Ücretsiz Hacklink Dersi (Başka Yerde Yok)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

Şimdi size çok basit herkezin yapabilecegi hacklink yöntemi göstercem, Bu yöntem r10.net de birçok kişi tarafından ücret karşılıgı ögretiliyor,

Benden size göstermesi ister bu sitelere index atın, ister hacklink satın, ister para karşılıgı başkalarına ögretin

Bu açıga sanırım webdavs açıgı diyorlar (tam bilmiyorum), genellikle aralarında üniversite sitelerinin de bulundugu çin sitelerinde daha çok bulunuyor (amerikan siteleri bile bulmuşlugum var)

Şimdi önce nasıl yapıldıgını göstereyim:

kurban sitesini adresini kopyalayın, Bilgisayarım'ı açın, sağ tıklayıp ''ağ konumu ekle'' yazan yere tıklayın:

http://img15.imageshack.us/i/25113438.png/

ileri ye tıklayın:

http://img248.imageshack.us/i/37384343.png/

özel ağ konumu ekle ye tıklayın:

http://img30.imageshack.us/i/66347517.png/

site adresini ağ konumu olarak adresi yazın, ileriye tıklayın.Ağ konumu olarak eklendiği zaman oluşan klasörün üzerine tıklayın,Geriye sadece sitenin index sayfasını bulmak kalıyor:

http://img27.imageshack.us/i/88175599.png/

Daha sonra bu klasöre oluşturdugunuz index dosyasını sürükleyin, Eger hacklink eklemek istiyorsanız sitenin kodlarına dokunmadan sadece en alta gizli link ekleyin

Şimdi En önemli nokta şu: Bu tarz siteleri nasıl bulabilirsiniz?

genelde bu yöntemi adult site sahipleri ve dizi site sahipleri biliyor.google da şunları aratın:

inurl:edu.cn s... izle  (çindeki üniversite sitelerini bulmanızı sağlar

inurl:.cn s.. izle  (çinli siteleri bulursunuz)

inurl:edu.cn p... izle

inurl:edu.cn dizi izle

inurl:.cn s... p... izle

vs. vs vs.

Bulacagınız sitelerin çogunda bu açık vardır. Mesela buldugunuz sitelere sağ tıklayın kaynak kodlarına bakın en altta ekli olan siterin hepsine tek tek backlink sorgusu yapın böylece daha çok siteye ulaşmış olacaksınız

ben bu yöntemle buldugum 10 siteden 3-4 tanesine link ekleyebiliyorum (bazı siteler açıgı kapatmış oluyor, bazıları da shell atılarak eklenen linkler oluyor)

====>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bana msn facebook profili hackleycek acıklar lazım :D ama saol düşündügün için...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

hangi yıldayız

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Çintik Atayım Lazım Olur Saolasın Hocam

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

her siteye olmaz tabi bu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:
    -----------------------------

her siteye olmaz tabi bu

-----------------------------

evt, ama yine de işe yarar siteler çıkar

pr7 ve pr 6 çok sayıda üniversite sitesi bulmuştum

====>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu açık sadece erişime, paylaşıma açık ftp klasörlerine aittir.

Yeni sitenizi kurduğunuz dizine erişim yetkilerini anonim yaparsanız veya erişilen dosyaları yazdırılabilir yaparsanız....

Bu açık malesef dünya genelinde yaygın.Günümüzde Türk sitelerinde ise bu açığı daha doğrusu bu hatayı bulmak imkansız gibi bişey.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

10 yıllık şeyleri yayınlamayın la

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Bunun işlediği site kaldımı artıkın?

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

yahu ben hep diyorum milatdan kalma taktikler bunlar arkadaşlar sene 21 yüzyıl exploitlerle ilgilenin webmasterların makinalarına dalın ona kasın derim ben sonuçmu 138 root 12000 backlink =100.000 çıkış

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

bi an kendimi 2005 yılında zannettim :D.Konuyu açmak için bi 10 yıl geride kalmışsın

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 15211 Toplam Mesaj: 36