Turknova.Com Torrent"De Yeni Bir Nefes!
-
dayı pm gönderdim nickim sertan06 bizim bonus yalan oldu heralde bide bu torrent kültürüne biraz fransız kaldım heralde forumda bunların yazdığı yer var mı acep :)
-
Sk8er bunu yazdı:
-----------------------------
st anger hallettim siteye bak ;)
-----------------------------kardes sagolasin valla utandim simdi :D
-
ya hojam bu heroes and magic indiriyorum ama 4 kb la falan indiriyor 160 saat falan diyo :D nababiliriz ona
-
behemoth bu tarz durumlarda telekoma küfrediyoruz, ama hızımız artmıyor sadece rahatlıyoruz :)
ya da birilerinin seed etmesini rica ediyoruz..
hocam ben de üye oldum, nickim coldm4
bonus verirsen sevinirim :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------behemoth bu tarz durumlarda telekoma küfrediyoruz, ama hızımız artmıyor sadece rahatlıyoruz :)
ya da birilerinin seed etmesini rica ediyoruz..
hocam ben de üye oldum, nickim coldm4
bonus verirsen sevinirim :)
-----------------------------ya aslında internet hızlı sayılır bazen limewirede 300 ün üstüne çıktığı oluyo :D yurtta yada bursanın havasında herhalde dimi cold m4
-
bende 2 gün önce üye olmustum heralde baska yerden görüp :)) beni de görürsün heralde kardeş :)) nickim aynı
-
An error has occured! The server is too busy at the moment. Please try again later. -
bole bir hata geliyor ip im banlimi acep.. sk8er .. ? utorrentte problem yok ama..
-
server çok meşgul yazıyor. sende bir hata yok kardeş. sürekli yenile tuşuna basarsan mutlaka yakalarsın. bir de firefox kullanmak lazım.
-
en iyisi free tracker lar, gayette güzeller bence, onları kullansanıza..