Turk.Net Kullanan Yada Bilgisi Olan ?
-
Hacılar ttnet'le Turk.net Kıyaslasak ne dersiniz gecmeyi düşünüyorum aramızda kullanan var mı bunların alt yapısı ttnet ten farklı mı?
-
TTNet'ten farklı evet, kesinti de olmuyor ama müşteri hizmetleri kötü. Zaten TTnet telefon numaran üstünden bağlandığın için işi 2 yere yıkmaya gerek yok sanki. Sen onlara söylüyorsun sorun olunca, onlar TTNet'e bildiriyorlar sorun kendilerinde değilse. Üstelik faturaları da ayrı ayrı takip etmen gerekecek.
Bir de fiyatlar nedir? Ben hala 1mbit neti 47 Liraya kullanıyorum (telefon hariç tabii) Sanırım TTNet'te daha uygun. Bİrkaç gün içinde bırakacağım Turk.Net'i millet 4 mbit veya 8 mbit e 50-60 lira ödüyor sanırım. TTNet tekel olmasın diye TUrk.Net almıştım ama dediğim gibi fiyatlar yüksek sanırım. Sitelerinde göremedim fiyatları zaten.
-
hocam fiyat olarak suan 4 Mbit 8 ay 50 sonra 82,, 8 Mbit 8 ay 65 sonra 99
bana ttnetten suan 4 Mbit kotasıza fatura 97 geliyor hocam fiyat Turk.nette daha iyi gibi...
-
Ben bir arayayım şunları (: Dediğin gibiyse iyi ama ben önceden beri (2 seneden fazladır) kullandığım için tarifem aynı, 1 mbit.
-
opensource2009 bunu yazdı:
-----------------------------
Ben bir arayayım şunları (: Dediğin gibiyse iyi ama ben önceden beri (2 seneden fazladır) kullandığım için tarifem aynı, 1 mbit.
-----------------------------bana bugün broşürlerle geldiler hacı baya anlattılar ben tekrardan size ulaşırım dedim arastırayım diye fiyat uygun geldi sen hız da iyi diyosun çok da kaybedecek bişeyimiz yok zaten :)
-
-
ben hem kullanıyorum hemde satıyorum :d
şimdiye kadar sorun yaşamadım
-
metalati bunu yazdı:
-----------------------------
ben hem kullanıyorum hemde satıyorum :d
şimdiye kadar sorun yaşamadım
-----------------------------fiyatlarda uygun ttnete göre hacı
hocam ttnet gibi sürekli kopmalar falan oluyor mu ?
-
aLcoLiq
hocam turk telekom alt yapısını kullanıyor kendi alt yapısı yok bizim buralarda
ben bir ara taşınabilir disk ve iyi fiyatlardan dolayı geçtim şu an fiyatları o kadar iyi değil
-
-
ben karşılaştırmadım fiyatları açıkcası hiç turknet geçen sene fena kampanya yapmıştı :D
yani ben yaşamadım diye sende yaşamıcaksın anlamına gelmiyor
sorun yaşamazsın umarım