Türkcellde Mi Sorun Var Yoksa Bende Mi ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Beyler Msj atıyorum gnderilirken hata oluştu gönderilemedi diyor tekrar deniyorum gönderiliyor bu sefer iletim raporu yok :|

türkcell kullanan hacıcanlar sizdede aynımı baksanız bir :| 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    hocam normaldir bayram daa :) olsun artık

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    çalışanı benim vurulanı benim son umut benim barışı benim :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    kimbilir şuan binlercesinde aynı sorun vardır sakin ol :D bayram sabahı hemen yüklenmeyin böyle

We can be more, we can be much more.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    ikinizdede sorun yok sorun avea'da :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    -----------------------------
    ikinizdede sorun yok sorun avea'da :D
    -----------------------------
    valla hocam ya avea daha beter turkcell de öle yapıosa avea yı siz tahmin edin artık :P

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    hadi hadi kapatın artık pcleri ziyaretlere başlayın artık :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    ne ziyareti la hayatta sevmem öyle ziyarete gitmeyi :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek
    aveayla istanbulda zor iletişim kuruyorum kadıköyde çekmiyo bu nasıl bi bokluk anlıyamadım yaa türkiyenın merkezinde türkiyenin hattı çekmiyo  

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    hacı sabahtan beri aveayla sadece 2 kişiyi arayabildim gerisinde hep şebeke meşgul dedi a.q trde de iş yok bi msj atıyorum 50 saatte gitmedi pff..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Müridler bende böyle bir konu açıcaktım ama konu açılmış bende de bu soruna benzer bir şey var ben msj atıyorum kontör gitmiyor turkcell'e gittim arada böyle şeyler olabilir dediler şanslısınız dediler

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 1785 Toplam Mesaj: 16