Turkuaz Tablo Yalanmış

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Haziran/2013
    Erkek

    Devletimiz yine güveni boşa çıkardı. Başlarda şeffaf yönetilen süreç, turizm zarar görmesin diye gerçek sayı verilmiyor iddaları doğruymuş dostlar. Nereden mi bliyorum. Bizzat o tabloya girmeyenlerdenim de ondan. İnsan başına gelince, sağlığı olunca sikerim turizmi de ekonomiyi de diyormuş. Dinleyin gayri.

    Perşembe günü bademcikte ufak bir hareketlenme oldu önemsemedim. Cuma günü ufak bir kırıklık vardı sporumu tamamlayamadım. Cumartesi sabah kalktığımda resmen dökülüyordum. Ateşimi ölçtüğümde 38.5 çıktı. Evde babam cihaza bağlı. Annem malum yaşlı. Hemen bana yaklaşmayın diyerekten kendimi odaya attım. Benim yüzümden evdekilere bir şey olacak diye götüm attı. Kriz geçirdim resmen. Yanlış anlamyın bu sürecin başından beri tedbir bizden taktir Allahtan diyen tayfadanım ben. Tedbiri elden hiç bırakmadık yani. Ama olur mu olur dedim tabi. 1-2 saat sonra ateşim 39,6 olunca çift cerrahi maske takıp arabaya atladığım gibi hastaneye gittim. Gitmeden öncede o hastanede çalışan tanıdık hemşireyi aradım. Gidersen test yapmazlar, ilaç yazıp eve gönderirler dedi. Ancak çok ciddi solunum sıkıntın varsa test yaparlar dedi bu arakadaş. Ben yinede o ateşle o öğle sıcağında arabayla 25 kilometre gittim canım çıktı tabi. Acilin önüne gittiğimde baktım içerisi kalabalık. Deskin önünde sıra var. Dışarda hava alan hemşirelere uzaktan yaklaşıp, ateşim 39 ve içerisi kalabalık. Kimsenin vebaline girmeyim, ne yapalım dedim. Girmeden tedavi edemeyiz dedi :) Eyvallah ayrı bir oraya alın bari dedim adam maskesini taktı odayı gösterdi girdim. Geldi şikayetlerimi söyledim ateşimi ölçtü 38,2 çıktı. Gitti doktora söyledi, doktor acil odasına gelsin demiş gittik. Nedir ne değildir. Böyle şöyle anlattım, evde kronik hastamız var diye de ekledim. Ha bu arada söylemeyi unuttum çok hafif öksürük vardı. Ama çok az. Doktorada aynen şikayetlerimi aktardım. 

    Uzmanların söylediği yüksek ateş olmasının bile test yapmak için yeterli olduğu gerçeği gerçek değilmiş mk. Adam bademciklere baktı, sırtımı dinledi. Boğaz enfeksiyonu gibi duruyor dedi. Eminmiyiz doktor dedim. Öyle gözüküyor dedi. Penesilin vuracaz, İlaç yazıp eve gönderecez dediler. Ne dersin ? Tamam dedik. Penesinili yaptı namussuz hemşire hala acıyor vurduğu yer. Sonra gözlem odasında yarım saat bekleyip deskte para bayılıp arabaya attım kendimi. Ama baya halsizdim. Belim eklemlerim feci ağrıyordu. Ha bu arada eklem ağrılarını da söyledim doktora. Eczanede bayılmak üzereydim artık oturdum. Kadına bana yaklaşmayın reçete bu dedim, paniklediler verdiler ilaçları. Eve zor geldim. Yolda güneşle birlikte artık 40 mı gördü ateş ne bayılacaktım. Arabayı park yerinde duvara vurdum. Eve geçtim odaya kendimi izole ettim. Tabi korona değilmişiz doktara göre. Ama doktora güvenip ailemin hayatını riske atamam. Velhasıl akşam oldu. Benim ateş 39'un üstünden hiç inmedi O gece çok zor geçti. Sürelki soğuk tampon yaptım, el yüz ayak yıkama. Resmen ölüyordum. Neler çektim neler. Böyle bir ızdırap, böyle bir çile yok. Ve tek başınasın. Kesinlikle evdekilerın odaya yaklaşmalarına izin vermedim. Kapı önüne gelen yiyecek içecekleri alıyordum, boşları dahi vermedim.

    Pazarda çok çektim tabi. Ve oldu pazartesi biraz toparladık. Bünye salam spor yaparım, iyi beslenirim. Korona mıydım, değilmiyidim. Bunu asla öğrenemeyecez. Çünkü ben turizm için o istatistiğe hiç giremeyenlerdenim. Çünkü o test kitlerinden bir tanesi baştan aşağı şüpheli olan bana yapılmadı. 184'ü aradım şikayet için düşmedi bir türlü. Çokta işe yarayacak sanki. Belki cimere yazarım :) Hala bizimkilerde bir sorun olacak diye şüphe içinde bekliyorum. Kimseye bir şey olmasında ben çektiğimle kalim sorun yok. 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Heçmiş olsun 

    Zike zike  sürü bağışıklığı 

    Sağlam.  Olan hayatta kalır  nokta 

     

    Koronadan korkmadım desem yalan olur ama bu kış geçirdiğim gribi ve aileme bi şey yapacam korkusunu. Ölene kadar unutamam 

    Bu arada  benle HİÇ İLGİLENMEYEM 2 DOKTORUN ...............

    .......... ....

    Yaptığım 2 şikayeti ziklemeyen  sistemin ........

     ......

    .......

     

    Yanlız değilsin dostum 

    Bunu o kadar çok kişi yapıyor ki.  

    Artık normal bişey 


    Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Erkek

    Çok geçmiş olsun. Korona ile ilgili konu açmışlardı.benzer şeyleri orada da okumuştum. Direncini düşürme ve moralini kesinlikle yüksek tut hocam. Hastanelerden de uzak dur derim.


    Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Eşimin iş yerinde 1 kişi neredeyse tüm corona belirtilerini gösterdiği için

    -Ateş , Damakta tat alamama , öksürük , halsizlik.

    Devlet hastaneleri eğer ölüm döşeğinde değilseniz kesinlikle test yapmıyor ve isteğe bağlı test yapılması tamamen yasak. Yani hasta olup olmadığınızı öğrenme hakkınız yok.

     

    Bu arkadaş acıbadem hastanesine gidiyor parayı basıyor (1.600 TL ) + 300 TL totalde 1.900 TL'ye testi yaptırıyor fakat acıbadem de olsa normalde oradada yasak yani parasını verseniz dahi doktorun özellikle test talep etmesi gerek o test için ise film çekiliyor kan alınıyor önce farklı şeylere bakılıyor en son corona'ya bakılıyor.

    4-5 Saat içinde hızlı sonuç veren antikor testi pozitif çıkıyor

    (Antikor testi bazı özel labaratuarlarda yaptırabileceğiniz bir test) antikor pozitif çıkması demek vicuda corona virüsü girmiş demek , ama mevcut hastamısınız yoksa iyileştiniz mi bunu bilmek için o uzun burnunuza soktukları çubuklu test gerekiyor.

    tabi bu arkadaş'ın antikor testi pozitif çıkınca tüm mağza için test isteniyor ve evet birinde pozitif çıksa bile devlet hastaneleri size kesinlikle çok çok hasta değilseniz (yogun bakımlık) test yapmıyor en fazla grip ilacı yazıp eve gönderiyor yada işe gönderiyor.

    mağzadaki diğer herkese şuan yapılabilecek tek şey yani antikor testi yapıldı hepsi negatif çıktı.

    Ancak antikor testi dediğim gibi mevcut hasta olup olmadığınızı göstermiyor

    O arkadaşa gelirsek , antikor testinden sonra yapılan 2. test negatif çıktı ancak üst üste 3 negatif çıkması gerekiyormuş o zamana kadar kendi gönüllü karantinasında , ama arada asker eğlencesine gidiyor..

     

    Siz o TV de açıklanan rakamları en az 100 ile çarpın gerçek rakam için.

    Türkiye'de normal şartlarda bile ölen kişilerin ölüm sebepleri sahte hastane ve doktorun işine gelecek şekilde giriliyor , babamı öldürüp ölüm sebebine kalp krizi yazdılar fakat arkada dönen olaylar bambaşkaydı.

     

    Sağlık konusunda ilk önce kendi kendinizin doktoru olun bu ülkede.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2014
    Dişi

    Cok gecmis olsun. Bagisiklik güçlendirici yiyecekler yemeni tavsiye ederim hic  olmasa.

    Belki özele gitsen durum degisir mi ?

    Bugun tamda bu konu konuşuldu. Doktor veriler saklanıyor demis. Bu durumda birde okullari acacagiz diyorlar


    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük. (Mevlana)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2011
    Erkek

    Kuzenim yüksek ateş ve boğaz şişliği ile hastaneye gidiyor, teyzesinin çocuğu içeri çok pozitif var girme diyerek doktora antibiyotik yazdırıp eve gönderiyor. 

    2 gün sonra ateş ve kusma geçmiyor, test yapıyorlar POZİTİF. 

    evde ki 10 kişiye daha test yapıyorlar pozitif. 

    75 yaşında ki koa ve nefes darlığı problemleri olan dayı POZİTİF ama hiçbir şikayeti yok. 

    73 yaşında ki kalp hastası yenge POZİTİF hiçbir belirti yok 

     

    evde ki diğer kuzenler ve 45+ yaş üstü 7 kişi POZİTİF hiçbir belirti yok. 

    Total de evde 12 kişi var 11 kişi pozitif, 22 yaşında ki kuzen NEGATİF. 

    bu kuzenin annesi, kız kardeşi, dedesi, babası, amcası, amca kızları evde ki herkes pozitif sadece 11 kişinin arasında TEK NEGATİF bu. 

    Vallahi bugün konuştuk, hepsi evde, gayet iyiyiz ve yeme içmemizde aynı diyorlar, normal gribi bile daha ağır atlatıyoruz diyorlar. 

    vallahi nasıl yayılıyor, nasıl etki yapıyor hiç bilmiyorum. Tek bildiğim sağlık sisteminde ki kontrolün çoktan boka sardığı, çoktan sürü bağışıklığı sistemine geçildiğini ve sayıların tamamen ama tamamen yalan olduğuna inanıyorum. 

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek

    Turkuaz tablo?


    Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

    Turkuaz tablo?

    Yau , biliyon işte. ^^. bana da Yeşil renkli görünüyor. hatta daha çok Takvim yaprağı gibi.

    bu TV'de anahaber'lerde Covid-19 için gösterilen tablo'msu, yada ben öyle anladım.

     

    ~@~

    bu arada geçmiş olsun, yada acil şifâlar dilerim. 

    @MegalaDos mümkünse çayı,kahve'yi çok tüketme. 

    ve yine mümkünse, günde 100gr kadar Protein ve doğal Yağ almaya bak.

    niye bilmiyorum ama rahatlatıyor, yeşil çay niyetine oldukça açık nâne içmeye başladım.  fazlası reflü yapıyor. 

     

    RitmFarbRacourci tarafından 25/Ağu/20 01:46 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo
    LaNCeLoT bunu yazdı

    Turkuaz tablo?

    bunu diyo kanka


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

    Turkuaz tablo?

    bunu diyo kanka

    Kinaye içerikli 'Romantik' giriş yaptı sandıydım :D , sağol kıralım


    Kurtlar tasma takmaz....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Aralık/2009
    Erkek

    Allah Allah siz böyle anlatıyorsunuz değişik geliyor. Bizim buradaki hastaneye gidip diyorsunuz korona testi olacağım adamlar doktora gönderiyor doktor ne var diyor test olmak istiyorum koronalı biri ile temas ta bulundum diyorsun hemen yapıyorlar. Sultangazi haseki eğitim araştırma hastanesi , tek sıkıntısı sıra bekliyorsun o kadar. 

Toplam Hit: 5604 Toplam Mesaj: 31
korona