Uçak Bileti Kampanyası İçin Yapmanız Gerekenler
-
neydi ki açık. artık yapılmıyosa onemli değil ama anlat yinede
-
1000lira varsa al işte arkadaşlara birer bilet :)
gidip gelsinler.
hatta bende bi izmir alablirim :D
hipo'yu görmem lazım :D
-
hacılar üye olduktan sonra bilgiler kısmından numara değişip sallanabiliyordu ama bunu yaparken de tc kimlik istiyordu ee o da kolay yaz googla tc kimlik listesi diye milyon tane adamın tc kimlik nosu var :D onu yazdıktan sonra oluyordu ben bi 300e kadar çıktım da yoruldum a.k yattım sabah kalktım kapatmışlar :/
-
hoca 300 dediğin 3.000 lira ediyo :D
-
HyKo bunu yazdı:
-----------------------------hoca 300 dediğin 3.000 lira ediyo :D
-----------------------------
30 kişidir o -
la o değilde şuna bi açıklı getirelim
kendi adıma üye oldum ya başkasına bilet kesebiliyor muyum
eğer öyleyse geçen 2 tane aldım satarım üni'de onları :F
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------HyKo bunu yazdı:
-----------------------------hoca 300 dediğin 3.000 lira ediyo :D
-----------------------------
30 kişidir o
-----------------------------30 kişi ya daha neler :D
crazy aynen kanka devam
-
evet beyler var mı üye olmak isteyen. 15lira kazanmak isteyen
-
Biladerler bugün topladığım paralarla bilet aldım... Hesapları hep kendi ellerimle açtım :D bi ton mail açtım ve milletin telefon numarasıyla üye oldum aynı ipden farklı tarayıcılar ile yaptım yani ieden kendi hesabımı açtım chrome ile başka hesaplar açtım genelde mynetten kullandım mail adreslerii çünkü hem çok hızlı hem de hotmail gibi 10maildan sonra engellemiyor. Çok hızlı bi şekilde açabiliyorsunuz sonracığıma... Topladım tlleri ve bitane bilet aldım sunexpressden benim hatun yolculuk yapacaktı gitmiş çıkartmış biletini sorunsuz sıkıntısız bir şekilde... Size tavsiyem kampanya bitmeden yardırın.. İllegal birşey değil sonuçta adamlar telefon numarası toplama derdinde siz de telefon numarası veriyorsunuz tamamen olay bundan ibaret...
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Biladerler bugün topladığım paralarla bilet aldım... Hesapları hep kendi ellerimle açtım :D bi ton mail açtım ve milletin telefon numarasıyla üye oldum aynı ipden farklı tarayıcılar ile yaptım yani ieden kendi hesabımı açtım chrome ile başka hesaplar açtım genelde mynetten kullandım mail adreslerii çünkü hem çok hızlı hem de hotmail gibi 10maildan sonra engellemiyor. Çok hızlı bi şekilde açabiliyorsunuz sonracığıma... Topladım tlleri ve bitane bilet aldım sunexpressden benim hatun yolculuk yapacaktı gitmiş çıkartmış biletini sorunsuz sıkıntısız bir şekilde... Size tavsiyem kampanya bitmeden yardırın.. İllegal birşey değil sonuçta adamlar telefon numarası toplama derdinde siz de telefon numarası veriyorsunuz tamamen olay bundan ibaret...
-----------------------------dostum farklı numara mı kullanmak gerekiyo?