Türkler İlk Dinlenemeyen Telefonu Yaptı Nato Kaptı !
-
Aylar önce böyle bir çalışmanın olucağı duyrulmuştu hiçbir GSM Şirketi üzerinden kullanılmıyomuş kendi uydusumu sistemimi neyi olucakmış ama nato için deil TÜRK ASKERİ için yapılıcaktı die hatırlıyorum
-
bizim akıllı tuşları görünce telefon diye atlamıştır :) telefon yapılalı aylar oldu
bellek o bellek :D
-
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam ne olursa olsun ister usb, ister de telefon eğer nato buna el koyuyarsa ya terörsitlerin eline geçmesin diye ya da Türkiye ilerlemesin diye :S
-----------------------------nato el koymadı sipariş verdi bize satın diye :D
-
mortyr516 bunu yazdı:
Hocam ne olursa olsun ister usb, ister de telefon eğer nato buna el koyuyarsa ya terörsitlerin eline geçmesin diye ya da Türkiye ilerlemesin diye :S
-----------------------------adam el koymuyorki sipariş verip satın alıyor ne alaka anlamadım el koymak felan :S
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------adam el koymuyorki sipariş verip satın alıyor ne alaka anlamadım el koymak felan :S
Hocam bi siparişte hepsini alıyor sonrada onu tasarlayanları öldürüyorlar. O anlamda yani. Sonra noldu? Hepsi NAtoda Türkiyeye satıyorlar bu sefer. -
Onu da çözerler :|
-
iyide telefonda cıkarmıslar dün Haber Turkte izledim bununla birlikte tanıttı herifcik.
-
Arkadaslar telefon seri üretimine yakında baslanıcak ilk basta Genelkurmay istemiş onlara verilecekmiş sonrada cumhurbaşkanı basbakan bakanlar kurulu uyeleri ve üst düzey bürokratlara verilecekmiş. Seri üretimi yapılmasına rağmen bu kişiler haricinde ne nato ne baska bi ülkeye satılmayacak veya verilmeyecek...
tubitak göreeevlisinin acıklamasının özeti bu...
-
mortyr516 bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
Hocam bi siparişte hepsini alıyor sonrada onu tasarlayanları öldürüyorlar. O anlamda yani. Sonra noldu? Hepsi NAtoda Türkiyeye satıyorlar bu sefer.
-----------------------------dai bu dediğinde saçmalamışsın biliyormusun ne alaka yav
sen bir ürün yapsan elindekinin hepsini satarmısın ayrıtenten böle şeylerde sipraiş verirsin bana şukadar adet diye ben hazırlar sana veririm ne saçmalıyorsun sen anlamadım ayrıyetten öle bir ürünün elbette planları çizimleri devreleri tasarımı bilyerde vardır sadece tasarlayanlarda olmaz
-
wert bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
Hocam bi siparişte hepsini alıyor sonrada onu tasarlayanları öldürüyorlar. O anlamda yani. Sonra noldu? Hepsi NAtoda Türkiyeye satıyorlar bu sefer.
-----------------------------dai bu dediğinde saçmalamışsın biliyormusun ne alaka yav
sen bir ürün yapsan elindekinin hepsini satarmısın ayrıtenten böle şeylerde sipraiş verirsin bana şukadar adet diye ben hazırlar sana veririm ne saçmalıyorsun sen anlamadım ayrıyetten öle bir ürünün elbette planları çizimleri devreleri tasarımı bilyerde vardır sadece tasarlayanlarda olmaz
Hocam ülkedeki terslikte orda başlıyo ya Isparta"da düşen uçak mesela o adamda karşı maddeyi bulmuş diolar dorudur bulmuşlardır adam öldü proje gitti bu adam Prof. salak mı o niye çizim bırakmadı? Veya da bıraktı da noldu? O da var...