Ücretsiz EFT Lazım
-
iş bankası hesabıma para yatırılacak eft.hangi bankaların şu anda işlem ücreti kesmediğini bilmiyorum mobil ya da web değil bankamatik üzerinden soruyorum akbank,vakıfbank,ziraat bu bankalarla çalışıyor karşı taraf
-
vakif kesmiyor.
-
internet bankacılığından ücreti 2.5-3 tl arası değişiyor.
-
Enpara kesmiyor diye durmuştum ama bilmiyorum doğrumu.
Düzenleme: Pardon mobil ve web harici demişin varmı ki öyle banka :D
kadirozdemir tarafından 01/Oca/13 15:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam biz AKBANK la çalışıyoruz AKBANK kesmıyor bızden 1 Lira bile ...
-
suhatuna bunu yazdı
Hocam biz AKBANK la çalışıyoruz AKBANK kesmıyor bızden 1 Lira bile ...
AKBANK la değil de AKBANK da çalışıyormuşsun gibi hissettim :))
-
ing bank
-
WitchKing bunu yazdı
iş bankası hesabıma para yatırılacak eft.hangi bankaların şu anda işlem ücreti kesmediğini bilmiyorum mobil ya da web değil bankamatik üzerinden soruyorum akbank,vakıfbank,ziraat bu bankalarla çalışıyor karşı taraf
İş bankasının atm sinden senin hesabına para yatırılabiliyor. Herhangi bir ücrette alınmıyor.
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıWitchKing bunu yazdı
İş bankasının atm sinden senin hesabına para yatırılabiliyor. Herhangi bir ücrette alınmıyor.
iş bankasından belki milyon kere para yatırdım her türlü 4 tl kesiyor, 2 haftaya kadar kartsız işlemle hesap sahibinin kendi tc si ile yatırırsan kesmiyordu ama artık onu da kesiyor.
1 haftadır belki 17-18 kere parayatırdım hepsinde de kesti bunun bir formülünü bir yolunu bulabilen varsa bana da söylesin :)
-
eft olayında hepsi kesiyor diye biliyorum.
ama en iyisi enpara tabi ki 1 kuruş bile kesmiyor ama bu da senin işini görmüyor sanırım.
bi ziraat hesabı bulursan iyi olur atm'den hesaba kartsız işlem ile atar 1 kuruş bile almaz ziraat
işbanktan işbanka bile 4 lira alıyor
-
İnternet şubesini kullanın
ziraat 1tl kesiyor
işbank 2.5 tl