Türkçe'yi Yutan İngilizce Öğretmeni
-
Belki izlemeyen vardır
http://www.youtube.com/watch?v=hfBQQNVjLnk -
geçende canlı yayında izlemiştim gülmekten karnıma ağrılar girmişti :D
-
bu öğretmen daylight eğitim setinde değilmiydi?
edit: öyleymiş başlığı okumamışım :)
-
ben de Türkçe'yi çok iyi öğrenmiş bir ingiliz öğretmen anladım başta.
-
dalga geçenleri kınıyorum..yürümeye çalışan bir sakat ne ise benim gözümde bu adam da odur..başka şey kalmadı insanların kusurlarıyla gülüyoruz artık facebookta falan binlerce kez paylaşıldı..kapasitesiz insanlar topluluğu
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
dalga geçenleri kınıyorum..yürümeye çalışan bir sakat ne ise benim gözümde bu adam da odur..başka şey kalmadı insanların kusurlarıyla gülüyoruz artık facebookta falan binlerce kez paylaşıldı..kapasitesiz insanlar topluluğu
Ama benim gözümde sahtekar bi dilenci gibi işine gelince yürüyo gelmiyince sakat numarası
Eğer adam ingilizceyi düzgün konuşabiliyosa Türkçe'yide düzgün konuşabilir o adam alışkanlık yapmış kusuruyla değil alışkanlığıyla dalga geçiyoruz -
g2k bunu yazdı:
ben de Türkçe'yi çok iyi öğrenmiş bir ingiliz öğretmen anladım başta.
-----------------------------bende .
hatta o set var elimde , siz hele derse katilan tipleri gorun :) dayilara para vermislerde koymuslar herhalde .yoksa dayanilacak gibi degil ...
-
medya arkasında disko kralında çıkmışdı :) bayülgen dalga geçiyordu :)
-
bigpower bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
Ama benim gözümde sahtekar bi dilenci gibi işine gelince yürüyo gelmiyince sakat numarası
Eğer adam ingilizceyi düzgün konuşabiliyosa Türkçe'yide düzgün konuşabilir o adam alışkanlık yapmış kusuruyla değil alışkanlığıyla dalga geçiyoruzbırak hoca ne alaka dilenciyle konuyu saptırıyorsun, ayrıca ufak bi araştırmayla kekeme insanların şarkı söylerken-yabancı bi dil konuşurken-tekerleme okurken kekemeliklerinin ortadan kalktığını öğrenebilirsiniz..şimdi derseniz ki bu kekeme değil hızlı konuşuyor onu nasıl açıklarım bilmiyorum anlayan anlar onu.
-
Bu ne len böyle :D bu elemandan ingilizce dersi alan varmıymış :| nasıl anlıyolarmış ilgünç :)
-
Medya kralında izledikten sonra sırf bu adam yüzünden bu seti indirmekten vazgeçtim :D Arada küfür mü ediyor napıyor belli değil:)