Tv'de 3D Film İzleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar bu 3d olayını tam anlamıyorum yardımınıza ihtiyacım var

geçen hafta phlips 47PFL4307K kodlu tv yi aldım 

şimdi sorum var hocalar;

Hdmi kablosuyla bilgisayarda 3d film açıp tv de izliyemiyorum ama o filmi flash belleğe atıp tv de açınca 3d yan yana seçip izliyebiliyorum normal şekilde filmi

olması gereken bumu yoksa hdmi kablosuyla bilgisayarı tv ye bağlayıp 3d film izliyebilirmiyim

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

philps i bilmiyorum ama 

bizdeki samsung tv de bilgisayardan gelen sinyali 3d ye çevirmiyordu aynı senin bahsettiğin gibi 

amk yapacağı birşeyde yokki 

ekrana gelen  sinyali ikeye bölecek bir sol tafrakini bir sağ taraftakini gösterecek bukadar yani mk

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı

philps i bilmiyorum ama 

bizdeki samsung tv de bilgisayardan gelen sinyali 3d ye çevirmiyordu aynı senin bahsettiğin gibi 

amk yapacağı birşeyde yokki 

ekrana gelen  sinyali ikeye bölecek bir sol tafrakini bir sağ taraftakini gösterecek bukadar yani mk

eyvallah hocam sağol :)

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

şimdi hocalar ben bu tv de 3d film izlemek istersem ya yayında olacak yada usb ilemi bağlayıp izlicem filmi  başka bir yolu yokmu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı

şimdi hocalar ben bu tv de 3d film izlemek istersem ya yayında olacak yada usb ilemi bağlayıp izlicem filmi  başka bir yolu yokmu

Hocam pcden kablo aracılığı ile izlemek istiyorsan Stereoscopic Player adlı uygulamayla açman lazım video dosyalarını

http://www.3dtv.at/Downloads/Index_en.aspx

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    seagate189 bunu yazdı

Hocam pcden kablo aracılığı ile izlemek istiyorsan Stereoscopic Player adlı uygulamayla açman lazım video dosyalarını

sağol hocam indiriyorum hemen

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

bende philips ve samsung u bilmiyorum ama lg lw5500 var hdmi ile bağlıyorum filmi açıyorum yan yana görüntülü (sbs) direk kumandadan ayarlıyorum gözlüğü takıyorum işlem tamam.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Ortalıkta kablo dağınıklığını görmeye dayanamıyorum :) O yüzden HDMI bağlantısını sadece PES atarken kullanıyorum :) LG 42LM620S 3D' tv ye 1TB' lık HDD aldım ve yanına koydum :) Atıyorum 3D yada FULL HD filmleri içine ne kablo karmaşası ne kablo dağınıklığı olmadan izliyorum :) Ortada pc kablo pislik olmuyor tavsiye ederim :)

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

dostum senin HDMI 3D desteklemiyodur yada destekliyosada kötüdür vs vs. 
    benim gibi 15 liralık hdmı kablosu aldıysan ancak pcni bağlar kullanırsın :D 
    3D filmler için tv nin kendi programını kullanıyorum samsung benim tv all share diye bi yazılım var filmi pc de ona atıyorum tv den izliyorum on numara iş :D 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı

dostum senin HDMI 3D desteklemiyodur yada destekliyosada kötüdür vs vs. 
    benim gibi 15 liralık hdmı kablosu aldıysan ancak pcni bağlar kullanırsın :D 
    3D filmler için tv nin kendi programını kullanıyorum samsung benim tv all share diye bi yazılım var filmi pc de ona atıyorum tv den izliyorum on numara iş :D 

Evet LG' de de SmartShare özelliği var. HDD ye atmaya üşendiğimde bu özelliği kullanıyorum :)

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    seagate189 bunu yazdı

müdür bunun işe yarayacağına eminmisin

kalın yazmışın felan  ama 

stereoscopic olayı yeşil-kırmızı,mavi-mor vs gibi sistemler

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 2090 Toplam Mesaj: 12