Türklere Sahneden Küfür Edecekler!
-
tomannie bunu yazdı:
-----------------------------
eurovisionu avrupada sikleyen ülkemi war aq.hatta adamlar dalga geçiyolar geçen sene ispanyayı temsil eden şarkı hala hafızamda :|soada karşı ajdarı yollamalıyız
-----------------------------Katılıyorum. İngiltere vs. gibi büyük ülkelerin hiçbirinin sikinde değil. Bizimde ajdarı felan yollamamız lazım.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Abi Türkler en cok Ermenilere oy verdi geçen eurovisionda ama ondan sonra ermeniler ne dedi " Soykırımı unutturmak için böle yapıyorlar ama unutmayacağız " ben bu adamlara günahımı bile vermem.
-----------------------------Ermenilere oy veren Türkler değildi, Türkiye'de yaşayan Ermenilerdi...
-
Bi günde türkiyede konser verirler inş.. gömeriz onları buraya :D
-
MinervaL bunu yazdı:
Bi günde türkiyede konser verirler inş.. gömeriz onları buraya :D
-----------------------------Onlarda o gtü göremiyorum :D
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Abi Türkler en cok Ermenilere oy verdi geçen eurovisionda ama ondan sonra ermeniler ne dedi " Soykırımı unutturmak için böle yapıyorlar ama unutmayacağız " ben bu adamlara günahımı bile vermem.
-----------------------------Ermenilere oy veren Türkler değildi, Türkiye'de yaşayan Ermenilerdi...
Hepimiz hıyartız hepimiz ermeniyiz diye anıranlardı.birde unutmazlarsa unutmasınlar çokta tın a.q
-
anduril_9 bunu yazdı:
-----------------------------bende buna karşılık eurovision'a bu şarkıyla katılmamızı tavsiye ediyorum... çok yerinde olur... mutlaka dinleyin...
http://www.izlesene.com/video/d.e.r.t-dert/191181
kardeşim evet sizin görüşünüze göre kıssasa kıssas...şarkıda dikkatimi çeken iki şey oldu... (daha önce dinlemiştm ve çekmişti)
1.si bu şarkının bestesi malesef ki system of a downa ait, yani adamlar sözleri değiştirmişler... yapıyorsanız bari orjinal olsun derim ben....
2.si şarkının bi yerinde "soykırım mı yaptık, yaptıysak da yaptık oh ulan canıma deysin of a down" diyor... tebrik ediyorum... ne diyebilirim ki... nedir bu abicim ya... Türklüğe, Atatürkçülüğe yakışır mı... gerçekten şaşırtıcı...
ha bi de şey demişsiniz... ana avrat sövüyor falan... yok öyle birşey... ana avrat sövse zaten piyasada yer alamazdı... onlara öğretilen şekliyle ve üstü kapalı olarak laf ediyorlar ancak... evet... bizi hiçe saymaya çalışıyorlar... ama öyle arkadaşların bahsettiği gibi türklerin şuyuna bunu sokiyim falan laf edemezler...
-
Bu ermeninilerin ASALA sı bizim kaç diplomatımızı öldürdüler bi s*kim olmadı,1 hrant dink öldürüldü sokaklara döküldük anlaması çok güç..
-
yf bizim türklerde de suç var en baştan diklenseydik öle bişi yok deseydik onlr gibi bizde onlra düşman gözüyle baksaydık böle götleri kalkmazdıbi ermeni ölüo bizde
ermeniyiz die dökülüoz sokağa bizden biri ölüo adamların parti yapası gelio asıl saçmalık burda zaten
-
Ermeniler Kendilerini parmaklasınlar belki o zaman tatmin olurlarda bize çatmaktan vazgeçeler.
-
it ürür kervan yürür şeysi geldi aklıma :F