Turknet Erişim Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

comnetten turknete geçtik. fakat bazı sitelerde sorun yaşıyorum. Örneğin binance uygulaması bağlanmayı 

reddediyor. grafikler donup kalıyor. mobil veride iken sorun yok.

Syntax error..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

güvenli internet açık geliyor iss lerde otomatik panel üzerinden onu kapatırsan sorun çözülür veya bazen aile koruma paketi felan diyede geçiyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Binance kullanmıyorum. Deneyemiyorum. 

DNS değiştirmeyi deneyebilirsin. 1.1.1.1 ya da 208.067.222.222 gibi deneyebilirsin. 

Bazı sitelerde oluyorsa ISS ile ilgili olmayabilir. 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

DNS değiştirmene gerek yok Turk.net paneline girip güvenli internet profillerini devre dışı bırak.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Bütün hepsi devre dışı. Dns de değiştirdim sorun çözülmedi. Turknet tracert testi istedi onu yapıp yolladım. Mesela borsa takip ederken grafikler hiç oynamıyor sabit gösteriyor. oysaki kucoin borsasında saat gibi işliyor. mobil veriye geçince düzeliyor. tracert çoğu yerde istek zaman aşımına uğradı hatası veriyor binance için.

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Başka hangi site var?

Sadece telefon üzerinden mi bu yavaşlık? DNS i değiştirilmiş bilgisayarda da aynı mı sorun

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Turknet ağına bağlı her cihazda aynı sorun var.

Syntax error..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g3da
    g3da's avatar
    Erkek

Bende bir sorun yok hocam. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

aynı sorunu bende Turktelekom da yaşıyorum. Cloudflare 1.1.1.1 ile giriyor.

alektamovikmovik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Turk.net gece, yani 18 aralikin 04 lerinde 1 saat 12 dakika Vdsl baglanti kesti

Bugun cok isim vardi yogundum eve geldim saat 19:17 civarı , next&nextstar uydu alicilarimin iptv si calismiyor

Hadi s.et FREE TV bile acmiyor

Uydu alici pratik ucuz yollu az ugrastirmali cozumdu oysa daima, comnet te bu sorunlari hic ama hiç yasamadim. 

Uydu alici icinde iptv bazinda dns degistirme ayarlari da hazir hazir yuklu geliyor. Opendns ten yandex e oradan dydns e hepsi mevcut. Vpn secenekleri de var...

Yine de bir seyleri duzeltelim falan derken herhalde performans yukseltme mi ne ustune calistiysa Turk . net amcik üst düzey beyaz yakalilarin kararlaridir kesin sikmisler iptv'yi dns degistirmek yemiyor. Ulkenin ozel kurumlari asiri ahmak A M K

Bu internette biz huzur bulamayacagiz sanirim cok zulm olmaya basladi ülke de verimlilik.

Ve turk.net te guvenli internet kapali da olsa cogu site ya calisamiyor acilamiyor ya da engelli. Comnet gibi ozgur degil. Bu turk.net te her site acik misngibi diyene bir sey diyecegim simdi neyse :D

Eksisozluk bile girmiyor alt ve diger domainleri anca dns'le misal.

Kurtlar tasma takmaz....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Erkek

senelerdir kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım o işte başka bir iş var

kıl olan yer kaşınır
Toplam Hit: 1774 Toplam Mesaj: 14
sorun binance turknet