Ubuntu 10.04 İlk Görüntüler Nete Sızdı ~ Sanki Gizleniyordu Da...
-
Sanki gizleniyordu da :D :D
-
Z bence bu sadece tema hacı
2 november yazıyo tarihte, 1.5 ay geçmiş üzerinden.
notification area'daki yüklü olan programlarına da bakınca uzun bi süredir kullanılan bi makinadan alınmış bi görüntü olduğunu düşünüyorum.
-
Şu ses kartımı tanısa asla vazgeçmemde ubuntudan ses kartımı tanımıyor
-
benimde ekran kartı problemim vardı ama zorla morla hallettim ubuntu güzel güzel
-
win7 varken neden ubuntu kullanıyorsunuz?
ciddi ciddi soruyorum alay etmek veya küçümsemek için değil.. (tabi cok cok eski bi pc yoksa)
diyin ki ben şu şu sebepten ubuntu kullanıyorum,bu özellik win'de yok.
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
win7 varken neden ubuntu kullanıyorsunuz?
ciddi ciddi soruyorum alay etmek veya küçümsemek için değil.. (tabi cok cok eski bi pc yoksa)
diyin ki ben şu şu sebepten ubuntu kullanıyorum,bu özellik win'de yok.
-----------------------------çok daha hızlı.
-
görsellik derken biri compiz fusion mu demek istedi?
bu arada kullanımının vindozdan daha rahat ve kolay olduğunu düşünüyorum
-
windows 7 varken linux kullanmak sadece güvenlik ve alternatif can sıkıntısı için olur
bir ekran kartını ses kartını tanıtmak bile insanı deli ediyorken (burda linux un herkeze göre olmadığını vurguluyorum )
zaten pazar payı free olmasına karşın bir yükselme gösteremiyor
zaten ubuntuyu sevmem ama linux un parlak bir geleceği olduğuna inanıyorum özellikle vista çöp olunca linux lar bi ayrı gelişti
ama windows 7 ile insanların gönlünü fet etti microsoft + olarak gelecekte neler olacağı belli olmaz microsoft kadar güçlüsü olmadığına göre
yapacaklarının da bir sınırı yok işletim sistemi çok önemlidir cep telefonlarında bile tercih sebebi bazen donanımdan önce işletim sistemi oluyor
şuanda gerek yok ama belki ilerde düzeltilirse özellikle format ve donanım tanıma olayları pazar payını genişletebilir
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
görsellik derken biri compiz fusion mu demek istedi?
bu arada kullanımının vindozdan daha rahat ve kolay olduğunu düşünüyorum
-----------------------------lol yanlış düşünüyorsun =)
ki bazıları diyecekki alıştığımız için microsoft
alakası yok alalım çocukları daha önce bilgisayar görmemiş win7 ve ubuntu nun başına oturtalım hangisinde daha çok işlevi daha kısa sürede yapar görelim =)
-
bence yanlış düşünmüyorum
kaldı ki benim dediğim doğru tarzı bi yaklaşım ne kadar doğru tartışılır
olur otutturalım çocuğu görelim
edit : ubuntuda yıllardır olan driverları otomatik tanıma özelliği vindoza yeni geldi herkes vindozda bu var diye reklam yapar oldu
dokunmatik ekran özelliği yine 2004ten bu yana varken 2008de vindoz7ye gelince duyuldu
sonuç : reklama çok bütçe daha çok satış ama daha az kalite geitir