Turkcell VINN'cılar Ya Da Diğer Operatörleri Bilenler
-
arkadaşlar ağustos ayında temmuz ayında KKTC'de kullanmalık VINN ya da Vodafoneninki neyse onu düşünüyorum.Avea orada yok onu geçin.
Turkcellde 3 aylık 157 tl 10 gb veriyor paket aşımsız diyor.Vodafone ye bakamadım mobilim o yüzden biraz acil de o yüzden danışmak istedim.Sizin fikirleriniz neler ?
-
hocam kıbrısda vodafone ile turkcell var.
Lakin ikisininde cekimleri kaliteli.
Kıbrısta pazarlama departmanında çalışan arkadaşımız var vodafone kullanıyor, hız tesi falan iyi diyor.
-
turkcell ilk çıktıgında iyiydi fakat 3g de havuz sistemi kullanıyor , mesela bulundugun bölgede çok kullanan yoksa tüm hızı sömürüyorsun
çok insan varsa hız paylaşılıyor hızın düşüyor yani yeterli olmuyr. Ayrıca kıbrısta turkcell 3g ilk çıktıgında aylık sınırsız 70 TL idi çok güzel ve kabul
edilebilir bir rakam modem de bedava idi şimdi modem 120 tl hat parası kota vs vs insanları sömürüyorlar
hız olarak vodafone daha iyi diye duydum ben.
-
HoLyCat bunu yazdı
Kıbrısta pazarlama departmanında çalışan arkadaşımız var vodafone kullanıyor, hız tesi falan iyi diyor.
ne kadar tutuyor hocam bir sorsana ben sadece 1 2 ay kullanıcam yani 1 ay bile denir taahütsüz bir şey olsun tr de hiç kullanmıcam
vodafone da cıhazın adı ne vınn gibi sitesinde bulamadım la
rapidhacker550 tarafından 27/Haz/13 18:42 tarihinde düzenlenmiştir -
rapidhacker550 bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
ne kadar tutuyor hocam bir sorsana ben sadece 1 2 ay kullanıcam yani 1 ay bile denir taahütsüz bir şey olsun tr de hiç kullanmıcam
vodafone da cıhazın adı ne vınn gibi sitesinde bulamadım la
http://www.vodafone.com.tr/Internet/Vodem_Almak_Isteyenlere.php
-
hocam çok sorum var da arkadaşa bir sorsana taahütsüz mü bu vodemler 2-3 gb yeterli bize
-
rapidhacker550 bunu yazdı
hocam çok sorum var da arkadaşa bir sorsana taahütsüz mü bu vodemler 2-3 gb yeterli bize
hacı wodemleri zaten ben aldım :)
12 ay anlaşmalı 5GB 25 tl.
-
HoLyCat bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
hacı wodemleri zaten ben aldım :)
12 ay anlaşmalı 5GB 25 tl.
anlaşmasız lazım bana işte 1 ay kullancam bilemedn 2 ay
-
Teknosa da turuncu indirim zamanlarında 1 aylık kullanmalık hat ve vınn modemi veriyolardı. 25 30 liraya felan. Hala devam ediyor mu bilmyorum, bi araştır istersen. Ama bayağı oldu.
Bunun dışında açık hat alacaksın anladığım kadarıyla onlar biraz pahalıya geliyo yinede araştır sen.
Edit: Vınn'ı geri istemiyolar. Beleşten vınnm olmuştu :P
banneduser tarafından 27/Haz/13 19:59 tarihinde düzenlenmiştir -
ne kadar zaman oldu hocam o ?
-
rapidhacker550 bunu yazdı
ne kadar zaman oldu hocam o ?
Hacım 2012'nin sonlarına doğru olacak. Lakin bazı siteler google amcadan aratın, böyle kaliteli kampanya ve ya indirimleri paylaşan...
2012nin başlarındaymış galiba...