Uçak Oyunlarını Sevenler Tam Size Göre :)
-
bende bi ara indiririm :) inş
-
Gittim bayıldım 10 ytl iki dvd bide hediye silent hill verdiler lan alper teşekkür mu edim nie açıosun böle konular mı diyim bilemiorum şimdi sabah akşam kalmam başından :D Bi ara sırf Metal gear solid 2 oyunu için gidip ps2 almıştım zamanında 1 milyardı ozamanlar oyunda 90 dolardı okadar bagımlısıydım.Allahtan ekran kartım iyi deil yoksa :D:D
-
darq bunu yazdı:
-----------------------------
Gittim bayıldım 10 ytl iki dvd bide hediye silent hill verdiler lan alper teşekkür mu edim nie açıosun böle konular mı diyim bilemiorum şimdi sabah akşam kalmam başından :D Bi ara sırf Metal gear solid 2 oyunu için gidip ps2 almıştım zamanında 1 milyardı ozamanlar oyunda 90 dolardı okadar bagımlısıydım.Allahtan ekran kartım iyi deil yoksa :D:D
-----------------------------ilk çıktığı gecesi aldım 00:01 de 449 tlye sen kazık yamışsin :D
hatırlarsınız taksimde sony açılış yaptı gece yarısı 1000 adet satışa çıktı ilk
tvler fln gelmişti
-
ooo ortam süper sağol hocam sıraya aldım bunu
-
bu oyun ilgimi cekti bilmiyorum su ana kadar pc ne oyun kurdum nede oynamıslığım var toprağam paylasmıssa güzeldir işallah,
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------darq bunu yazdı:
-----------------------------ilk çıktığı gecesi aldım 00:01 de 449 tlye sen kazık yamışsin :D
hatırlarsınız taksimde sony açılış yaptı gece yarısı 1000 adet satışa çıktı ilk
tvler fln gelmişti
-----------------------------Benimki çipliydi ama hocam :D kopya oyunlar için.Ama o oyunun kopyasını yapamamışlardı ozamanlar
-
ya indirecem ama rapid yok, biri rapid verebilir mi bana geçici indirmek için
-
içim karardı ya oyun süper anlatılanlardan sonra çok arzuladım oyunu ama kaldırmaz a.* dum pcsi sırf bu oyun için yeni pc dizesim var
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------ve tabikide bi zevk çubugu lazım.
Ha??? kaptan zevkcubugu nedir ya xD xD
-
Hacjım süper bşie benzior ama indirmeyi gözüm yemiyor xD