Ücretsiz Bitcoin
-
arkadaşlar bir süredir bitcoin almaya çalışıyorum merakımdan dolayı ama çok pahalı bildiğiniz üzre 1 bitcoin 1400 tl yi buluyor miningde zor oluyor nette biraz araştırma filan yaparken dikkatimi çekti paylaşmak istedim.
taşıma su misali azar azar belki dolar .
eminim bu aralar çoğu kişinin bitcoine ihtiyacı olacak.
Mod: konu barıstbt'nin uyarısından sonra üzerine refli link içerdiğinden düzenlenmiştir 2. mesaj da barıs açıklamış ücretsiz refsiz bakabilirsiniz
-
ref arındırılmış hali ; (yalan kötüdür , müridleri yemek daha kötü)
Piyasada Bitcoin kazandıran bir çok sitenin ismi geçiyor. Burada kendim denediğim, ödeme aldığım, piyasada populer olan ve çoğu daha forumda daha önce tanıtılmamış siteleri tanıtacağım..
Sitelerin tanıtımına geçmeden önce yeni başlayanlar için bu kazanılan satoshi’leri ( Bitcoin alt birimi) koymanız için bir cüzdanınız olması gerektiğini hatırlatalım. Siteler gönderim için sizden bir sürü harf ve rakamdan oluşan uzun cüzdan numaranızı isteyecektir zaten. Hala cüzdanı olmayanlar şuradan cüzdan indirebilirler —> MultiBit
Freebitcoin: Bu zaten bildiğimiz bir sistem ama bitcoin kazanmaktan bahsedip bunu üst sıralara yazmamak olmazdı Ortadaki kutuya rakamı girip onaylayıp ortalama 200 satoshi kazandırıyor. Saat başı deneyebiliyoruz. Alt ödeme limiti 5500 satoshi ve ödemeler her pazartesi otomatik olarak yapılıyor.
Freebitcoinz: Bir kaç saniyede 2000 satoshi veren bir site. Cüzdan numaramızı ve captcha kodunu girip 1000 satoshi kazanıyoruz. Sonra daha alt kısımda ‘ want mor free bitcoin’ kazan yere tıklayarak 1000 satoshi daha kazanıyoruz. Günde bir defa deneyebiliyoruz. Ödeme alt sınırı 100 bin satoshi.. 4 defa ödeme aldım..
Bitcoin43: Açılan sayfada üstte free bitcoin yazan yere tıklıyoruz. Saat başı 70 satoshi kazanbiliyoruz. Güzel yanı 2000 satoshi olunca ödeme isteyebiliyoruz.
MMOClub: Üst barda Free Bitcoin yazan yere tıklıyoruz. Yine sayfanın ortasındaki kutucuğa cüzdan numaramızı girip, onay kodunu doldurup tuşa basıyoruz. Her saat başı deneyebiliyoruz. 100 ile 500 satoshi arası değişen oranda kazanıyoruz. 10 bin satoshi olunca ödeme isteyebiliyoruz.
DailyFreeBitcoin: Ortadaki kutucuğa cüzdan numaramızı giriyoruz. Sonra alttaki doğrulama kodunu girip onay tuşuna basıyoruz. 6 saatte bir deneyebiliyoruz ve 100 ile 500 Satoshi arası kazanıyoruz.
Qinpro: Sadece kayıt olmamız yeterli. Captchda girmek, reklam izlemek vb hiç bir şey yok.Daha hesabımızı açar açmaz 0.00000250 Bitcoins, 0.00000031 Litecoins ve 0.00002419 Feathercoins hesabımıza yükleniyor.Her gece server saati ile 01:00 ile 03:00 arasında hesabımıza 0.0000001 BTC + 0,00000030 LTC + 0,00002419 Feathercoin ve üçüncü günden sonra 0,39141087 Fedaracoin yükleniyor.İlerleyen günlerde yeni altcoinlerde eklenmeye başlıyor. Ref üyelerimiz oldukça kazancımız artıyor.
MegaBitcoinFacuet: Boşluğa cüzdan numaramızı yazıp captcha kodunu onaylayarak saatlik 100 satoshi kazanabiliyoruz. Alt ödeme limiti 20 bin satoshi
BTC Faucet: Cüzdan numaramızı ve onay kodunu girerek saat başı 10 ile 200 satoshi arası kazanabiliyoruz. Alt ödeme limiti 20 bin satoshi
Bitcoin Faucet: Captcha girerek 6 saatte bir kazanç elde edilebiliyor. Ödeme limiti 10 bin satoshi.
Rainbow BTC: cüzdan numaramızı ve capthcda kodunu girerek 45 dakikada bir 25 ile 200 satoshi arası kazanabiliyoruz. Alt ödeme limiti 100 bin satoshi
bankalardan ve resmi kurumların demetiminden tamamen bağımsız bir elektronik para birimi. yapı şifrelemeye ve p2p transfere dayanıyor. transfer p2p olduğu için kredi kartı vs. masrafı bulunmyor. piyasadaki toplam para miktarı, ağdaki toplam makine sayısına bağlı, böylece çok düşük bir enflasyon var, ve toplam para miktarı 21milyona ulaşınca para “basma” işlemi duracakmış. ilginç bir araştırma projesi.
baristbt tarafından 19/Şub/14 23:17 tarihinde düzenlenmiştir -
baristbt bunu yazdı
linklerin alayı ref'li , güzel mantık eleman iyi kasmış :D
bi domainle güzel işler bunlar
hacı refli filana dam uğraşmış yazmış bi refe tıklamak mı zor geliyor neyse en azından bişicikler öğrendim
-
@baristbt teşekkürler hem bizi ref den hemde siteye girmekten arındırdığın için :D
-
bu ref olayına neden herkes öcü gibi bakıyor anlamıyorum.
refli üyelik alınca sana zararı dokunmuyor ?
öyle bi söylüyosunuz ki adam sanki size parazitlik yapıyor.
-
Daft bunu yazdı
abi takıldığım nokta o değil. normal linkte koysun referanslı linkte koysun buda benim referans linkim arkadaşlar isteyen burdan da kayıt olabilir desin. ama nette bulmuş gibi bugun açtığı siteyi gelip koyup insanlara ref'i diretmek çok anlamsız.
-
Daft bunu yazdı
sıkıntı o değil.
yana dolana hosting önerilerinde "kebirhost" diyen bi muride, bugün kebirhosttan alıyor ve siteyi açıyor.
sonra gelmiş kendi yazdığı şeyi "uğraşmış işte çocuk" diyip refli link dayıyor.
ne tesadüf değil mi?
-
Daft bunu yazdı
Adamı dangalak yerine koyuyolar ona sinir oluyo insan. Açık açık ver refli linki üye olur musunuz de ciğerimi ye.. Ama böyle çok süper bi site varmış da bilmemneymiş de. Görünen linki düzgün yazıp href kısmını değiştirmek falan.. Hoş değil bunlar :)
-
Daniel-Koo bunu yazdıDaft bunu yazdı
sıkıntı o değil.
yana dolana hosting önerilerinde "kebirhost" diyen bi muride, bugün kebirhosttan alıyor ve siteyi açıyor.
ne tesadüf değil mi?
bu performansını kaybetme bence hemen senaryo yaz bence tutar.
kebirhostu sadece ben kullanıyorum sanki bu alemde ??
yada bu sitede sadece ben kullanıyorum
eğer istemiyorsan girmezsin
arkadaş refsiz linkleride vermiş demekki vakti varmış sağolsun
ben refli linke tıklamışım tıklamamışım çok umrumda değil.
siteyi benim açtığımı düşünüyorsan kanıtlamalısın hocma yok kanıtlayamıyorsanda iftira atmayacaksın.
-
ElizaBeTH bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıDaft bunu yazdı
sıkıntı o değil.
ne tesadüf değil mi?
bu performansını kaybetme bence hemen senaryo yaz bence tutar.
kebirhostu sadece ben kullanıyorum sanki bu alemde ??
yada bu sitede sadece ben kullanıyorum
eğer istemiyorsan girmezsin
arkadaş refsiz linkleride vermiş demekki vakti varmış sağolsun
ben refli linke tıklamışım tıklamamışım çok umrumda değil.
canım benim, keşke açtıktan 2 hafta sonra burda yayınlasaydın?
daha siten google'da çıkmıyor.
https://eksisozluk.com/www-ucretsizbitcoin-com--4246929
--- reklamlar ---
-
müride olduğu ne malum bir kere milleti kandırmak için o kılıkta takılıyorda olabilir
SeRDaR tarafından 19/Şub/14 23:36 tarihinde düzenlenmiştir
refli paylaşımlar yasak
Not: konu düzenlenmiş şimdi daha iyiy oldu