Türkçe'yi Yutan İngilizce Öğretmeni

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Belki izlemeyen vardır
    http://www.youtube.com/watch?v=hfBQQNVjLnk

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

geçende canlı yayında izlemiştim gülmekten karnıma ağrılar girmişti :D

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

bu öğretmen daylight eğitim setinde değilmiydi?

edit: öyleymiş başlığı okumamışım :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

ben de Türkçe'yi çok iyi öğrenmiş bir ingiliz öğretmen anladım başta.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

dalga geçenleri kınıyorum..yürümeye çalışan bir sakat ne ise benim gözümde bu adam da odur..başka şey kalmadı insanların kusurlarıyla gülüyoruz artık facebookta falan binlerce kez paylaşıldı..kapasitesiz insanlar topluluğu

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:
    -----------------------------

dalga geçenleri kınıyorum..yürümeye çalışan bir sakat ne ise benim gözümde bu adam da odur..başka şey kalmadı insanların kusurlarıyla gülüyoruz artık facebookta falan binlerce kez paylaşıldı..kapasitesiz insanlar topluluğu

Ama benim gözümde sahtekar bi dilenci gibi işine gelince yürüyo gelmiyince sakat numarası
    Eğer adam ingilizceyi düzgün konuşabiliyosa Türkçe'yide düzgün konuşabilir o adam alışkanlık yapmış kusuruyla değil alışkanlığıyla dalga geçiyoruz

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

g2k bunu yazdı:

ben de Türkçe'yi çok iyi öğrenmiş bir ingiliz öğretmen anladım başta.

bende .

hatta o set var elimde , siz hele derse katilan tipleri gorun :) dayilara para vermislerde koymuslar herhalde .yoksa dayanilacak gibi degil ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

medya arkasında disko kralında çıkmışdı :)  bayülgen dalga geçiyordu :)

www.tekno50.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

bigpower bunu yazdı:

o6u2 bunu yazdı:

Ama benim gözümde sahtekar bi dilenci gibi işine gelince yürüyo gelmiyince sakat numarası
    Eğer adam ingilizceyi düzgün konuşabiliyosa Türkçe'yide düzgün konuşabilir o adam alışkanlık yapmış kusuruyla değil alışkanlığıyla dalga geçiyoruz

bırak hoca ne alaka dilenciyle konuyu saptırıyorsun, ayrıca ufak bi araştırmayla kekeme insanların şarkı söylerken-yabancı bi dil konuşurken-tekerleme okurken kekemeliklerinin ortadan kalktığını öğrenebilirsiniz..şimdi derseniz ki bu kekeme değil hızlı konuşuyor onu nasıl açıklarım bilmiyorum anlayan anlar onu.

http://kocaer.me
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Bu ne len böyle :D bu elemandan ingilizce dersi alan varmıymış :| nasıl anlıyolarmış ilgünç :)

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Medya kralında izledikten sonra sırf bu adam yüzünden bu seti indirmekten vazgeçtim :D Arada küfür mü ediyor napıyor belli değil:)

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
Toplam Hit: 2814 Toplam Mesaj: 12