Turkishfrm.Org Ne Düşünüyorsunuz???...
-
slm
http://turkishfrm.org/ türkiyenin en büyük warez sitesi olmak için uğraş veren bir site :) sitede adult haricinde tüm içerikler bulunacaktır. Site için öneri yada ortaklık moderatorluk yapabilirim diyen varsa yardımcı olabilir. Yada etkili bir düşüncesi olan benle paylaşa bilir msn adresim darkbrinq@hotmail.com
Selametle kalın :)
-
acayip cogaldı bu loginsiz üyelikler
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
acayip cogaldı bu loginsiz üyelikler
-----------------------------avatari bile yok :) %100 Satılık hesaptır :)
-
holy login olmayan üyelere mail atmış nerdesiniz lan toplanın diye geçen bi konu vardı bir çocuk bir kızdan eğitim durumu yüzünden ayrılmış..o kız gelip terkettiğin o kız şimdi üni mezunu diye post atıp eski konuyu hortlatmıştı ozaman öğrendim
düzenleme : çok vasat gözüküyor çok kasman lazım bence
-
Hadi Hayırlısı takip teyim
-
dostlar siteyi daha yeni açtık zaten... bide avatar için takılıyorsunuz avatar kullanmayı sevmem hiç nadirdir. Sitelerde Koyduğum avatar.... daha 1 hafta oldu açılaı 34.000 konu oldu 1 kaç ay sonra 1 milyona kadar yaklaşacak zaten :)
bide not benim sorunum konu bulunması değil konuları zaten hızlı açıyoruz sorun tekil üye sayım az sitedeki...
-
siteniz hayırlı olsun daha boş olmasına rağmen çok yavaş çalışıyor kendi ip den mi çıkış veriyorsun anlamadım ama aşırı yavaş çalışıyor.
Ben öyle hissetdim ilk açılışı felaket hatta diye bilirim...
Tekrardan hayırlı olsun hotfile linklerini kendi üzerinden ver para kazanırsın bunun yanında belkide yapıyorsundur bilemiyorum :))
bi fikri olan varmı demişsin ekliyim dedim
-
bu saatten sonra bir forumum tutmasi ve kullanilmasi icin o forumda bedava kari soydurman gerekir
-
dostum ben siteyi para kazancı için açmadım öncelik üye toplamak sadece şimdilik tekili arttırmam şart onun içinde bide biraz yavaş hostun yüzünden olabilirm bende farkındayım zaten bir süre sonra hosting şirketini değiştirecem... Siteyi Ziyaret eden arkadaşlar bir üye kaydı yaparsanız sevinirim.... :)
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
bu saatten sonra bir forumum tutmasi ve kullanilmasi icin o forumda bedava kari soydurman gerekir
-----------------------------,adult şuanda düşünmüyorum ama oda bir çözüm ben yapma ihtimalim duymadım şuanda ama büyümese evet adult içerik ekleyebilrimi +18 yaş üstü kategoride :)
-
sizce tekil üye kazanmak için peki ne yapabilirim siteye daha fazla ziyaretçi getirebilmek için ???