folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Turkcell VINN'cılar Ya Da Diğer Operatörleri Bilenler

Turkcell VINN'cılar Ya Da Diğer Operatörleri Bilenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar ağustos ayında temmuz ayında KKTC'de kullanmalık VINN ya da Vodafoneninki neyse onu düşünüyorum.Avea orada yok onu geçin.

Turkcellde 3 aylık 157 tl 10 gb veriyor paket aşımsız diyor.Vodafone ye bakamadım mobilim o yüzden biraz acil de o yüzden danışmak istedim.Sizin fikirleriniz neler ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

hocam kıbrısda vodafone ile turkcell var.

Lakin ikisininde cekimleri kaliteli.

Kıbrısta pazarlama departmanında çalışan arkadaşımız var vodafone kullanıyor, hız tesi falan iyi diyor.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

turkcell ilk çıktıgında iyiydi fakat 3g de havuz sistemi kullanıyor , mesela bulundugun bölgede çok kullanan yoksa tüm hızı sömürüyorsun

çok insan varsa hız paylaşılıyor hızın düşüyor yani yeterli olmuyr. Ayrıca kıbrısta turkcell 3g ilk çıktıgında aylık sınırsız 70 TL idi çok güzel ve kabul

edilebilir bir rakam modem de bedava idi şimdi modem 120 tl hat parası kota vs vs insanları sömürüyorlar

hız olarak vodafone daha iyi diye duydum ben.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Kıbrısta pazarlama departmanında çalışan arkadaşımız var vodafone kullanıyor, hız tesi falan iyi diyor.

ne kadar tutuyor hocam bir sorsana ben sadece 1 2 ay kullanıcam yani 1 ay bile denir taahütsüz bir şey olsun tr de hiç kullanmıcam

vodafone da cıhazın adı ne vınn gibi sitesinde bulamadım la

rapidhacker550 tarafından 27/Haz/13 18:42 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

ne kadar tutuyor hocam bir sorsana ben sadece 1 2 ay kullanıcam yani 1 ay bile denir taahütsüz bir şey olsun tr de hiç kullanmıcam

vodafone da cıhazın adı ne vınn gibi sitesinde bulamadım la

http://www.vodafone.com.tr/Internet/Vodem_Almak_Isteyenlere.php

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam çok sorum var da arkadaşa bir sorsana taahütsüz mü bu vodemler 2-3 gb yeterli bize 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

hocam çok sorum var da arkadaşa bir sorsana taahütsüz mü bu vodemler 2-3 gb yeterli bize 

hacı wodemleri zaten ben aldım :)

12 ay anlaşmalı 5GB 25 tl.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

hacı wodemleri zaten ben aldım :)

12 ay anlaşmalı 5GB 25 tl.

anlaşmasız lazım bana işte 1 ay kullancam bilemedn 2 ay 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Teknosa da turuncu indirim zamanlarında 1 aylık kullanmalık hat ve vınn modemi veriyolardı. 25 30 liraya felan. Hala devam ediyor mu bilmyorum, bi araştır istersen. Ama bayağı oldu.

Bunun dışında açık hat alacaksın anladığım kadarıyla onlar biraz pahalıya geliyo yinede araştır sen.

Edit: Vınn'ı geri istemiyolar. Beleşten vınnm olmuştu :P

banneduser tarafından 27/Haz/13 19:59 tarihinde düzenlenmiştir

ride or die..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

ne kadar zaman oldu hocam o ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

ne kadar zaman oldu hocam o ?

Hacım 2012'nin sonlarına doğru olacak. Lakin bazı siteler google amcadan aratın, böyle kaliteli kampanya ve ya indirimleri paylaşan...

http://kampanyabul.org/kampanyalar/magaza-market-kampanyalari/teknosa-kampanyalar/teknosa-26-mayis-2012-turuncu-indirimler-listesi.html

2012nin başlarındaymış galiba...

ride or die..
Toplam Hit: 2017 Toplam Mesaj: 16