcell pahalı bir şirkettir ama kaliteli hizmet verir. 8 yıldan fazladır kullanıyorum hiç bir şikayetim yok. İnternet hızı, kapasitesi falan iyidir. Ama dediğim gibi pahalıdir. Ki bu pahalılığın bir kısmı yine devletin sikimsonik vergilerinden kaynaklanıyor. Devlet rahat bıraksa bir belki o 50 Tl lik ücreti de almayacak. En basitinden Telsiz Kullanım Ücreti adı altında devletin haraç kesmesi falan filan.
Turkcell den ziyade, devlet öpüyor bizi müridler.
Ttnet konusu ise, Allah bunları bin beter etsin, aldıkları paranın hayrını göremesinler inşallah diyorum. Uydunet olsa burada bir dakka ttnet de durmam.
-
Arkadaşlar yazmış bişeyler ama ek olarak;
Turkcell de yurt dışında olduğunda hattını dondur. Fatura falan ödemezsin. Sadece vergi ödersin. Onu zaten devlet alıyor. Bişey yapamazsın...
TT net zaten başlı başına bir sorun tabiki. Bunlar herkes tarafından biliniyor ama sonuç alamıyoruz.