Türkiyede Adsense Milyonderi Varmı?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------habib_mx_tr bunu yazdı:
-----------------------------
Veysel'in havuz çok sade bu yüzden sadece elit siteler ayakta kalabildi. Tek havuz yerine 2 havuz yapıp bir kişinin 5/6 gün aralıkla aynı bağlantıya tıklaması işin ömrünü uzatır. Organize ve ne yaptığını bilen bir ekip doğru yönetilirse aylık 20/30 usd fazla kazanılabilir.
-----------------------------aynen öyle kurbaa ben kadroyu kurdum bile evde listede yazmısım ama haber vermiyorum onlara özenle seçtim hepsini
onlarla yapılırsa bişiler olur ama bakayım bi ara konusalım :)
:)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------habib_mx_tr bunu yazdı:
Veysel'in havuz çok sade bu yüzden sadece elit siteler ayakta kalabildi. Tek havuz yerine 2 havuz yapıp bir kişinin 5/6 gün aralıkla aynı bağlantıya tıklaması işin ömrünü uzatır. Organize ve ne yaptığını bilen bir ekip doğru yönetilirse aylık 20/30 usd fazla kazanılabilir.
-----------------------------aynen öyle kurbaa ben kadroyu kurdum bile evde listede yazmısım ama haber vermiyorum onlara özenle seçtim hepsini
onlarla yapılırsa bişiler olur ama bakayım bi ara konusalım :)
-----------------------------eet :D yapmıstık bi ara 20 kişi mi neydik ama günlük kazanç 0,30 cent flno luyordu daha bile az olabilir 0,24 civarı
bazen 0,12-0,08 arası değişiyordu yane bu işi yapıcaksak 20 kişi degil 500 kişi bulalımda adam gibi günde 20-30 dolar kaldıralım yoksa günde 5-10 kuruş ne çık taksim meydanına yerde dolu bozuk para var
-
Geçen sene günlük 4,8 usd'ye ulaşmıştı
-
@allura
ne oldu 500 kişi lan :/
sağlam adamlar sağlam içerikli site ile parayı kırarsın
-
kanser bunu yazdı:
-----------------------------basit bi olay sonucda diyelimki 10 sitemi var
1 s.com
2.b.com
vs...
ilk gün 10 mürit s sitesine tıklıyacak ertesi gün gene 10 mürit b sitesine bu böle dönüp gidecek benim merak ettigim google sonucda aynı ipten 1 gün araylada olsa kıllanıp banlarmı bizi
-----------------------------yine banlanıyorsun ayrı sitelerde de olsa sonuçta aynı reklama tıklıyorsun yani.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------kanser bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------kanser bunu yazdı:
-----------------------------ya müritler şu adsense den para kazanalım artık face de grup da acdım adsense link paylasımı die yanaşan olmadı websitesi olan ve google reklamı yapan müritler birleşelim bir grup kuralım hergün sitelerimizde reklamlara tıklayalım sonucda burdaki müritler hepsi saglam kimse yamuk yapmaz deli kanlı gibi tıklar varmısınız böle birseye ..
-----------------------------yok yapma neden diyeceksin ben yaptırdım sonu hüzün
ne gibi bi hüzün :S
-----------------------------tıklamayan çok iş güç var tam üstünde durulmuyor yapılır ama emek ister zaman ister
çoğu kişi girmez kafadengi adam bulmak lazım ws.ws.ws
-----------------------------ne dedim sana :)=
-
ayda 2.000$ kazananı biliyorum.Türkiyede ama Yabancı ülkelerde daha çok kazanç sağlanıyorlar.Niye derseniz onların siteleri ingilizce.Sizde ingilizce biliyorsanız,kurun bir yabancı kişisel blog keyfinize bakın.Kişisel bloglar daha çok okunuyor.
bende günlük 15$ kazanabiliyorum.İsterseniz siteniz günde 150-200 hit alsın aylık 1.000$ bile kazaabilirsiniz.Sadece biraz saksıyı çalıştırmak lazım.Ve araştırmak lazım neyin ne olduğunu iyi bilmek lazım.;)
PM Atmayın sölememm :|
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------ayda 2.000$ kazananı biliyorum.Türkiyede ama Yabancı ülkelerde daha çok kazanç sağlanıyorlar.Niye derseniz onların siteleri ingilizce.Sizde ingilizce biliyorsanız,kurun bir yabancı kişisel blog keyfinize bakın.Kişisel bloglar daha çok okunuyor.
bende günlük 15$ kazanabiliyorum.İsterseniz siteniz günde 150-200 hit alsın aylık 1.000$ bile kazaabilirsiniz.Sadece biraz saksıyı çalıştırmak lazım.Ve araştırmak lazım neyin ne olduğunu iyi bilmek lazım.;)
PM Atmayın sölememm :|
---------------------------neden sölemiyorsunki :D sonucda google ödüycek parayı sen değil bizde böle çırpınıp durmuyacaz :D
-
http://www.yigitkonur.com.tr/google-adsense-ile-aylik-5000-dolar-uzeri-kazanmanin-sirlari.html aylar öncesi okumuştum, bireysel yapamazsak bile ortaklı yapabilir.
-
o degilde internette bi kaç site vardı bux.tu sanırım yada .tu lu bir sitenin forum bölümünde adam 400 ytl yatırım yapın max 2 aya garanti ayda 3-4 milyar alın diyordu.
300e botmu alıyodun birşeyler alıyodun 30 tane fln sonra ordan gelen para ile 40 tane alıyodun cart curt