Turuncu...
-
Her yirmidört saatin başlangıcında olduğu gibi yine aynı anda uyanmışız. Tüm endamı ile doğruluyor ve kendine gelmek istercesine geriliyor. Sabahları severim. Sessiz ve sakindir. ‘’Huzur nedir ?’’ deseler, ‘’sabah saatlerim’’ derim. Gözlerimi sonuna dek açıp, tek bir reflekse dahi tahammülsüzce seyrediyorum. Toparlanmış ve doğrulmuş, gök ile aynı renk gözlerimin önünde usulca yükseliyor. Sulu ve içten bir öpücük eşliğinde, güzel bir kadınla aynı yatakta uyanmak gibi.. Hayattan tüm isteklerime cevap bulmuşçasına kalkıp, en şık kıyafetlerimi enfes vücuduma geçiriyorum. Derisi parlak, kösele taban kunduralarım, onix taşlı, beş parçalı gümüş yüzüğüm ve ince telli saçlarımla aramı düzeltiyorum. Hemen sonra, ancak onun göz alıcı ışıltısını birde beni barındırabilecek büyüklükteki mutfağımda, zeytin, peynir, haşlanmış yumurta ve şekersiz, sütsüz kahveden oluşan kahvaltımı mideye indiriyorum. Yine o güzel kadınla buluşmaya gidermişçesine bir heyecan oluşuyor içimde, derinde. Evden dışarı çıktığımda adımlarım sersem, dizlerim titrek. İlkbaharın başındayız ve hava halen ceket ilikletiyor. Oturduğum semtin en geniş ve en uzun sokağında acelesizce ilerlerken, asfalta giydirilmiş geometrik ve renkleri tozlanmış taşları saymaya çabalıyorum. Sonsuz işlerle uğraşırsanız, çok daha kolay düşünürsünüz. Gelmeyeceğini düşünmeye başladığım sırada ilk köşeyi dönüyorum ve tam karşımda beliriyor. O muhteşem parıltısını, kristal zerrecikler halinde üzerime boca ediyor. Yüzüme, yanaklarıma, anlıma, elmacık kemiklerime, burnuma ve dudaklarıma ulaşan her zerrecik, içimi biraz daha ısıtıyor. Ceketimin iliklerini açtırıyor. Ona doğru ilerlemeye başlıyorum. Attığım adımdan dahi habersizim. Ufak yaşta çizdiğim pastel boyalı resimlerdeki o boktan yuvarlağa hiç benzemiyor. Karşımda duran ve bana gülümseyeninki bambaşka bir güzellik. Görüş açıma göre ufak kalsada, başka hiçbirşeyi görmeme izin vermiyor ışıltısı. Gözlerim, ondan başkasını görmüyor. Uzun süreli bakamayacağımı bilsemde, arsızca biraz daha istiyorum. Olmuyor. Çağresiz kapanıyor gözlerim, kilit vuruyor kirpiklerim. Yürümeye devam ediyorum. Kapalı gözlerimin ardında karanlığa gömülmüş değilim. Bu, siyah değil, gri değil. Sıkının sıkısı kapalı gözlerimle yürümeye devam ediyorum. Eminim. Yolun sonu ona çıkacak. Korkmuyorum. Hiçbir direğe çarpmayacağım. Ve güveniyorum. Yolumu bulmama hep yardımcı olacak, bana rehber olacak. Öyle bir esir ediyor ki beni, incecik göz kapaklarımı delip gösteriyor bana rengini. Gördüğüm en güzel renk. Sabah yanımda uyanan, kahvaltımda bana eşlik eden güzel bayanın saçlarıyla aynı renk. Turuncu…
-
agzima s*ctin hoca :<
-
mükemmel olmuş..
-
enter tuşun mu bozuk abi ya.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------enter tuşun mu bozuk abi ya.
-----------------------------
Kayıt tarihinin altındaki yakıştırmaya beğen butonu yapmaları lazımdı hocam :)) -
betimlemeler yerli yerinde... süper olmuş hocam o adam benmişim gibi geldi la. İyi hayal kurdurdun güzeldi. Yeteneklisin hajı.
-
hacı naptın sen ya valla helal:D
-
Reksona bunu yazdı:
-----------------------------hacı naptın sen ya valla helal:D
Teşekkür ederim. :) -
guzel, en azindan site icinde depresif ruhaliyle yazilmamis nadir yazilardan umarim devami gelir
-
adam aşık olmus :) hayırlı olsun dostum ;)
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------guzel, en azindan site icinde depresif ruhaliyle yazilmamis nadir yazilardan umarim devami gelir
Yorumun takdirlik...
Toplam Hit: 4025 Toplam Mesaj: 37