Tv'de 3D Film İzleme
-
Merhaba hocalar bu 3d olayını tam anlamıyorum yardımınıza ihtiyacım var
geçen hafta phlips 47PFL4307K kodlu tv yi aldım
şimdi sorum var hocalar;
Hdmi kablosuyla bilgisayarda 3d film açıp tv de izliyemiyorum ama o filmi flash belleğe atıp tv de açınca 3d yan yana seçip izliyebiliyorum normal şekilde filmi
olması gereken bumu yoksa hdmi kablosuyla bilgisayarı tv ye bağlayıp 3d film izliyebilirmiyim
-
philps i bilmiyorum ama
bizdeki samsung tv de bilgisayardan gelen sinyali 3d ye çevirmiyordu aynı senin bahsettiğin gibi
amk yapacağı birşeyde yokki
ekrana gelen sinyali ikeye bölecek bir sol tafrakini bir sağ taraftakini gösterecek bukadar yani mk
-
wert bunu yazdı
philps i bilmiyorum ama
bizdeki samsung tv de bilgisayardan gelen sinyali 3d ye çevirmiyordu aynı senin bahsettiğin gibi
amk yapacağı birşeyde yokki
ekrana gelen sinyali ikeye bölecek bir sol tafrakini bir sağ taraftakini gösterecek bukadar yani mk
eyvallah hocam sağol :)
-
şimdi hocalar ben bu tv de 3d film izlemek istersem ya yayında olacak yada usb ilemi bağlayıp izlicem filmi başka bir yolu yokmu
-
seagate189 bunu yazdı
şimdi hocalar ben bu tv de 3d film izlemek istersem ya yayında olacak yada usb ilemi bağlayıp izlicem filmi başka bir yolu yokmu
Hocam pcden kablo aracılığı ile izlemek istiyorsan Stereoscopic Player adlı uygulamayla açman lazım video dosyalarını
http://www.3dtv.at/Downloads/Index_en.aspx
-
torpedo_XL bunu yazdıseagate189 bunu yazdı
Hocam pcden kablo aracılığı ile izlemek istiyorsan Stereoscopic Player adlı uygulamayla açman lazım video dosyalarını
sağol hocam indiriyorum hemen
-
bende philips ve samsung u bilmiyorum ama lg lw5500 var hdmi ile bağlıyorum filmi açıyorum yan yana görüntülü (sbs) direk kumandadan ayarlıyorum gözlüğü takıyorum işlem tamam.
-
Ortalıkta kablo dağınıklığını görmeye dayanamıyorum :) O yüzden HDMI bağlantısını sadece PES atarken kullanıyorum :) LG 42LM620S 3D' tv ye 1TB' lık HDD aldım ve yanına koydum :) Atıyorum 3D yada FULL HD filmleri içine ne kablo karmaşası ne kablo dağınıklığı olmadan izliyorum :) Ortada pc kablo pislik olmuyor tavsiye ederim :)
-
dostum senin HDMI 3D desteklemiyodur yada destekliyosada kötüdür vs vs.
benim gibi 15 liralık hdmı kablosu aldıysan ancak pcni bağlar kullanırsın :D
3D filmler için tv nin kendi programını kullanıyorum samsung benim tv all share diye bi yazılım var filmi pc de ona atıyorum tv den izliyorum on numara iş :D -
MustyKTE bunu yazdı
dostum senin HDMI 3D desteklemiyodur yada destekliyosada kötüdür vs vs.
benim gibi 15 liralık hdmı kablosu aldıysan ancak pcni bağlar kullanırsın :D
3D filmler için tv nin kendi programını kullanıyorum samsung benim tv all share diye bi yazılım var filmi pc de ona atıyorum tv den izliyorum on numara iş :DEvet LG' de de SmartShare özelliği var. HDD ye atmaya üşendiğimde bu özelliği kullanıyorum :)
-
torpedo_XL bunu yazdıseagate189 bunu yazdı
müdür bunun işe yarayacağına eminmisin
kalın yazmışın felan ama
stereoscopic olayı yeşil-kırmızı,mavi-mor vs gibi sistemler