Turklerin Yardim Tarzi ....Hacked
-
İsrailin operasyonlari yuzunden sanal alemde de savas basladi...
yanlis duymadinizz.... israil siteleri birer birer hacklenmeye basladi.
bu operasyonlarda turk korsanlar zirvete cıktı..
en cok site hackleyenler... de ise
1-)turkiye
2-)Brezilya
3-)mısır
4-)Fas
5-)Pakistan
6-)İtalya
7-)İngiltere
8-)Endonezya
9-)Libya
10-)Amerika
gorunuse gore amerikan hackerlarin pabucu dama atildi
bir gunde turkler 700 e yakın site hacklemisler.. turklerde en cok siteyi hackleyen isim ise iskorpitx mis..
Vatan Gazetesi -
Hürriyet'te de aynı yazı vardı.
iskorpit lavuğunun iç yüzünü bir bilseler... :)) -
ic yuzunu soolede biz de bilek.. criminal :D
-
Ben iskonun aq. yahudiler iskoyu s*ksin...
-
Adam kendi sitesini tahribata karşı koruyamıyor... Gitmiş Allah ın israillilerine hava basıo a*cık...
-
Yaw hacı niye Amerikan hackerlerinin pabucu dama atılsın :) Adamlar İsrail sitelerini hackleyecek değil ya :D
-
Şok şok şok fla flaş flaş!!
Büyük macera devam ediyor:
İskorpitx haçlılardan sonra İsraile karşı!!
Sen neymişsin be isko.. : ) -
Dünyayu kurtaran adam2
İsko:))) -
zyrex + 9 sen bu işi biliyosun abi. bu cevap ta iskoyu soran arkadaşa tahribatı kötüleyen bi dünya malıdır(alıntı :))) ) isko
-
Bu siteye geldim geleli isko kötüleniyor ben tanımam etmem yanlış anlaşılmasın ama zone-h kayıtları isko nun yaptığı işlerle dolu , eğer sorun şuysa ; yani yaptıklarını beğenmiyorsanız isko ya laf atanlara söylüyorum daha iyisini siz yapın , eğer yapamıyorsanız bu demek oluyorki adamı çekemiyorsunuz bu kadar basit
-
Mesaj jamaican tarafindan 23 Temmuz 2006 (Pazar) tarihinde yazildi.
Bu siteye geldim geleli isko kötüleniyor ben tanımam etmem yanlış anlaşılmasın ama zone-h kayıtları isko nun yaptığı işlerle dolu , eğer sorun şuysa ; yani yaptıklarını beğenmiyorsanız isko ya laf atanlara söylüyorum daha iyisini siz yapın , eğer yapamıyorsanız bu demek oluyorki adamı çekemiyorsunuz bu kadar basit
-----------------------------------------------------------------------------
zonede isko kayıtlarına şöyle bi bak..hacklediği sitelere bak sonra..sonra git davs nedir öğren..ondan sonra yine iskonun hacklediği sitelere bak anlıcaksın ;)
Toplam Hit: 2396 Toplam Mesaj: 20