Ubuntu 9.04 Beta Görücüye Çıktı
-
UBUNTU 9.04 Beta Resmi Yansılara Düştü
Ubuntu 9.04 Beta'da ne gibi yenilikler var?
Oldukça fazla! Öncelikle, geliştiriciler boot sürecini iyileştirdi ve bu sayede artık Ubuntu 9.04 Beta (EXT4 dosya sistemiyle) yüksek konfigürasyonlu bir makinede 20 saniyeden daha kısa bir sürede açılacak! Softpedia'nın testlerinde, 512 MB Ram'li ve 80 GB IDE sabit diskli, AMD Sempton 2800+'a sahip eski bir makineye EXT3 dosya sistemiyle yüklediğimiz Ubuntu 9.04 Beta 21-22 saniyede açıldı (GRUB'dan giriş ekranına kadar). Bunun anlamı bir önceki testlerimize göre 6-7 saniyelik bir düşüş var!
Bir diğer gelişme de görsellik alanında gerçekleşti. Açılış ekranı değiştirildi, kullanıcı giriş ekranı yeniden dizayn edildi, iki yeni arka plan eklendi ve üç yeni masaüstü teması seçeneği konuldu... Alttaki resimlerde hepsini görebilirsiniz! Ayrıca yepyeni GNOME 2.26.0 masaüstü ortamı da Ubuntu 9.04 Beta ile görücüye çıkıyor.
Yazının devamı: http://news.softpedia.com/news/Ubuntu-9-04-Beta-Screenshot-Tour-107809.shtml
-
Bu yeni surum daha guzele benziyor. Hocam baska goruntuleri varmi? Masaustu goruntusu yok mu? Detaylari alalim senden.
-
ubuntu 9.10 cıktı ama
-

Verdiğim linkte tüm resimler var.
-
Gitgide Microsoft Windows isletim sistemine benziyor.
-
Yerli malı yurdun malı herkes Pardus kullanmalı :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Bakın R.Stallman ne demiş pardus'a:
“I’ve heard it(Pardus) contains and promotes non-free software. That goes against the whole purpose of GNU, which is to give users freedom; it leads users astray.“
Yani diyor ki:
"Duydum ki (Pardus) özgür olmayan yazılımlar ihtiva ediyormuş. Eğer böyleyse bu durum GNU'nun amacına tamamen aykırıdır. İnsanlara özgürlük sunacakları yerde boşluğa itiyorlar."
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Bakın R.Stallman ne demiş pardus'a:
“I’ve heard it(Pardus) contains and promotes non-free software. That goes against the whole purpose of GNU, which is to give users freedom; it leads users astray.“
Yani diyor ki:
"Duydum ki (Pardus) özgür olmayan yazılımlar ihtiva ediyormuş. Eğer böyleyse bu durum GNU'nun amacına tamamen aykırıdır. İnsanlara özgürlük sunacakları yerde boşluğa itiyorlar."
-----------------------------Kaynak ?
-
8inde wirelessi tanıtamamıştım ve bağlanamamıştım kimseye... bunda kendi otomatik tanıyormu acaba :D
-
çok dashaqlı olmuş gibi.Eğer donanım uyumu diyorsanız
Ubuntu ve linux mint ...10 numaradır ikiside.
-
persian bunu yazdı:
8inde wirelessi tanıtamamıştım ve bağlanamamıştım kimseye... bunda kendi otomatik tanıyormu acaba :D
-----------------------------aynı sorun bendede oldu : /