Türkiye’De İnternet Girişimcisi Olmak - Mserdark
-
Akşam izlerim hocam teşekkürler şimdiden.
-
Bi ara bakicam
-
geçen sene de freelance olarak bunlara çalışmıştım, adam yazılımcıları kod amelesi olarak görüyor. adamla konuşulmuyor, zerre yazılım bilgisi olmamasına rağmen lead developer kafasında yaşıyor. ha bu arada sesine de kıl oluyorum bu adamın.
Buremba tarafından 07/Mar/14 00:51 tarihinde düzenlenmiştir -
"Güzel nedir?" gibi derin bir soruya simetridir gibi sikmsonik bir cevap uyduran insanmış, bugün de bunu öğrendik. Biraz sanat felsefesi ve estetik felsefesi araştırması yapmalı ya da ders verdiği yerde bu derslere misafir öğrenci olması lazım. Çok konuşup boş konuştuğunu düşünüyorum, sevenleri kusura bakmasın. =|
-
NigraSilva bunu yazdı
"Güzel nedir?" gibi derin bir soruya simetridir gibi sikmsonik bir cevap uyduran insanmış, bugün de bunu öğrendik. Biraz sanat felsefesi ve estetik felsefesi araştırması yapmalı ya da ders verdiği yerde bu derslere misafir öğrenci olması lazım. Çok konuşup boş konuştuğunu düşünüyorum, sevenleri kusura bakmasın. =|
onu zaten siktir et adam taharet musluğu klişesini bile yaptı, bari onu coğrafi alışkanlıklara bağlasaydı bekledim belki bağlar diye ama yok tamamen tırtlığına vermiş onu, fena değil yine bir iki noktası değerlendirilir. Farukla kankayız tarzında facebook promote falan yapmıyor iyi ki.
-
VBDream bunu yazdıNigraSilva bunu yazdı
onu zaten siktir et adam taharet musluğu klişesini bile yaptı, bari onu coğrafi alışkanlıklara bağlasaydı bekledim belki bağlar diye ama yok tamamen tırtlığına vermiş onu, fena değil yine bir iki noktası değerlendirilir. Farukla kankayız tarzında facebook promote falan yapmıyor iyi ki.
harbi orda sıçmış :D
-
Bknz: kelin ilaci olsa kafasina surermis)))
-
çizik
-
hIcbir yararli bilgi yok amk bunaldim izlerken bo$ konu$uyor. icraat sifir.
-
iyisiyle kötüyle adam anlatmış işte bişeyler parça parça bişeyler çıkartmak lazım 1 saat bencede çok fazla :)