folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Turk.Net ( Turkcell İn Yeni Şirketi ) Fiyatları

Turk.Net ( Turkcell İn Yeni Şirketi ) Fiyatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

Kampanya fiyatları; kotalı paketlerde ve 1 Mb sınırsız pakette modemsiz seçenekler için ilk 3 ay, kablolu modem seçenekleri için ilk 2 ay, kablosuz modem seçenekleri için ilk 1 ay geçerlidir.

Kampanya fiyatları; 2 ve 4 Mb Sınırsız paketlerdeki fiyatlar 24 ay süreyle geçerlidir ve kablolu modem için 1 TL, kablosuz modem için 2 TL ek ücret  alınmaktadır ayrıca 1 Mb sınırsız pakette modemsiz seçenekler için ilk 3 ay, kablolu modem seçenekleri için ilk 2 ay, kablosuz modem seçenekleri için ilk 1 ay geçerlidir.

* Modemli Satışlarda Kurulum ücreti alınmamaktaır.

* 29 Tl aktivasyon ücreti hediyedir.

http://adsl.turk.net/adsl.asp          <burdan da yapılan yorumları okuyabilirsinix>

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

Arkadaşlar biraz reklam yaptım ama :) Özellikle Bursa'da arkadaşlar için yazdım konuyu görüp bana pm atanlara hemen evine gelip sözleşmelerini getirebilirim. Ayrıca bağımsız çalışmıyorum Bursa'da tellcom turk.net bölge bayliğindeyim isteyenlere cep numaramı verebilirim. TTNET in bunaltıcı sorunlarından uzaklaşmak isteyenlere tavsiye ederim. 300 tane alt bayimiz var şu ana kadar çok büyük bir sorunla karşılaşmadık çok şükür...

Eğer hattınızda sorun yoksa, sabah yapılan başvurular akşam üstü hemen kullanıma açılıyor. Bilginize...

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

---

quick.net varken turk.net gereksiz bence quick.net dezavantajı sadece belli bölgelere hizmet verebiliyor ayrıca ikiside turkcell in

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hocalar aylık 30 ytl olan sınırsız paket yokmu ? devamlı 3 ay 5 ay değil

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek
    Turknet kullanıyorumm üç haftadır ve Bursa'dayım hiçbir aksaklık vs. yok.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek

Almadan önce ekşiden yorumlara bir bakın, kaliteyi görün (!).

Topolojilerine bakınca neresi kendi altyapıları oluyor merak ettim doğrusu %90 Turk Telekom kullanıyorlar.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turk+nokta+net&kw=&a=&all=&v=&p=2

...Orada Olmayan Adam...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    +512 512kb sınırsız 30tl olsada olur, Allah belanızı versin upneler:S:S. Kotalı internet insanın psikolojisini bozuyor vallahi.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, turk.net'in bir Turkcell hizmeti olduğuna dair bir belge gösterir misiniz? Sitesinde dahi Turkcell ismi geçmiyor.

Turkcell hizmeti olan firma tellcom dur. Ayrıca sınırlı alanlara da olsa sağladığı QuickNet hizmetini de Türkiye'de başka veren firma yoktur. Tellcom'un tamamen kendi omurgasından ADSL ve QUICKNET hizmetleri verebilmektedir. Lütfen karıştırmayınız.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

ste1n bunu yazdı:

---

quick.net varken turk.net gereksiz bence quick.net dezavantajı sadece belli bölgelere hizmet verebiliyor ayrıca ikiside turkcell in

Ben Quiknet kullanıyorum tavsiye ederim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Fuzulli bunu yazdı:

İçimden geldi :..((..... 

Sıraya girin :P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2568 Toplam Mesaj: 12