[Tv Hack] Bakarsanız Sevınırım
-
Evet yanlış duymadınız yine mi diyeceksiniz senin aklına bir fikirr geldi evet gerçektende fıkır uretmeyı çok severim ıcraata dokmeyıde seven bır kişiliğim var
Ya akşamleyin iftarda yemek yerken tam kaşığı ağzıma götürüyordum; bu tv hack olayı nasıl olur dedım duşunsenıze 5 dakkalığına televızyonda sızın ısmınız yazı olarak çıkacak acaba bunu deneyen varmıdır benım aklıma bu gıbı ıbnelıkler çok gelıyoo, eğer varsa nasıl bır yol ızlıyordur.
Benım tahmınımce anakumanda olan pc elımeze geçırdığımızde belkı olabıle ıhtımalı yuksektır
Lütfen bir bilgisi veya düşüncesi olan kardeşlerimizin veya abilerimizin yazmasını çok isterim
SAYGILARIMI İLETİYORUM...
-
Zamanında çok tartışılmıştı
-
size ip ucu machintosh kullanırsanız çok basit bir olay...tv kanalının haber paylaşımına girersiniz ama haberş yayınlayan kişi de salak olmalı biraz...gerise size kalmış
-
YAni diyorsunuzki zor bir şey değil ama ben şunu duşunuyorum benım bu konuda biraz daha bilgi almam lazım nasıl bır yoll izliycem araştırma yapmam lazım eğerduşunsenıze kanald(reklam yapma) hackıyoruz bu konuda ılgılenen arkadaşlarımız varsa outspoken_1015@hotmail.com gelin konuşalım
-
Mesela bizim burdaki vericiler teleferikte Ben çıksam oraya tabi baya bi güvenlikli bi yer ama o telleri aştıktan sora yanimda akü adaptör vcd götürsem el çabuk luğu ile vericiye giden kabloyu kesip vcd ye bağlasam ve ordan kaçsam vururlarmı beni: ))))))) tabi vcd nin içinde sadece donuk bi video THT WAS HERE yazacak:D:D:D
-
valla aynen nicksizin dedigi gibi olur bir yöntem daha var ama pahalı ileri teknik bilgi isteyen ve yakalanmam garanti birşey :)
frekans baskınlıgı olayı... direk adamın frekansını o bölgede bastırıcan tabii eger adam kara yoluyla yapıyorsa(kablo tv) o zaman sistemin uydudan aldıgı noktada bastırman lazım -
uzayda turksat uydusunu ele geçirirsen olur belki neden olmasın sonrada kanalı hackle off baya zormuş bee
-
forumlarda cok tartışıldı bu :)
olmuo :)
-
olur olur siz bana yeterli alet edavatı verin cnn yerine bile yayın yaparız:) ama tabii 1-2 milar dolara mal olur o ayrı :)
-
Uyduyu kontrol edebilirsen belki.... Ama o zaman da sadece yayını kesersin veya belki yönlendirirsin.
-
bir ara mit pkk kanallarının yayaını kesiyordu tabi index atmıyor :))
ben düşündüm girem ana bilgisayarlara falan ama olmas yav radmin mnadmin dneyek...
ama gusel olurdu dusunsene kanal d yi hackleon HACKED BY THT Dalımızı Kıranın Ağacını Kökünden Sökeriz diye yazı cıkır...