Ücretiyle Program Yapdırılacak Detaylar İçerde
-
Merhaba arkadaşlar Ücretiyle Şu Programa Kaç İstersiniz Şuan Piyasada Satılmakta bu Program Ben Bir Özelliğini Değiştirtip Yapdırmak İstiyorum
ResimLinki : ( Program Hakkında )
Programın Portable Olması Gerekiyor Herhangi Bir Ek Programa İhtiyaç Duymadan Çalışması Gerekiyor Arkadaşlar buarada Kaça Yaparsınız Pm İle Yazınız Teşekkürler
-
"Yapdırmak" değil "Yaptırmak"
-
ücretiyle program yazabilcek olan varsa pm atsın arkadaşlar detayları konuşuruz
-
Programın ücretini pm ile atılmasa buraya yazılsa bizlerde fikir sahiib olsak nasıl olur tabi çok fazla özel değilse,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Programın ücretini pm ile atılmasa buraya yazılsa bizlerde fikir sahiib olsak nasıl olur tabi çok fazla özel değilse,
-----------------------------fark etmez burayada yazılabilir hocam
-
yaptıramadınmı halen :)
-
resimdeki program 50 tl se onu satın al hacı burda kaça yaptırcan ki 20 ye mi?
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------resimdeki program 50 tl se onu satın al hacı burda kaça yaptırcan ki 20 ye mi?
-----------------------------resimdeki sürümden kazandığı için 50, burada özel yaptıracağı daha pahalı olur haliyle.
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------resimdeki program 50 tl se onu satın al hacı burda kaça yaptırcan ki 20 ye mi?
-----------------------------20 tl demedimki hocam fiyatı söyleyin dedim resimdeki program seri satışta haliyle yeni yazılacak olan program fazla olur biliyorum yani
-
Şimdi bu program herşeyi otomatik mi yapıyor ben mi yanlış anladım ? Tüm o upload kısmını kendisi hallediyor mu yani ?
-
ücretiyle program yazabilcek olan varsa pm atsın arkadaşlar detayları konuşuruz