Uçak Korkusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ucaga daha önce hic binmedim. sırf bu yüzden almanyaya gitme fırsatını teptim defalarca. hani bende korku olup olmadıgından emin de degilim ama bazen metroya bindigimde bile bunalıyorum hele ki kalabalıksa.

eninde sonunda binecegim bu alete. ara tatilde samsuna hazır ucak biletim alınmıstı önceden, az önce annemle konustum bin rahat rahat gelirsin dedi :D

sanırım lostun büyük etkisi oldu bu durumun olusmasında, hani bindigim sey kara tasıtı olsun istiyorum, ben istedigim zaman inebilecegimi bileyim, psikolojik olarak o rahatlatıyor beni, yüzme ögrenmeden önce de gemi rahatsız ederdi mesela. otobüsle giderken cok bunalırsam "inmek istiyorum" diyebilirim ama ucakta böyle bir durum yok ne yazık ki, "parasüt verin atlayacagım" diyen bi manyak yoktur heralde :)

istanbul - samsun arası ucakla 1.5 saat felan sürüyormus, otobüsle gitsem 14 saat :/ arada ucurum var. bi xanax atıp binmeyi dusunuyorum ama bu konuda önerisi olanlar varsa dinleyecegim. baska kaynaklardan birkac sey okudum, bi de buradan okuyalım.

tesekkürler.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    firstclass ta oturursan arkana dönüp şu sefillere bak deme :| onlarda sana bakıp şu zengin ... der :D

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hiasa
    hiasa's avatar
    Erkek

Hocam bu gibi durumlar için uyku ilaçları yada sakinleştiriciler var :)

tavsiye istersen uçağa normal bin baktın olmuyor bunalmaya başlıyorsun at bi hap bir şeyin kalmaz :)

Everything that has a beginning and has an end...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Pasiflora al uçağa binmeden :)  Dert tasa kalmaz

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    çok güzel birşey uçak. korkulacak bişey yok
    dizilerin bu kadar hayatını yönlendirmesine de izin verme.

yüzme öğrenmeden önce gemi rahatsız ederdi demişsin fakat uçmayı öğrenme gibi bi şansın yok ;)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

hocam hasta mısın :D yılda karayollarında kaç insan ölüyor havayolunda kaç insan ölüyor? karşılaştıramayacagın kadar uçurum var arada. zaten bi kere binsen vazgeçemiceksin. çat diye gidiyo alet :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam hasta mısın :D yılda karayollarında kaç insan ölüyor havayolunda kaç insan ölüyor? karşılaştıramayacagın kadar uçurum var arada. zaten bi kere binsen vazgeçemiceksin. çat diye gidiyo alet :D

annem gibi konustun :) kendimi buna inandırdıgımda binecegim insallah..

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chnayzt
    chnayzt's avatar
    Erkek

NoktaliVirgul bunu yazdı:
     fakat uçmayı öğrenme gibi bi şansın yok ;)

hocam olurmu uçmak en kolayı :) :)

Seni Sevmeden Önce Anlamak İsterim Seni Bulmadan Önce Aramak İsterim Seni Bir Ömür Boyu Bitirmek Değilde Sana Her An Yeniden Başlamak İsterim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

valla o korku aynen bendede var geçenlerde istanbula gideyim dedim bilet araştırmaya başladım tvde nat geo izliyodum uçak kazası raporu adındaki program başladı caydım 11 milyonda 1 ihtimali falan filan varmış ama ne bileyim korkuyom hatta bi ara ulan abdye falan gitsem diye düşündüm 14 saat uçak yolculuğu bide düşersen okyanus bulamazlarda bidaha cesedimi gemiyle nasıl giderim die araştırdım... :D

l enfer c est les autres Sartre ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    onun zaten yarım saate yakını yerde geçiyor bktın sarmadı inersîn bide ufaksa uçak koridora alırdm bileti yerinde olsam

memento mori.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Korkunun üstüne bir an önce gitmezsen içinde patlar.

Toplam Hit: 2011 Toplam Mesaj: 18