Turkiyede İs Guc

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

arakadaslar bu konu altinda turkiyede yapilabilecek guzel isler guzel yatirimlari tartissak bilgi alis verisi yapsak cok guzel olur diye dusunuyorum ve herkeze faydasi olur..

ben suan medikal sektore girmeyi planliyorum artilarini eksilerini inceliyorum suan cok guzel bi getiri var ama bu isi turkiyede bi kac el kapmis goturuyor kucukde olsa cok ekmek yenecek bir is urunleri yurt disindan ithal edicem ...

ithalat firmasi kuracagim icinde yurt disindan ithal edile bilecek bir cok urunude inceliyorum sadece medicak sektorle kalmayi dusunmuyorum mesela cctv guvenlik kameralari kayit cihazlarida ithal etmeyi dusunuyorum ileriye donuk cok guzel bir is yakinda butun is yerlerinin mecburi kullanmasi gerekecek yasal olrak

sizinde planladiginiz dusundugunuz isler varsa paylasin hep beraber artilarimizi eksilerimizi gorelim....

not: konuyu lutfen assak muhabbetine cevirmeyin ciddi bir ortam olursa hepimizin faydasina olur....

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

medikal ve gümrük işinde hayvani paralar dönüyor. tabi çoğusu devleti düdükleyerek kazanıyor. kıçı kırık bir kuruyemişci, büfe, cep telefoncuyla hiç birşey olamazsın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

medikal ve gümrük işinde hayvani paralar dönüyor. tabi çoğusu devleti düdükleyerek kazanıyor. kıçı kırık bir kuruyemişci, büfe, cep telefoncuyla hiç birşey olamazsın.

-----------------------------

yani hacim....... turkiyede cok guzel aciklar var aslinda bunlari degerlendirmek lazim ve ileriye donuk dusunmek lazim ..... turkiyede soyle bi durumda var sattigin mal ithal sa guzel bi ulkeden geliyorsa garanti satiyorsan is yapiyorsun yerli mali kalite bakimindan guven bakimindan tutulmuyor bunlari degerlendirip cok guzel isler yapila bilir

yan cizdim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

up up

kimse is potansiyelleriyle ilgilenmiyormu arkadaslar kimsenin dusunceleri yokmu?

tbt geneli pc ci yurt disindan pc urunleri getirmeyi dusunendemi yok yav

yan cizdim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

millet projelerini saklayim mantigi ile dusunuyor sanirim .... ne diyim eyvallah

yan cizdim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

cok güzel bi konu acmısın tam beyin fırtınası yapılacak konu ama tutmadı :D

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugragorkem
    bugragorkem's avatar
    Erkek

Borsa hoca borsa, günlük dönen paraya bi bakın derim sadece..

ve var la
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Güzel düşünmüşsün hacı. Özellikle ortopedi aletlerinde devlet teşvik kredisi veriyor diye duydum. Ancak bu işten iyi kar edebilmen için SGK'da ve Hasahanelerde tanıdıklarının olması daha iyi olur. Sonuçta hastaları onlar yönlendiriyor.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    haybeye yatıracağınız para varsa borsa süper bi yatırımdır. 600 tl 700 tl paranız varsa bas gitsin tahvile. ama araştırmadan hiç bi işe girilmeyeceği gibi bu işe yaklaşılmaz

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

güzel bir konu.

iyi bir yatırımla,ekiple yazılım firması kurucaksın ama kurumsal calısıcaksın. her turlu cihaza entegrasyon yapıp stabiliteyi maximuma cıkardıgın an o şirket darphane ye doner.

daha 2 hafta once bana ait olan bir modulu kuruma 5000 tl ye sattık. su anda kurulum için gerekli bileşenleri toparlıyorum :)

türkiyede su an icin girilebilecek en iyi sektor kesinlikle yazılım sektorudur. hem rakibin az hemde mevcut rakiplerle yarısma imkanın daha kolay.

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

Kendin bişiler üretmedikten sonra bu işler zor olıyor gibi dayın sağlamsa bişi diyemem

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
Toplam Hit: 2535 Toplam Mesaj: 13