Ücreti Karşılığında Android Basit Bir Oyun Yazacak Varmı?
-
1500 e hiç durma yaptır derim.
-
janni bunu yazdı
+1. Ayrıca basit diyen insanların işi nekadar bilmediklerini artık bu kelimeyi gördükçe anlayabiliyorum hocam özre gerek yok şahsım adına estağfurullah :)
-
1500 e yapacak arkadaş varsa banada mesaj atsın
-
baya talep var 1500 den :) 5 kişi istiyorsa 1500 den neden olmasın :)
-
by_Tet bunu yazdıjanni bunu yazdı
+1. Ayrıca basit diyen insanların işi nekadar bilmediklerini artık bu kelimeyi gördükçe anlayabiliyorum hocam özre gerek yok şahsım adına estağfurullah :)
Haklısınız hocam, dediğim gibi yazılımdan pek anlamayan biri olarak öngöremediğim durumlar olması normal. Sonuçta bu işi 300 TL'ye yapanda var 3.000 TL'ye yapanda ama işin hakkı ne ise onu verme taraftarıyım ortada bir emek var sonuçta. Yorumlardan anlaşıldığı kadarı ile 1.500 TL bu iş için iyi bir rakam eğer aranızda referans gösterebilecek bir arkadaş varsa bu fiyat üzerinden kendisi ile görüşmek isterim. Tahribat'a özel ufakta olsa bir ikramıda olursa bal kaymak olur tabi :)
-
Ozden bunu yazdıby_Tet bunu yazdıjanni bunu yazdı
Haklısınız hocam, dediğim gibi yazılımdan pek anlamayan biri olarak öngöremediğim durumlar olması normal. Sonuçta bu işi 300 TL'ye yapanda var 3.000 TL'ye yapanda ama işin hakkı ne ise onu verme taraftarıyım ortada bir emek var sonuçta. Yorumlardan anlaşıldığı kadarı ile 1.500 TL bu iş için iyi bir rakam eğer aranızda referans gösterebilecek bir arkadaş varsa bu fiyat üzerinden kendisi ile görüşmek isterim. Tahribat'a özel ufakta olsa bir ikramıda olursa bal kaymak olur tabi :)
hocam diğerlerini bilmemde ben dalga geçtim 1500 e yapan varsa bu işi başka bir işde veririm diye :D Bide ikram istemissin hocam ayiptir günahtir :D unbalanced hocanında 5*1500 ü düşünerek neden olmasın dedigini varsayiyorum :D
GUS tarafından 25/Eyl/14 23:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Ozden bunu yazdıby_Tet bunu yazdıjanni bunu yazdı
işte en büyük yanılgı hocam. bu işi 300 e yaparım diyen bulursun yapan bulamazsın :) ve sana samimi söylüyorum işin içine girdiğin zaman hatta yazacak kişi işin içine girdiği zaman bu işin 1500 tl ye yapılmayacağını anladığı zaman elinde sadece koskoca bir fail kalacak.. :)
Arkadaşlar bu iş sabah 5 de kalkıp kabzmala gidip elma armut portak yüklenip manavda satmak değil..
Bu işin sadece veri yönetimi için webapi webservice db kontrol panel vs vs yapısını stratejisini kurman gerekiyor ki daha android tarafından bahsetmiyorum. tamam ilk bakışta ne var ki bunda diyebilirsiniz lakin arka tarafta dünya çok farklı..
rappermcs tarafından 26/Eyl/14 08:38 tarihinde düzenlenmiştir -
rappermcs bunu yazdıOzden bunu yazdıby_Tet bunu yazdıjanni bunu yazdı
işte en büyük yanılgı hocam. bu işi 300 e yaparım diyen bulursun yapan bulamazsın :) ve sana samimi söylüyorum işin içine girdiğin zaman hatta yazacak kişi işin içine girdiği zaman bu işin 1500 tl ye yapılmayacağını anladığı zaman elinde sadece koskoca bir fail kalacak.. :)
Arkadaşlar bu iş sabah 5 de kalkıp kabzmala gidip elma armut portak yüklenip manavda satmak değil..
Bu işin sadece veri yönetimi için webapi webservice db kontrol panel vs vs yapısını stratejisini kurman gerekiyor ki daha android tarafından bahsetmiyorum. tamam ilk bakışta ne var ki bunda diyebilirsiniz lakin arka tarafta dünya çok farklı..
Hocam inanki R10'da falan 450-500 TL'ye yapan 2 kişi ile görüştüm yani o fiyatlara yapanda var ama işte ne kadar yapacak sonra ortaya bok gibi bişey çıkacak. Ben baştan savma bişey olması taraftarı değilim zaten o yüzden hakkı neyse onu vermek isterim, ama referans görmem gerekecek elbette.
-
Ozden bunu yazdırappermcs bunu yazdıOzden bunu yazdıby_Tet bunu yazdıjanni bunu yazdı
Hocam inanki R10'da falan 450-500 TL'ye yapan 2 kişi ile görüştüm yani o fiyatlara yapanda var ama işte ne kadar yapacak sonra ortaya bok gibi bişey çıkacak. Ben baştan savma bişey olması taraftarı değilim zaten o yüzden hakkı neyse onu vermek isterim, ama referans görmem gerekecek elbette.
hocam bak şimdi bende r10da öyle konular görüyorum hatta bionluk.comda uygulama yapıp koyarım diyenler bile var uygulama var uygulama var profesyonel birşey için önce uygulamanın projesi yapılır sonra tasarımı yapılır sonra kodlaması yapılır sonra güvenliği sağlanır sonra test edilir tekrar düzeltilir hatalara göre ve yayınlanır bu işi tek başına yapan adam zaten bunun bi yerini es geçecek yada gözünden bi yerini kaçıracaktır.
örnek senin verdiğin uygulamanın veri tabanı
https://yadi.sk/d/CFc_XVFJbfojX
buyur burda uygulamanın içindeki sorular ve resimleri var aynı zamanda bu uygulamanın tüm kodlamasını görebiliyorsun tabi adamlar şifrelemeişler ama çözülemeyecek birşey değil gibi duruyor :D
-
Tamam hocam aynı şeyleri savunuyoruz zaten :)