Twitter Artık Internet Explorer‘Da Çalışmayacak
-
Twitter artık Internet Explorer'da çalışmayacak.
Twitter, yeterince güncel olmadığı gerekçesiyle 13 Mayıs itibariyle Microsoft'un bir zamanlar en popüler tarayıcısı olan Internet Explorer'da kullanılamayacak. Twitter'ın bu uygulaması Explorer 6 ve Explorer 7 için geçerli olacak. Tarayıcılar arasındaki liderliğini Google Chorme'a kaptıran Explorer'ın Twitter'ın bu atağından sonra kan kaybedeceği belirtiliyor.
Bence tüm sürümlerini çıkartması gerekiyordu. Uğraşılmaz IE ile...
Kaynak : http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/841232-twitter-kullananlar-dikkat
-
ben 9'a bile destek vermiyorum. 10'dan öncesi çöp.
-
cok dogru bir karar darisi facebook vb. sitelerin basina
-
Ben ie 10'u 20-30 saniye kadar kullanabildim. Sanki takılıyormuş gibi bir hissiyat yaratıyor. Açılırken de çok uyuz bir şekilde açılıyor. Silebilecek olsam komple silerim.
-
ya ancak bu maxthon baya iyi gibi geldi bana
-
yandex arkadaşlar. chrome ye hayrandım fakat 6-7 aydır sürekli flash player hatası verip kanser etmeye başladı. yandex kurdum. chrome un çakması gibi dursada hiç hata vermeden canavar gibi çalışıyo
-
Ayazz bunu yazdı
Ben ie 10'u 20-30 saniye kadar kullanabildim. Sanki takılıyormuş gibi bir hissiyat yaratıyor. Açılırken de çok uyuz bir şekilde açılıyor. Silebilecek olsam komple silerim.
denetim masası dan windows özelliklerini aç kapat yaparak kaldırabilirsin.
-
Yeni JQuery'nin bile legacy IE desteği yok, internet devlerinin biraz geç de olsa Microsoft'a böyle baskı yapmaları IE nin gelişimi açısından güzel bir şey.
-
Son düzenlememle birlikte IE6'ya desteğimi kestim bende :)
IE6'dan girince bütün sayfa blur gözüküyor :) -
haber bölümüne taşınsa ya
-
ie kullanan mi kaldi zaten