folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkler Niçin Birlik Olmayı Sevmez ?

Türkler Niçin Birlik Olmayı Sevmez ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    SpY-EaFw bunu yazdı:
    -----------------------------
    ruhkanseri bunu yazdı:

bızde su var sanırım grup topluluk seklınde olunca o topluluıkdakı bıreyler bırbırını yukseltıp yardım edecegıne kuyusunu kazıyor

bız tek basımıza daha basarılı oluyoruz bu yuzden

bu yıne akıllı oldugumuzu gosterır

:)

bence akıllı olmadığımızı gösteriyor.. akıllı adam kordinasyon sağlar. 

hım senın dedıgınde dogru ama benım aklımdan gecen suydu...

her zaman tek bır lıder vardır suru halınde bırbırını ıkna etmeye calısan bı tomar lıderden zıyade tek bır dusunce akımı savunan tek bır lıder her zaman daha basarılıdır

cunku bızlerde ben daha ıyı bılırım ben daha atak ben daha guclugum :) bu cok fazladır cunku her turk gercekden boyledır

bundan dolayıdır kı sadece tek kısı olmalıdır tek kısı boyle egosu yuksek bı toplumu ıdare edebılıyorsa :) bu yıne cok akıllı oldugunu gosterır

bunu kasteddım aksı takdırde yoksa dedıgını anladım senın dedıgınde dogru

ama benım mantıgım bu..

mimi " yim ben ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leustad
    Leustad's avatar
    Erkek
    Türkler hep kendisi yapmayı ister bişeyleri...
    Onun için birlik bile olsa kısa zamanda ayrılıyor.
    Ki en basit orengi tuncay şanlı hep kendisi gol atmaya çalışıyor pas vermiyor zırtapoz =)

Acıma Yetime Döner Koyar Gö....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    Türk yer yüzünün en şanlı tarihine sahip en asil milletidir.yeri geldiğinde birlik olmasınıda çok iyi bilir kimse kafasını yormasın.

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FearLesTurK
    FearLesTurK's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    FearLesTurK bunu yazdı:
    imran268 bunu yazdı:

hiç düşündünüz mü? türkler bir olsaydı Dünyanın hali ne olurdu?

komedi şov filan  :D

türkler soytarı veya şovmen mi? Kurtuluş Turanda.Dünya türkleri birlik olsa altından  kalkamicamız hiç bi iş kalmaz.Ama türkler eskiden oldugu gibi hiç bi milletin egemenligi altına girmez.Boylar arasında yapılan savasta yenilen  boy diger boyun egemenliğine girmemk için sürekli göçler etmiştir.yani zor :)
    yoq ben öle soytarı filan anlamında kullanmadım sadece şimdiki halimize bakın ve dünyayı düşünün :D

Zeki bir adam ahmaklar meclisinde çok kere ne söyleyeceğini şaşırır. Geri Geldim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:

eğer türkler bir olsaydı 2 defa dünya savaşı çıkmazdı. dünya islamiyetin hükmü altında yaşıyor olurdu. osmanlı imparatorluğu halen vardı. aşırı gelir farklılığı ve sınıf ayrıcalığı olmazdı. bekli hristiyanlık reform geçirmemiş ve dünya biraz gelişmemiş olabilirdi. ancal dünya daha temiz olurdu...

bu benım görmek istediklerim sadece. ayrılan toplulukların birleşmesi herzaman çok zordur. sizce birlesen varmı hiç ? 

işte ... cok guzel soylemıssın kesınlıkle senın gormek ıstedıgın sekılde olurdu bızı bıze bırakmıyolar kı...

mimi " yim ben ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasincelik1987
    yasincelik1987's avatar
    Erkek
    bencede türkler birlik olamıyolar mesela thecrims diye online bir oyun oynuyorum çete kurma gibi bölümler var türklerin kurdukları çete 1 hafta kalmıyo diger türk çeteleri tarafından indiriliyo bu bile net ve açık bir şekilde birbirime yaptıgımız aptallıkların bir göstergesi

BİR MÜSLÜMANIN 3 KASE BALI VARSA 3 ÜNÜ YESİN BAĞIRSAĞINDA ÇIRÇIR OLSUN 1 DAMLA POK KALMASIN HEPSİNİ SIÇSIN
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Genler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

şahsen bende türklerin bir gümn birleşeceğine inanmıyor. çünki çok zor..

türkler birbirlerinden ayrılmış. ne kazar bir tükemnin nedebir azeri bir türkmenin egemnliğinde yaşar. zor

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

kokainman bunu yazdı:
    Türk yer yüzünün en şanlı tarihine sahip en asil milletidir.yeri geldiğinde birlik olmasınıda çok iyi bilir kimse kafasını yormasın.
    dogru ... tarıhımıze bakacak olursak herseyı acıklıyor . türk !türk olmak kelımesı bıle cok guzel ,cok guclu ,asil ... gurrur duyuyorum valla mılletımızden de bayragımızdan da topragımızdan da...

belkı sımdı herkez bırbırını yıyor yapmadıkları saklabanlık kalmıyor ama sundan emınım turkluge cıddı zarar gelecek herhangı bırsey olsa abooooo bır tek turk vatandası bıle gerıden durmaz ! ozaman gorursunuz bırlık topluluk bılıncı neymıs bu ruhu daıma yansıtmısız sanatımızda bıle...

mimi " yim ben ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    Türkiyenin şu anki durumu, siyasette iyi olmadığımızın kanıtı, savaşta üstümüze ırk yok, fakat siyaset ve kolay kandırılma gibi kötü huylarımız yüzünden bu duruma getirildik (gelmedik), osmanlının hoşgörüsü bukadar büyük olmasaydı büyük ihtimalle hala avrupada at koşturuoduk
Toplam Hit: 3492 Toplam Mesaj: 37