Turkiye Genelli Grip Salgini
-
Ev ahalisinde yalnizca beni etkilememis olan salgindir. Beyler dikkat edin kendinize sıkı giyinin
Bunlarin hepsi amariganin oyunu
-
siki giyinmek falan ayıp oluyor bak :-/
antibiyotikle herşeyi evrimleştirdik. bu da bizi bu hale getirdi. artık birçok ilaç işe yaramıyor! türkiye gibi antibiyotik kullanımının rekor derecede olduğu bi ülkede sonuçlarını görüyoruz işte. boşa ilaç kullanmayın.
Prometheus tarafından 04/Oca/14 15:41 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Bizim buralarda da ciddi bir salgın varmış,
mına goim amariganın
-
yazları başıma bin türlü hastalık geliyo kışları ise 1 defa bile hastalanmıyorum.
-
bugün iyileştiğim hastalık. evdeki son şahıs bendim, bizden geçti..
-
Az kaldı geberiyordum doktora gittim verdi serumu birde tonla antibiyotik yazdı.Geç kalsaydın bronşite çevirip ciğerlere inerdi dedi.
-
Bu grip salgını dış mihrakların işi her geçen gün
bilgilenen öğrencilerin final sınavlarından kötü
not olması için ilaç lobisi tarafından düzenlenen
bi operasyon olduğunu düşünüyorum -
valla bende 5 gündür yatıyorm ateş nezle öksürük ne ararsan dikkat edin bol bol C vitaminene abanın bide hiç kalkmadan yatın bolca başka
türlü geçmiyor antibiyotikte alın bi doktora gidin tabi önce mümkün oldugunca insanlarla iletişim kurmayin.
-
4 kişilik çekirdek bir aileyiz . kardeşim acile gitmek zorunda kaldı kulağından kan geldi .annem yatağa düşmedi daha salya sümük dolanıyor , babam pert sala sümük ses değişik , benim boğazım hayatımda ilk defa böyle oldu resmen açıyor ama öyle böyle değil ağrı fena salya sümüküm :D
-
amk otobüste gelirken, arkamdan biri hapşi hipşu.
gittiğim yerde herkes hapşi hupşu
eve gelirken yine aynı bu sefer tam dibimde hapşi hupşu..
sonra yerimi değiştirdim bide kakır kakır öksürüyor ciğerleri çıkartacak neredeyse.
şimdilik iyiyim beyler, eğer bunların karışımından bir virüs bünyeye girdiyse ;