Ubuntu "" Yorum Sizin ""
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------herşeyi provake etmenizde üstünüze yok. artık tbtde böyle konuları kasten açıyorsunuz bunu anladım ben.
suc bizim gibilerde ki bu konuları okuyup sizinle tartışıyoruz. adam linuxun kürtçe destegini veriyor siz gelmişsiniz kürt dilini edebiyatını tartısıyorsunuz. kürt dili yoksa koskoca işletim sistemini götlerinden mi tercüme ettiler. ben ubuntu kurdi kullanıyorum firefox kurdi kullanıyorum. kendi dilimi ve kendi kültürümü de çok seviyorum..
-----------------------------Acaba sen bir anda neden ortaya saldırma gereği duydun onu anlamadım ki :I
Sen yani mesaj at atma cok önemli değil bizim için :)
-
hocalar çok yobazsınız be yani off diyorum off
hadi almanya türkçe yayın yapmasın salakmısınız lan siz?
bu ülkede kürtler yaşıyorsa o dil tanınmak zorundadır bu ülkede fransız yaşasaydı ona hizmet etmek devletin borcudur saçmalamışsınız ne kadar yobazsınız :Z
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------hocalar çok yobazsınız be yani off diyorum off
bu ülkede kürtler yaşıyorsa o dil tanınmak zorundadır bu ülkede fransız yaşasaydı ona hizmet etmek devletin borcudur saçmalamışsınız ne kadar yobazsınız :Z
-----------------------------Laf olsun diye konuşuyorsun.Bu ülkede en az 40 tane ırkdan insan var.Bir ton insanda yabancı uyruklu.Onların dilleri nie konmuyor da bunların koyuluyor ayrıcalık ne ?!
-
yorumsuz
-
Bunlar kasti yapılıyor.Bu bir plandır.Önce dilleri tanınır.Sonra onlara siz ayrısınız falan derler.Bu böyle devlet kurmaya kadar gider dıs kuvvetlerin etkisiyle.Önceden forumda tartısıldı kürtlerin kökeni.İsterseniz bi bakın
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------hocalar çok yobazsınız be yani off diyorum off
----------------------------- -
:) Kurt n anlar ubuntudan ak :D:D:D ahaha
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
:) Kurt n anlar ubuntudan ak :D:D:D ahaha
-----------------------------
senin gibi mallar , zihniyetsizler buraya mesaj yazabiliyorsa merak etme en cahil insan bile ubuntuyu kullanabilir.. -
aynı konuyu bi ara ben de açmıştım.Konu open office ile ilgiliydi.Neyse ya tekrar tekrar yazmanın bir gereği yoktur diye düşünüyorum.
Balık baştan kokar.Sırtlanlar kokuyu alır ve ürümeye başlar.
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Oh ne güzeL aq Bu üLkede yaşayan her milletin diLini tanıyaLım sonrada trt'de o diLden yayın yapaLım Trt .rospu oLsun başka hoca? Yobazsın Gericisin...
-----------------------------la saçmalama her milletten kastım devletin içine girmiş bir şeyden bahsediyorum bana yobaz diyene bak :S
bunlar siyasete girerse olacak budur konuşma be yobazın kim olduğu belli bu yorumu yaparak yobazlığını bllli etmişsin :S