Ücretsiz Kargo Alışveriş Siteleri ( Hepsi Tek Başlıkta : Arşiv )
-
www.dhgate.com
-
@2.mesaj güncellense iyi olur.
-
everbuying.com
atilan her mesaja 1 gun sonra cevap yaziyorlar iyi site.
-
Heh bu konuyu arıyordum..
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------@2.mesaj güncellense iyi olur.
-----------------------------Error 503 Service Unavailable
Service Unavailable
Guru Meditation:
XID: 1450054395
Varnish cache server
-
noneym hacı aliexpress.comdan murdery alışveriş yapmış konuştuk istiyosan 2.mesaja yaz bende yapmayı düşünüyorum yazarsın oraya.. düşünenler olursa bize sorar ;)
-
buyincoins en hızlısı
-
buyincoins den 1 ayda geldi siparişim..
-
dealden bişe aldım 2o günü geçti gelmedi verilen tracking numarısına da bi kayıt çıkmıyor
online müşteri temsilcisine bağlanıyorum yarım saat bekliyorum sıra gelmiyor.Ayrıca günün yarısında kapalılar,mail hattı var mı acaba?
edit:böle bi mail geldi
Dear Alper ****,
Greetings from dealextreme.com! A refund has been sent to your payment account:ORDER #: 0109ZTXU REFUND AMOUNT: ($3.24) CUSTOMER SERVICE: support.dealextreme.com paypala baktım geri ödeme göremedim,kredi kartına mı gitti acaba direkt
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------dealden bişe aldım 2o günü geçti gelmedi verilen tracking numarısına da bi kayıt çıkmıyor
online müşteri temsilcisine bağlanıyorum yarım saat bekliyorum sıra gelmiyor.Ayrıca günün yarısında kapalılar,mail hattı var mı acaba?
edit:böle bi mail geldi
Dear Alper ****,
Greetings from dealextreme.com! A refund has been sent to your payment account:ORDER #: 0109ZTXU REFUND AMOUNT: ($3.24) CUSTOMER SERVICE: support.dealextreme.com paypala baktım geri ödeme göremedim,kredi kartına mı gitti acaba direkt
-----------------------------
Evt direk karta gider, ama biraz kurcala dtayli dokumlerde byerlerde paypala giren 3.24 dolar ve karta giden (ppdan cikan) 3.24 dolar gozukur