Twitter Tacizcilerini İfşa Ediniz
-
Popüler sosyal ağ sitesi Twitter, sunduğu yeni özelliği sayesinde tacizciler çok kolay bir şekilde ifşa edebilecek.
Twitter kullanıcı sayısının artmasından sonra platform hem gelişirken hem de tacizci sapkın kişiler yüzünden kirlenmeye başlamıştı. Twitter buna çözüm olarak engelleme ve bildir seçeneklerini platformuna eklemiş ancak yine de tacizcilerin önüne geçememişti. Twitter bugün ilginç bir karar alarak kullanıcıları ile
tacizcileri ifşa etme yöntemini devreye soktu. Artık Twitter>Ayarlar>Engellenmiş Hesaplar bölümünde, engellemiş olduğunuz kullanıcıları takipçilerinizle paylaşabileceksiniz. Twitter Engelli Listesi Nasıl Paylaşılır? Tüm
engelli listesi otomatik olarak dışarıya .csv formatında aktarılıyor ve bu listeyi Twitter üzerinden takipçilerinizle paylaşabiliyorsunuz. Eğer takipçileriniz sizin kararlarınıza güveniyor ise bu listeyi “içe aktar” seçeneğini kullanarak; engellediğiniz tüm kullanıcıları takipçileriniz de tek tık ile kolayca engelleyebiliyor. 
Twitter'ın bu hamlesi ile artık tacizci ve troll odaklı hesaplardan geniş kitleler haberdar olabilecek ve kolayca engelleyebilecek. -
Boş update. Her gün binlerce açılıyor o hesaplardan.
-
Twitter son zamanlarda yenilik yapmaya devam ediyor. Video ekleme ve düzenleme özelliğini de sundu.
-
konu dışı olacak ama bu twitter dan gelen mailleri kapatmanın yolu varmı.
ağında popüler olanlar diye geliyor ya.
-
Bence bu engelleme paylaşım olayı çok saçma. Neden mi? düşünün ki biri kıllık olsun diye beni engelledi ve engelleme listesini paylaştı, bu paylaşımda ben engellenmiş olarak görüneceğim ve hiç yere birileri bana kötü bakacak. Sizce mantıklı mı bu engelleme listesinin paylaşımı...
-
Hocam;
Kişi, kendini en iyi bilendir. Birilerini rahatsız etmiyorsaniz, durduk yere size neden kıllık yapsın.
-
-
E nolucak ? Sanki herkes siyaset yada sanatla ilgileniyor kızlı erkekli ortamda bunlarda olacak ki olmalı zaten , .öt hoşşafları ülkeleri karıştırırken iyi ama
-
Hangi birini?
Gün de 100'lerce spam geliyor amk.

-
coLin bunu yazdı
Hangi birini?

Hocam takipci sayım artsın diye, her önüne geleni flow lamiyon demi :) şimdiye kadar hiç spam mesajı gelmedi bana !
-
cenk88 bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Hangi birini?

Hocam takipci sayım artsın diye, her önüne geleni flow lamiyon demi :) şimdiye kadar hiç spam mesajı gelmedi bana !
Aynen takibe takip hesap. Haliyle ceremesi de böyle şeyler oluyor maalesef. Ama tek tek silme yada spam ile uğraşmıyorum. Direk http://apps.timwhitlock.info/dm-cleaner sitesinden tek tıkla siliyorum.