Türkiyenin İlk Beyaz Şapkalı Hackerı/Eğitmen Bülent Tigin, Doktor Kurbanı
-
kahretsin O_o
-
Allah, yakınlarına sabır versin. bi şerefsiz yüzünden toprağa karıştı.
-
bu memlekette bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda gerçekten bilişimden anlıyan adamlar varken bu tarz sözde hipokrat yemini içmişler yüzünden elin parmakları bir bir kesilerek elin işlevini kaybettiriyorlar vesselam.
-
netrondan mıydı bu adam?
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
netrondan mıydı bu adam?
-----------------------------evet
-
mide kelepçe amilyatı zor bir amilyat diye biliyorum bazı bünyeler dayanamayabiliyor o yüzden doktora o kadar fazla yüklenmemek gerekiyor zaten ülkemizde kaç tane bu amilyatı gerçekleştirebilen doktor var ki ... olaya birde bu açıdan bakalım takdiri ilahi adamı tanımam ama ehl-i sünnettense allah rahmet eylesin yok eğer imansızlardansa bu vatana ettiği hizmetlerden ötürü toprağı bol olsun ...
-
Allah rahmet eylesin ama şöylede bi nokta var. doktorun ameliyat ettiği hastalardan daha önce ölenlerde olmuş.
en medyatik örneği çocuklar duymasındaki "05 müzeyyen" karakterini oynayan Ayşen TEKİN.
neden bu doktora harhangi bi yaptırım uygulanmamış.
ilginç!!!!
-
Bu adamı daha onceden tanımıyordum, ama tv'den seyrettim haber üzüldüm birader, aynen aselsandaki mühendislere üzüldüğüm kadar.
Akp'nin(!!!??) ( acilimini siz düşünün ) ve gecmisteki partilerin düzgün planlayip uyguladigi kalkınma plani var mi ya cumhuriyetten günümüze, 1923-1939 arasi müstesna( hem sanayi hemde insan kaynakları bakımından).
-
Allah rahmet eylesin geçenlerde gazetede okumuştum şişmanlık çok boktan bir hastalık şişman olmayan bilemez bu durumu gözün kararır bir an ne derlerse yaparsın,
-
Kimse kusura bakmasın ama her amelyatın bir riksi vardır.Daha önceden masasında başka hastalarda ölmüş olabilir.Bu bu doktoru kötü yapmaz.Lütfen post atarken biraz daha saygılı olun.Doktor olmak o zıkkım 6 seneyi okumak CCNA olmaya CEH olmaya klavye başında kod yazmaya benzemez.Adamı tanımam etmem ama,sonuçta o adamıda zorla yapmadılar oada bu adama güvendide gitti bu doktora,biraz mantıklı bakın olaylara.