Türkiyedeki Savaş
-
hep ortadoğuya ıraka bakıyoz savaş var die.aslında savaşın tam ortasındayız.geçen gün 3, dün 5, bugün 8 asker daha şehit oldu?her geçen gün daha kötüye gidiyoz bence.dünyanın 1 numaralı kara harekatıyız neden hergün bu kadar kayıp var? 200-300 kişilik çapulcuları neden yenemiyoruz?
bugün olanlar:
http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=headline&ref=haberHome&id=A00EF3AE&date=16Temmuz2006 -
Ben birşeyler döndüğünden emin olmaya başladım.Koskoca Türk ordusu senelerdir temizleyemiyormu bunları.
-
keşke olay Türk ordusunda bitse kandil dağına yıllardır müdahale edemiyoruz. abd denen çabulcu sürüsü sürekli bişeyleri bahane ederek ırağa girmemizi engelliyor
-
Doğru fakat şu an için; daha Amerika geleli 3-5 sene oldu.Ondan öncede hep aynı haberleri alıyorduk.Bence doğuda pkklılara yardımcı olan erler yada daha üst rütbeli kişilerde var.Hükümet desen hükümet değil iyice yüz verdi bunlara.
-
Allah rahmet eylesin.
Vatan sağolsun olmasına ya ne için kimin için niye ?
bu gençler neden şehit oluyor neden bu terör tekrar hortladı? şehit olundukça vatan sağ mı oluyor? hiç alakası yok. askerlik vatana hizmettir olayı eskidenmiş şuan sadece rütbeye ve rütbeliye hizmet var. o başındaki şerefsizler saan vur demedikçe vuramıyor yürü demedikçe yürüyemiyor yat demedikçe yatamıyorsun.
ben öyle komutan gördümki üsttegmenin hamile karısı için helikopter tahsis etmeyen ve karısı ölen. ama yaralı terörist için helikopter tahsis edipte askeri hastanede tedavi ettiren. bu vatan sağ olsun işleri eskidenmiş. 3 5 tane milliyetçi vatansever insan evladından çok bu şerefsizler malesef.
Velhasıl vatanımız cennet tee
Balıgın başı bozulmuş.
Saygılar. -
300 kişilik çapulcu dediğin kardeş,sadece gabar ve cudi dağında 3000 civarı!!!Bu türkiye toprakları içindekiler...Bak hocam,bu orospu evlatları 82 den bu yana özellikle Avrupa'da Kürt Halkının Koruma Platformu adı altında siyasi bir cephe kuruyo,her A.B ülkesinden siyasi destek ve finansal destek alıyor!Bu adamlar öyle bir sistem yapmışlar ki,İngilizler başta olmak üzere her türlü düşünür,aydın,siyaset adamı--hepsini kendi cephelerine çekmişler!Bu adamlar,lafın kısası,artık silahla iş yapmıyor!Herşey psikolojik savaş çerçevesi içinde ve politik ataklarla...Bunlar 1 avuç çapulcu değil hocam,gönül isterdiki hepsini bir defada silelim yer yüzünden!Ama değiller....Maalesef!!!
Ölen 8 şehidimiz için herkesin bir defa El-Fatiha okumasını gönülden istiyorum,biliyorum ki kayıtsız kalmıcaksınız!!!
Allah rahmet eylesin.... -
arkadaslar sanırım hersey yukarıda bitiyor 1 günde 100 askerimizde şehit olsa hersey yukarıda bitiyor...Bizi Bu duruma sürükleyenlerin ALLAh BELASINI VERSİN..
-
bence bu saatten sonra amerika filan kayle alınmamalı , israil suçsuz kişileri terörist diyerek öldürüyorda biz gerçek teröristleri vuramiicakmıyız bence gerçekten zamanı gelmiştir ağır operasyonların
-
Beyler bunlar iyice kudurdular.Bunlara İsrailin Filistinlilere davrandığı gibi davranacaksın.Terörist hapisemi atılırmış.Vurun gebertin gitsin.Ezin kafasını gebertene kadar.Her türlü sadistliği yapsınlar.Tam destek veriyorum.Amerika tutarmıydı sizce apo gibi bir ... cuğunu hapiste çoktan toprak olmuştu.
-
ben gereken msjı bir kaç editöre mail atarak söledim zaten..
-
Bazı olaylar göz göre göre yapılıyor ona çok sinirleniyorum.Pkk taraftarı belediye başkanları hala görevdeler.AB'nin oyunlarına geliyoruz.ABye girsek ne olacak girmesek ne olacak bu kadar boyun eğilmemeli idam geri gelmeli.Çok ciddi meseleler bunlar.Nerede bu hükümet bozuntusu.Şimdi antalyada bilmemnerelerde geziyorlar.Yok kürtçe yayınmış yok şuymuş buymuş.Türkiyenin dili Türkçedir.İyice kürt devleti kuramasalarda her türlü hakkı alıyorlar.Yok kürtçe yayınmış şuymuş buymuş.Bunlar insanlıktan anlamıyorlar.Çok denendi bu yollar.Artık ciddi anlamda baş kaldırılmalı gösterilerde eylem yapanlara polis işkence uygulamalı.İnsan hakkı insan olana verilir.Her ne lobileri olursa olsun.Küçücük ülkelere b*k kadar ermenistana söz geçiremez olduk.Hele akp geldi geleli emir kulu olduk devletlere.Bırakın bir yana insan hakkını falan insan değil onlar..
Toplam Hit: 2674 Toplam Mesaj: 20