Turk.Net ( Turkcell İn Yeni Şirketi ) Fiyatları
-
Kampanya fiyatları; kotalı paketlerde ve 1 Mb sınırsız pakette modemsiz seçenekler için ilk 3 ay, kablolu modem seçenekleri için ilk 2 ay, kablosuz modem seçenekleri için ilk 1 ay geçerlidir.
Kampanya fiyatları; 2 ve 4 Mb Sınırsız paketlerdeki fiyatlar 24 ay süreyle geçerlidir ve kablolu modem için 1 TL, kablosuz modem için 2 TL ek ücret alınmaktadır ayrıca 1 Mb sınırsız pakette modemsiz seçenekler için ilk 3 ay, kablolu modem seçenekleri için ilk 2 ay, kablosuz modem seçenekleri için ilk 1 ay geçerlidir.
* Modemli Satışlarda Kurulum ücreti alınmamaktaır.
* 29 Tl aktivasyon ücreti hediyedir.
http://adsl.turk.net/adsl.asp <burdan da yapılan yorumları okuyabilirsinix>
-
Arkadaşlar biraz reklam yaptım ama :) Özellikle Bursa'da arkadaşlar için yazdım konuyu görüp bana pm atanlara hemen evine gelip sözleşmelerini getirebilirim. Ayrıca bağımsız çalışmıyorum Bursa'da tellcom turk.net bölge bayliğindeyim isteyenlere cep numaramı verebilirim. TTNET in bunaltıcı sorunlarından uzaklaşmak isteyenlere tavsiye ederim. 300 tane alt bayimiz var şu ana kadar çok büyük bir sorunla karşılaşmadık çok şükür...
Eğer hattınızda sorun yoksa, sabah yapılan başvurular akşam üstü hemen kullanıma açılıyor. Bilginize...
-
quick.net varken turk.net gereksiz bence quick.net dezavantajı sadece belli bölgelere hizmet verebiliyor ayrıca ikiside turkcell in
-
hocalar aylık 30 ytl olan sınırsız paket yokmu ? devamlı 3 ay 5 ay değil
-
Turknet kullanıyorumm üç haftadır ve Bursa'dayım hiçbir aksaklık vs. yok.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-
Almadan önce ekşiden yorumlara bir bakın, kaliteyi görün (!).
Topolojilerine bakınca neresi kendi altyapıları oluyor merak ettim doğrusu %90 Turk Telekom kullanıyorlar.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turk+nokta+net&kw=&a=&all=&v=&p=2
-
DJ_Alper bunu yazdı:
+512 512kb sınırsız 30tl olsada olur, Allah belanızı versin upneler:S:S. Kotalı internet insanın psikolojisini bozuyor vallahi. -
Arkadaşlar, turk.net'in bir Turkcell hizmeti olduğuna dair bir belge gösterir misiniz? Sitesinde dahi Turkcell ismi geçmiyor.
Turkcell hizmeti olan firma tellcom dur. Ayrıca sınırlı alanlara da olsa sağladığı QuickNet hizmetini de Türkiye'de başka veren firma yoktur. Tellcom'un tamamen kendi omurgasından ADSL ve QUICKNET hizmetleri verebilmektedir. Lütfen karıştırmayınız.
-
ste1n bunu yazdı:
-----------------------------quick.net varken turk.net gereksiz bence quick.net dezavantajı sadece belli bölgelere hizmet verebiliyor ayrıca ikiside turkcell in
-----------------------------Ben Quiknet kullanıyorum tavsiye ederim.
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------İçimden geldi :..((.....
Sıraya girin :P