Türkçemiz ?
-
sonra diyorsunuz ki tahribat değişiyor ..TBT yi bu konularla diğer forum sitelerine çeviriyosunuz farkında değilsiniz..
senin gördüğünü herkes görüyor zaten bunun için konu açmana gerek yok...
-
Bde ByLe BşEy Var
Tekme tokat dalasım gelioyor.
-
mallık özenti farklı olma çabaları. v değilde w p değilde q bide büyüklü küçüklü yazmalar tdk ya uygun yazı yazma eyvallahta bu tür mallıklara ne gerek var
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Klavye tembelliği değil özentilik, mallık, kendi tarzını yaratma, kendini farklı gösterme çabası.
----------------------------- -
şimdi hoca a.q yerine amına koyayım yazarsam abest olmazmı? bunumu istiyorsunuz?
nette yazıyorum her türlü Türkçe kurallarını ihlal ederim ama normalhayatta diksiyonum düzgündür yanee
-
DarkSkull bunu yazdı:
Klavye tembelliği değil özentilik, mallık, kendi tarzını yaratma, kendini farklı gösterme çabası.
-----------------------------aynen öyle bunu düzeltmek mümkün fakat böyle yazmak kendilerini farklı gösterdiklerini sandıkları için önemsemiyorlar halbuki tam bir malca görünüyorlar.
-
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------sonra diyorsunuz ki tahribat değişiyor ..TBT yi bu konularla diğer forum sitelerine çeviriyosunuz farkında değilsiniz..
senin gördüğünü herkes görüyor zaten bunun için konu açmana gerek yok...
-
Thelordmax bunu yazdı:
Böyle konularda herkes imla kurallarını ağlatıp, evet türkçemiz ağlıyor demeyi iyi bilir :) Tarzım değil ama hepimizin yaptığı şey bunlar.
Diğer türlüsü mallık zaten. Dilin modifiyesi tarzı özentisi olmaz :)
-----------------------------şimdi ne desem bilmiyorumevet dört dörtlük yazmak için çok titiz olmak gerek fakat "war,güwenen,dai,napıosun,ewet" gibi şeyler yazmak yazdıklarınla alakasız.
@alper a.q ile bu yazılanlarda alakasız:)
-
Dj_Alper senin dediğin çok farklı birşey. Onu tabi ki kısaltacaksın açık açık yaz diyen yok. Ama q yerine k kullanabilirsin.
-
imla hatasına eyvallah ama apaçi tarzımı tiki tarzımı her neyse tip tip kelimelere tav oluyorum bi de amk klavyesinde caps lock tuşu bozuk oluyor galiba o insancıkların bi büyük bi küçük harf yazıyorlar ya bayağı kulaklarını çınlatıyorum :D