Türk‘Ün İngilizce İle İmtihanı..
-
Normalde böyle konular açmazdım ama bi haberde gördüğüm resimler şaşırttı beni yaa. gülsem mi ağlasam mı bilemedim.. avrupada dil konusunda en başarısız ülke türkiyedir. ya doğu bloğu ülkelerindekiler bile iki dil öğrenebiliyorken biz ilk okuldan üniversiteye kadar olan eğitimde hala bir cümle dahi kuramayacak seviyedeyiz. go go go, left left left go go go

bu son hikayedeki son iki kelime çok ilginç :) black arm haha.. karakol u dünyada böyle tarif eden millet var mı :)
-
ben gideyim ingilizcem bitti
what? :)
bitti
:)))))))) olay bu abicim
-
A few weeks later they cooked the job. He said hık and he fell from his father's nose kljsfgjklasd
Sonuncu resim harika amk :D
-
chicken translate:)
-
Daha Türkçeyi Doğru Dürüst Yazamıyor Vatandaş, Kalkıyo Para Kazanacak Ya Ordan Burdan Duymuş.. Bilip Bilmeden Yazıyolar Camekana Yazarlar, Ama Çok Eğlendirici Bulurum Bu durumları...
Konudan Az Farklı Ama Mesela Kiryalık Ev Yazarlar... :)
-
her yerde karşımıza çıkabiliyor bunlar
bunuda yolda geçerken görmüştüm :)

-
Chatroullette hatun geliyor, ingilizce yetmiyor geçmek zorunda kalıyorsunya ahh amk var ya asılırken odaya annen girmiş gibi hissediyorsun
-
öldüm gülmekten :D
yurdum insanı neler yaratıyor arkadaş
-
Alexander confused yardı beni lan :D
-
türklerin durumu vahim tmm ama
misal dili rusça olan ülkelerdeki elemanlarda ingilizce bilmiyorlar
yani şu dünyada bi tane ülke var kendi dilinden sonra ingilizceye önem veren
hollanda :)
atatürkün hatası keşke dili ingilizce fln yapsaymış şimdi birçok türk dünyada bilinirdi. -
pilipis,presteyşın ya da türksell hadi neyse gideri var ama "Alexander confused" bence son nokta :)
ZyreX tarafından 08/Kas/12 18:24 tarihinde düzenlenmiştir