folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkler Yabancılar Tarafından Nasıl Tanınıyor?

Türkler Yabancılar Tarafından Nasıl Tanınıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    türk gibi başla alman gibi bitir lafını bilirim bi. e malum bi gazla başlarız ama her zamanki gibi gene avucumuzu yalarız :D

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

HeroiquE bunu yazdı:
    -----------------------------

Okullarda b.ku 1 karış veletler hala padişahlar hakkında atıp tutarken,Osmanlı ya şöyle böyle sallarken daha çok küfür yer yurdum insanı..

Cumhuriyet dedik Devrimler dedik v.s ama geçmişe biz ne kadar önem verdikki elin gavuru önem versinde bilsin.

Ben canlı yaşadım veledin biri 2 sene önce kalktıda padişahlar aptal gibi bişeyler mırıldandı hocanın sesi çıkmadı, ohoooo

Hoca padişaha aptal diyen çocuğa ne yapabilcekki ? Osmanlı bitti artık hocam Türkiye Cumhuriyeti var sil şu imajı . Onlarda Osmanlıları sevmiyorlar zaten.

edit : zamanında iyi koymuşuz . ama şimdi ileri bakmak lazım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    avrupa sevmez bundaki nedende avrupaya zamanında göç etmiş benim insandan saymadığım kişilerdir.hatta benim gözümde onların birçoğu bile türk değildir.yazın otele gidersiniz yada yazlığınız vardır almancı diye tabir edilen 2-3 tane orda wc temizliyen allahın kroları gelir bide aralarında almanca konuşurlar türk olduğundan utanırlar.örneğin bir amerikaya baktığınızda amerikadada bizi pek sevmezler ama avrupa gibi değil.avrupalıların bizi sevmemesindeki 2 neden var biri bu yukarda anlatmış olduğum krolar 2.ciside zamanında bizi himaye altına alamamalarından kaynaklanır en son nihat genç veryansında bunu açıklıyor şöyle anlatıyor avrupalılar farklılığı sever fakat bu farklılık örneğin afrikadaki ilkel kabileler gibi örneğin brezilyadaki kabileler gibi yani devlet,millet,bağımsızlık kelimelerinin anlamını bilmeyen 2-3 kere dans edip insanları eğlendiren kişileri severler.yani bir ineği,bir öküzü,bir salağı onlara zarar vermeyen toplulukları severler.ama siz onların ne zaman yanlışını söylerseniz o zaman barbar olursunuz.bilmem anlatabildimmi ? tabi bunun dışında birçok neden var benimde sinirlerimi oynatan turistleri rahatsız etmeleri gibi böylece kötü bir tablo çıkıyo ortaya..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    lemar bunu yazdı:

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    Birde olağan şüpheliler isimli bir film vardı. Filmin en merak edilen en babayiğit dolandırıcı bi Türk olarak tanıtılıyordu. Ama adam tabi uyuşturucu satıcısı felan. İçinde Türk kelimesi geçen 10 film varsa 8 i uyuşturucu hakkında felandır mskym.

tam bu dediginle alakali ayrintili bir arastirma dokumani, dili ingilizce...

"Representation of Turkishness in American Cinema"

link; http://www.brown.edu/Students/Turkish/old/Gelenler/Turkishness_in_Hollywood.pdf

Teşekkürler hocam. Güzel kaynak. Midnight express den bahsetmiş fazlaca. Tam facia. iyi kötü ve çirkin de bile Türklerin ismi geçiyor. Ama onca film arasında Türk kelimesini iyi olarak işleyen hiçbir film bulamadım. Herhalde zaten hiç yok. Yani aslında bunda fazla gururlanacak birşeyde yok.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    Belliki zamanında çok koymuşuz kimse yüzümüze bakmaz olmuş ...

Ben bu insanları anlamıyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

Hocam benim guzel bir hikayem var:

Londra'da ingilizce dil egitimi alirken biz sinifta baya bir kalabiliktik. Her ulkeden insanlar var okulda. Ve aralarinda birde Fransiz kiz vardi ve bana Fransada Turkler icin kullanilan bir deyimden bahsetti; herhangi bir kisi eger cok fazla sigara iciyorsa onlara "Turk gibi sigara iciyorsun" derlermis..

Bende ardindan kiza ulkemizde Fransizlar icin kullanilan bir deyimden bahsettim ;)

Dedimki:

Benim ulkemde de eger bir kisi bir olayi anlamadiysa, (yani daha cok salakliga vurguladim) olaydan bir konu cikaramadiysa bizde onlara "Fransiz kaldin" ( You are like French) deriz dedim kiz  şap gibi kaldi orda surat ifadesini gormeniz lazimdi :D

**EbMaRtEu**
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CihanDAR
    CihanDAR's avatar
    Erkek

ahey ki ne ahey :D

güzel bir olay olmuş e işlerine gelmiyor ağa bilirmisin Osmanlıyı diye sorduğunda içine bir korku salıveriyor

bize göre tatlı ona göre ...öt korkusu (: 

bizim ordada garip tipli(Ğ) giyinenlere diyorlar frenk  gibi giyinmişin diye  :)

|||...OttOMANYAk...|||
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:
    Omegle diye bi site vardı hani.. türküm diyince anında çıkıyodu millet konuşmadan.

Ben oraya 1-2 kere girdim.Adamın biri sağ tık kopyala yapmış olay direk şu.Selam verdim ben hemen bana böle bir yazı yolladı.

26 Turkey male.I wanna cyber sex.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    hocam mesela knight oynuorm adamla inglizce konusuoz sonra adam bana sordu dıo sen turkmusun aksandan anladı heralde hemen :D

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı:
    Omegle diye bi site vardı hani.. türküm diyince anında çıkıyodu millet konuşmadan.
    Malesef öyle :D---------- Ben sadece avrupalıların bizi barbar sandığını sanıyordum ama dün omeglede bir japonla konuştum, türküm deyince direk aşşağılamaya başladı. işte siz cahilsiniz, saldırgansınız, barbarsınız, avrupalıların ayakabısına yapışmış boksunuz (eu dan bahsediyor), gibisinden konuştu. Ve ben japonların bizi sevdiğini sanardım, çok şaşırdım. Tabiki ağzının payını verdim :).

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 10094 Toplam Mesaj: 53