Türk&Osmanlı Kahramanlıkları ( KİTAP )
-
Merhaba arkadaşlar , eski tarihlerden mesela , kürşat dönemi , ya da eski türk dönemleri , osmanlı dönemine ait böyle kahramanlıkların , savaş anılarının olayların geçtiği heyecanla okuyabileceğim bir kitap arıyorum şahıs ve sadece 1 olay çevresinde değilde içinde parça parça kahramanlıkların , efsane olayların geçtiği bir kitap okuyan bilen duyan varmıdır ? :)
Mesela : Eskiden çok güçlü bir türk varmış , ( olayın ismini biliyordum unuttum ) adam yaşlanınca artık ona sen güçsüzsün savaşa gelme yaşlandın filan denilmiş :) bizim adamda yaşlanmadığını ispat etmek için atıyla bir ağacın altına durmus ayaklarıyla atı iyice sarmış , sonra tutmuş ağacın kalın dalından başlamış barfiks çekmeye , millet hayretler içinde izlerken adamda ben yaşlanmadım demiş. :)
Bunun gibi , kahramanlıkların efsanelerin geçtiği olaylar hakkında kitap ismi alabilirsem çok iyi olur :)
Saygılarımla. -
Hüseyin Nihal Atsız-Bozkurtların Ölümü
Hüseyin Nihal Atsız-Bozkurtlar Diriliyor
Ahmet Haldun Terzioğlu-Kürşad(Bunu kesinlikle tavsiye ediyorum çinli bir yazar anlatıyo herşeyi)
Kitaplar fena hocam oku...
-
kiokhan bunu yazdı
Hüseyin Nihal Atsız-Bozkurtların Ölümü
Hüseyin Nihal Atsız-Bozkurtlar Diriliyor
Ahmet Haldun Terzioğlu-Kürşad(Bunu kesinlikle tavsiye ediyorum çinli bir yazar anlatıyo herşeyi)
Kitaplar fena hocam oku...
Hocam bu romanların içeriği ne ona göre alacağım yani maddi olarak 3 kitabıda alacak param yok şuanda , buranın kütüphanesindede yok sorguladım şimdi , 3 ü arasında en güzeli hangisiyse onu alayım ?
-
Kürşadı al bi oku hocam her türlü heryerde bulursun. Diğerlerini bulman zor...
-
kiokhan bunu yazdı
Kürşadı al bi oku hocam her türlü heryerde bulursun. Diğerlerini bulman zor...
Hocam peki başka bildiğin böyle olayların filan geçtiği bir kitap varmı ?
-
Ahmet Haldun Terzioğlu-Kürşad kitabını atölye hocam @smnz 'den alıp okumuştum.
Okunması gereken bir kitap fakat gerçeklik dışına çok çıkılmış abartılmış bi anlatımı var. Yinede Türk olmayan birinin Türk'leri anlatması gerçekden güzel.. -
hacked75 bunu yazdı
Ahmet Haldun Terzioğlu-Kürşad kitabını atölye hocam @smnz 'den alıp okumuştum.
Okunması gereken bir kitap fakat gerçeklik dışına çok çıkılmış abartılmış bi anlatımı var. Yinede Türk olmayan birinin Türk'leri anlatması gerçekden güzel..15 lira imiş bu kitabı alıyorum , başka önereceğiniz kitaplar varmı çok acil lazımda :) sanada teşekkürler hocam.
-
çanakkale günlüklerini oku hacım.. birde girit seferi, kıbrısın fethi gibi bir de yavuz bahadıroğlunun var sunguroğlu var bunları araştır oku.. Devamını istersen söylerim
en son 2012 de okunabilmiş ve yayınlanmış bir çanakkale günlüğünü okudum harika ya.. hatta bir bakanlık bedavaya dağıtmış sanırım başında reklam vardı orayı kopardım direk..
-
zone bunu yazdı
çanakkale günlüklerini oku hacım.. birde girit seferi, kıbrısın fethi gibi bir de yavuz bahadıroğlunun var sunguroğlu var bunları araştır oku.. Devamını istersen söylerim
en son 2012 de okunabilmiş ve yayınlanmış bir çanakkale günlüğünü okudum harika ya.. hatta bir bakanlık bedavaya dağıtmış sanırım başında reklam vardı orayı kopardım direk..
İsim neydi hocam yani çanakkale günlüğü diyerek mi alacağız gerçi alamıyoruzki amk , heryer kredi kartı istiyor bendede kredi kartı yok :D , kapıda ödeme ile vermiyor hiçbiryer
-
Maddox bunu yazdızone bunu yazdı
İsim neydi hocam yani çanakkale günlüğü diyerek mi alacağız gerçi alamıyoruzki amk , heryer kredi kartı istiyor bendede kredi kartı yok :D , kapıda ödeme ile vermiyor hiçbiryer
http://173.194.65.132/#q=allaha%C4%B1smarlad%C4%B1k+ibrahim+naci
-
zone bunu yazdıMaddox bunu yazdızone bunu yazdı
http://173.194.65.132/#q=allaha%C4%B1smarlad%C4%B1k+ibrahim+naci
Eyvallah kardeşim , sitelere bakıyım uygun seçenek varsa 1 tane alalım :)