Türkiye Türk Lirasını Terkederek Euro Kullanmaya Başlayacak.
-
Koca Türk Tarihi'nin zaten en bok dönemini yaşıyoruz bari bunu yapmayın da adımız tarihe altın harflerle yazılmasın. Yazılanlar yazıldı ama bari bu yazılmasın bak.
-
Biyere üye olmak için götümüzü yırtıyoruz. Adamlar madde üstüne madde ekleyerek her istediklerini yaptıracaklar yakında.. Nedir bu avrupalılaşma çabası anlamadım.
-
Ne eurosu ya, ne gerek var.
noname tarafından 11/Şub/13 21:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Türkiye yüksek kur politikasıyla ihracatını ayakta tutmaya çalışan bir ülke. € ya geçilirse özel sektör bir kere rekabet edemeyek duruma gelir. Zaten hiçbir sanayici ABye girmeden € ya geçmeyi istemez. Belki ABye girilse bile € ya geçilmemeli. Öte yandan dağ gibi dış borcu olan bir ülke € ya geçerse borçlarını ödeme kabiliyeti yükselir. Yinede bu ülkeye yapılacak en büyük kötülük olur. Zaten geçilmez.
-
hadi hayırlısı
sinche tarafından 11/Şub/13 21:47 tarihinde düzenlenmiştir -
baskanın boyle birşeyi onaylanayacını sanmıyorum. tükürdüğünü yalamak olur, gerçi daha once cok yaladı ama...
-
konunun içeriğini okumadım tek diyeceğim;
ershn tarafından 11/Şub/13 21:50 tarihinde düzenlenmiştir
götümüzü yüz yıldır batıya döndük siken sikene. -
RotKerim bunu yazdı
baskanın boyle birşeyi onaylanayacını sanmıyorum. tükürdüğünü yalamak olur, gerçi daha once cok yaladı ama...
adam tükürdüğünü dilliyor sen nediyorsun...
-
Euro para sistemine geçersek bak buraya yazıyorum Almanya marktan euroya geçerken ne olduysa (maaş 1000 mark -> 700€ 1 tane ekmek 1 mark -> 1€) bize daha beteri olur.
-
DrKill bunu yazdı
Euro para sistemine geçersek bak buraya yazıyorum Almanya marktan euroya geçerken ne olduysa (maaş 1000 mark -> 700€ 1 tane ekmek 1 mark -> 1€) bize daha beteri olur.
Eyvah eyvah ne ettin hocam yahu, Biz Zaten daha beterlerde son dakikalara oynuyoruz... Milletin Psikoloji iyi değil...