Türki Cumhuriyetlerin Birleşip Yeni Bir Birlik Olalım
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------anda, elbet bir gun olacak. Turaniler tek bir devlete ve bayraga sahip olacak, ama bugun ama yarın. Allah buyuk.
Zaygo, durum analizini yanlıs yapıyorsun. suanki hukumet tabiki bunu gerceklestirmek icin bir adım atmaz, Türk kimliginden utanan assagılıklar onlar. Yine aynı sekilde tabiki onlar abd kopegi, yanlısın ise Turanilerin birligini saglamak isteyen birisi basa gecerse durumun aynı kalacagını dusunmen. o kisi abd den izin falan istemez isine bakar, gotu yiyen cıkarsada gelir karısır. biz buradayız bekleriz.
-----------------------------Dediğin doğru ama ABD nin tayin etmediği hiç kimse türkiyede hükümet kuramaz. Ha olurda devrim olur veya halk ayaklanırsa farklı ama bu gidişle zor gibi gorunuor.AKP liler olanlar akp nin politiklarını destekliyorlar ve akpye yeni primilitarize insanlar ekleniyor yani akp büyüyor ve bu insanların birçoğulya konustum ve adamlar resmen abd,israil avrupa çıkarlarını savunan düşünceler içindeler.Yani milli bir türkiye çok zor gibi gorunuyor.(Ordu darbe filan yapar demeyin orduyuda biliyoz :) )
-
Yanlız başlıktakı Türki yanlış olmuş Türk cumhuriyetlerı desek daha doğru olur. Erkek var erkeksi var
-
bence o kadar teferruata takılmamak lazım burdaki amacın turk cumuriyetlerinin bir araya gelerek birleşmesi oldugunu herkez biliyor
-
abd hiç bi bk yiyemez ancak dayyip yaklaşsa bay laylay karşı çıkar bay laylay yaklaşsa dayyip ... iş anayasa mahkemesine kadar bile gidebilir :P o yüzden bu da olmaz bir hayal .. keşke olsa ..
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------
Yanlız başlıktakı Türki yanlış olmuş Türk cumhuriyetlerı desek daha doğru olur. Erkek var erkeksi var
-----------------------------hayır hojam, baslık dogru. Türki olması gerekiyor yazdıgı gibi. Kırgızlar Türk degil Türki bir halktır. Kazaklarda aynı sekilde. Ve yine Tatarlarda.
-
İnşallah o günleri görürüz ama ben pek de umutlu degilim.Şöyle cesur milletini seven adam gibi bi adam(parti) gelirse ancak ama diger Türki Cumhuriyetlere de
böyle birileri lazım tabi.zor iş ama olmaz diye bişey yok
-
Bu anafikri taşıyan başlık daha önce açılmıştı? Geçiniz.....
Ne için birlik, nasıl birlik
Zamanın birinde birileri de birlik abilik ayaana akılları sıra onları sqmeye gitmişlerdi de sqi tutup gelmişlerdi konando ayvaz, tanzu çimler , süleynan denirel filan :P
bu topik kapatılsın
-
Arkadaşlar şimdi olayı AKP, CHP veya MHP Olayına dökmeyelim bunu hiç bir hükümet yapamaz. ABD istediği kadar tayin etsin veya etmesin. Bu olay toplumların kendi irade ve istekleriyle oluşabilecek bir olaydır. Bu düşünce konuyu başlatan kişiden ayrı olarak zaten Turancılık olarak adlandırılan bir ütopyadır.
Balışığı açan arkadaş t harfini büyük yaparsa sevinirim.
Avrupai devletler üzerinde üstünlük yaratmamız için birleşmeye gerek yoktur! Bunu Osmanlı devleti birleşmeye çalışan boyların arasına katılmadan da yapmıştır.
-
inş birgün gerceklesir
-
ölmezde sağ kalırsam ural altay dağlarında 1 ayda olsa yaşamayı isterdim. kısmet amerika geberirse neden olmasın
200 yıldır asyada türkler çinlilerin moğolların baskısıyla halen zorluklar içinde yaşıyor