folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkiyenin İlk Beyaz Şapkalı Hackerı/Eğitmen Bülent Tigin, Doktor Kurbanı

Türkiyenin İlk Beyaz Şapkalı Hackerı/Eğitmen Bülent Tigin, Doktor Kurbanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

kahretsin O_o

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake. benim ben olduğuma inanmayan murat çömez'e selam olsun :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

Allah, yakınlarına sabır versin. bi şerefsiz yüzünden toprağa karıştı.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

bu memlekette bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda gerçekten bilişimden anlıyan adamlar varken bu tarz sözde hipokrat yemini içmişler yüzünden elin parmakları bir bir kesilerek elin işlevini kaybettiriyorlar vesselam.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

netrondan mıydı bu adam?

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------

netrondan mıydı bu adam?

-----------------------------

evet

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

mide kelepçe amilyatı zor bir amilyat diye biliyorum bazı bünyeler dayanamayabiliyor o yüzden doktora o kadar fazla yüklenmemek gerekiyor zaten ülkemizde kaç tane bu amilyatı gerçekleştirebilen doktor var ki ... olaya birde bu açıdan bakalım takdiri ilahi adamı tanımam ama ehl-i sünnettense allah rahmet eylesin yok eğer imansızlardansa bu vatana ettiği hizmetlerden ötürü toprağı bol olsun ...

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin ama şöylede bi nokta var. doktorun ameliyat ettiği hastalardan daha önce ölenlerde olmuş.

en medyatik örneği çocuklar duymasındaki "05 müzeyyen" karakterini oynayan Ayşen TEKİN.

neden bu doktora harhangi bi yaptırım uygulanmamış.

ilginç!!!!

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Bu adamı daha onceden tanımıyordum, ama tv'den seyrettim haber üzüldüm birader, aynen aselsandaki mühendislere üzüldüğüm kadar.

Akp'nin(!!!??) ( acilimini siz düşünün ) ve gecmisteki partilerin düzgün planlayip uyguladigi kalkınma plani var mi ya cumhuriyetten günümüze, 1923-1939 arasi müstesna( hem sanayi hemde insan kaynakları bakımından).

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin geçenlerde gazetede okumuştum şişmanlık çok boktan bir hastalık şişman olmayan bilemez bu durumu gözün kararır bir an ne derlerse yaparsın,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kimse kusura bakmasın ama her amelyatın bir riksi vardır.Daha önceden masasında başka hastalarda ölmüş olabilir.Bu bu doktoru kötü yapmaz.Lütfen post atarken biraz daha saygılı olun.Doktor olmak o  zıkkım 6 seneyi okumak CCNA olmaya CEH olmaya klavye başında kod yazmaya benzemez.Adamı tanımam etmem ama,sonuçta o adamıda zorla yapmadılar oada bu adama güvendide gitti bu doktora,biraz mantıklı bakın olaylara.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 6047 Toplam Mesaj: 21