Ücretli Üyelik Sisteminin Mantığı Nedir?(Asp)
-
şimdi millet son msja bakmaz ben buraya yazem (:
ya tamamdir bu garanti vpos işi kafama yattı bi kaç araştırma yaptım :P
Garanti Bankası VPOS hizmetini yeniledi Yeni VPOS hizmetine göre ASP ile Garanti Bankasından aldığınız VPOS hizmetinizden yararlanmak için bu kodları kullanmanız yeterli olacaktır
Set pay = Server.CreateObject("epayapi.payment")
pay.clientid="musteri_ID" "Garanti Bankası Tarafından Verilen Müşteri ID Numaranız.
pay.name="kullanici_adi" "Garanti Bankası Tarafından Verilen Kullanıcı Adınız.
pay.password="sifre" "Garanti Bankası Tarafından Verilen Şifreniz.
pay.ip="1.1.1.1"
pay.host="ccpos.garanti.com.tr"
pay.OrderResult=0
pay.chargetype="PreAuth"
pay.cardnumber=request.form("kartno") "Müşteri Kredi Kartı No.
pay.expmonth=request.form("kartay") "Müşteri Kredi Kartı Son Kullanma Tarihi AY. Örnek 07 gibi
pay.expyear=request.form("kartyil") "Müşteri Kredi Kartı Son Kullanma Tarihi YIL. Örnek 04 gibi
pay.cv2=request.form("cvv") "Müşteri Kredi Kartı Güvenlik Kodu
pay.subtotal=request.form("tutar") "Tahsil Edilecek Tutar
pay.currency=792
retval=pay.processorder
if pay.appr="Approved" then
dcevap="tamam" "İşlmein Tamalandığını Bildirir.
else
dcevap="tamamdegil" "İşlemin Tamamlanmadığını Bildirir.
end if
abi çok işime/işimize yarar bu (: -
Üyelik sistemi yapıcan ve parayla satıcan ..
Ve bunu satabileceğine inanıorsun öylemi ?
İlginç .. Yorumsuz. :) -
http://www.pasaportum.com/
bir şirket büyük yerlerle çalışır misal burası
+
bi üyelik sistemine kimse para vermez :) aspindir ,aspdepo vs. yerlerde zaten onlarca beleş sistem var. ama üyelik sistemine farklı araçlar entegre edecem dersen orası farklı tabi
-
la öle paralı değil?
parayla üye olucan :D
anlamadınız siz beni -
şu ödeme işini diyordum hangi şirketlerle yapablirim
-
haaa şinci anladım :D sorry ...
bi havale numarası yaz siteye , sadece admin verebilsin üyelikleri , eğer parayı yatırmışsa sende açarsın üyeliğini. arkadaşlık sitelerindeki mantık öle
yoksa parayı yatırıp otomatik üyeliğin açılması gib bişi olacağını sanmıyorum(bırak sanmayı imkansız gibi bişi) -
hane şöle paypal olur ne blem başka bişi olur :D
tamam nese saol en iyisi şu aktivasyon kodu işini halledem
bankadan aldığı dekontu taratıp yollar yada o dekont numarasını bizim tahrikey gibin yaparım :D tabe dekont numarasına nerden bakıcaz?interaktik bankacılık :D ordan bi şekilde gircem . herifte o dekont numarasını girip üyeliğini tamamlar
biraz saçma gibi gelio ama yaparım böle bişi manyk para kırarım :P -
olm snein site ne içinde ne var paralı olsun diyorsun ?
-
:) paypal yap havale yap bişey yap işte !
-
tuncaxx canım bak şimdi paypalın scripti war paypala üye olhesabını yükselt ordan kod falan veriodu ona bak sonra garantinin sanal pos muhabbeti war sonra e-gold' ve checkuot un yine scriptleri war ordan yapablirsin... paypal - checkout ve garanti pos çok taşaklı kullan derim içlerinde bi gif oluyo tıklıyosun o üye adından oraya para yatıyo sende diceksin işte üyeliğiniz 24 saat içinde aktif olucaktır die yani üyeliğniiz paralı üyeliğe geçiceltir die öle yaparsın yada garantipos ile entegre edersen anında yapıyo siteler bi bak derim.
-
Sanal pos alman için firman olması lazım bide cebime 600 ytl koyman lazım peşinat efsun bunu belirtmeyi unutmuş galiba :)
Toplam Hit: 2071 Toplam Mesaj: 17