folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Turknova.Com Torrent"De Yeni Bir Nefes!

Turknova.Com Torrent"De Yeni Bir Nefes!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    dayı pm gönderdim nickim sertan06 bizim bonus yalan oldu heralde bide bu torrent kültürüne biraz fransız kaldım heralde forumda bunların yazdığı yer var mı acep :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

Sk8er bunu yazdı:
    -----------------------------
    st anger hallettim siteye bak ;)

kardes sagolasin valla utandim simdi :D

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    behemoth
    behemoth's avatar
    Erkek
    ya hojam bu heroes and magic indiriyorum ama 4 kb la falan indiriyor 160 saat falan diyo :D nababiliriz ona

we are just living to die.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

behemoth bu tarz durumlarda telekoma küfrediyoruz, ama hızımız artmıyor sadece rahatlıyoruz :)

ya da birilerinin seed etmesini rica ediyoruz..

hocam ben de üye oldum, nickim coldm4

bonus verirsen sevinirim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    behemoth
    behemoth's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

behemoth bu tarz durumlarda telekoma küfrediyoruz, ama hızımız artmıyor sadece rahatlıyoruz :)

ya da birilerinin seed etmesini rica ediyoruz..

hocam ben de üye oldum, nickim coldm4

bonus verirsen sevinirim :)

ya aslında internet hızlı sayılır bazen limewirede 300 ün üstüne çıktığı oluyo :D yurtta yada bursanın havasında herhalde dimi cold m4

we are just living to die.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    bende 2 gün önce üye olmustum heralde baska yerden görüp :)) beni de görürsün heralde kardeş :)) nickim aynı

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    An error has occured!

The server is too busy at the moment. Please try again later.

bole bi hata veriyor yaw yoksa  ip mi banlandi sk8er.. utorretnte problem yok ama  siteye giremiyorum..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bole bir hata geliyor ip im banlimi acep.. sk8er .. ? utorrentte problem yok ama..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

server çok meşgul yazıyor. sende bir hata yok kardeş. sürekli yenile tuşuna basarsan mutlaka yakalarsın. bir de firefox kullanmak lazım.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    en iyisi free tracker lar, gayette güzeller bence, onları kullansanıza..
Toplam Hit: 28925 Toplam Mesaj: 112