Türk"Ün Yaptığı Sosyal Ağ : Orkut (Destek)
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------profilini düzenle var ona gir resmi değiştire tıkla ordan yaparsın.
-
facebook tan kat kat sağlam ve güzel bi sistemi var nede olsa google a ait. bence de orkut un kullanılması daha iyi olur ülkemizde.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
facebook tan kat kat sağlam ve güzel bi sistemi var nede olsa google a ait. bence de orkut un kullanılması daha iyi olur ülkemizde.
-----------------------------maalesef amerikan yandaşı medyamız orkut reklamını yapamadı.Yapmadı, yerine facebooku tercih etti
-
uye oldum hmn(=
-
ekle benü ekle ekle ekle..
La içimde acayip bi şekilde sosyal ağ yazma isteği var :D ufak birşey..KArşı çıkmaya çalışıyorum
-
resmi olmayan tahribat.com grubunu da açmıştık yanlış hatırlamıyorsam, oraya da üye olun =))))
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ekle benü ekle ekle ekle..
La içimde acayip bi şekilde sosyal ağ yazma isteği var :D ufak birşey..KArşı çıkmaya çalışıyorum
-----------------------------yazarsın sen koçum ne kadar zor olabilirki hem yazarken ögrenicegin yeni şeyleri düşün:P
*işte insan hayatı böyle karartılıyor :p *
Söz yardım edicem
*çok beklersin:P*
-
sandman bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------yazarsın sen koçum ne kadar zor olabilirki hem yazarken ögrenicegin yeni şeyleri düşün:P
Söz yardım edicem
zuhahahaha zumsuk sittir et sen orkutu tarcanı kodla gerisi boş lan wallaha bak :F -
sandman bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
Söz yardım edicem
-----------------------------muhahah herzaman ki zumsuk project olur
görsellik sıfır, arkadaş ekleme, çıkartma, mesaj gönderme, şu an ne yapıyorsun , resim ekleme olur
:D onlarıda asp ve phpde biliyorum muahuahua :D:D:D:D:D:D
somee olayı canımı sıktı paralı alan alıp tarcana devame dicem :)
-
hea geldim :D orkut hmm güzel isimmiş.. biraz kurcalayak bakam..