Türkiye-İsrail İlişkileri
-
one minute krizi ardından Anadolu Kartalı tatbikatından İsrailin çıkarılması ve Trt'de Ayrılık dizisinin yankıları gündeme oturdu. İsrail, Türkiye'ye nota verdi. Ve 32.Gün programında tüm konuklar İsrail ile iyi ilişkiler içinde olmaları gerektiği açık ve net bir şekilde vurguladı. Tabi birde Po'nun Avusturyalı ortağı İsrailli olduğu Doğan Yay. A.ş İsraili gizliden destekliyor sanırsam. Sizce ne olur? Yada nasıl olmalı?
-
eğer bu ilişki senin bile konu açmana neden olduysa cidden durum vahim :)
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------baya doluydum bende bu konuda ama yazcak bişi bırakmamıssın :)
-
en iyi yahudi ölü olandır
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------sen faşistmisin arkadaşım?
-
qra51 bunu yazdı:
-----------------------------Proxykaspersky bunu yazdı:
hayır ben herkes türk olsun die bir isteğim yoktur ancak bütün yahudilerin temizlenmesi görüşündeyim, çocukların da asimleştirilip yahudilk kavramı bitmediği sürece bu dünyada kan durmaz -
qra51 bunu yazdı:
Düşündüğünü söylemiş, gerisi seni ilgilendirir mi?
-
Hitler diyorki ''Gün gelecek öldürmediğim her yahudi için beni hatırlaycaksınız''
-
Ne biçim şeylerle ilgileniyoruz.Ülkeyi yönettiğini sananlara bak ya. meclisin uğraştığı işlere bak.
israille uğraş. ermeniyle uğraş. yunanla uğraş. ırakla uğraş. amerikayla vs vs hep dış ülkelerinin istekleriyle uğraşan bir durum var.Niye milletin sorunlarıyla uğraşan yok. refah bereketli huzurlu bir yaşammı yaşıyoruz_? hangi ülkede yaşıyorum,
açıkçası hergün gündemi aptalca şeylerle meşgul edip insanları öküzleştirenlere bre siqtür gidin ya demek istiyorum.
-
qra51 bunu yazdı:
----------------------evet ben öyleyim ve bende diyorum en iyi yahudi ölü olandır ne oldu ?
-
vatan millet sakarya :D