Ücretsiz Logo,Banner,Kartvizit Vb.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Eray çok kaliteli işler çıkartıyor, bizzat benim sitemin logosunu 2-3 defa kendi yapmıştır. Sitenin rakipleri de onu taklit etmeye başladı :) 

Çok iyi bir arkadaşımızdır, hakkını fazlasıyla hakettiği kalitede işler yapıyor. Her türlü kendisini tavsiye ederim.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı

Eray çok kaliteli işler çıkartıyor, bizzat benim sitemin logosunu 2-3 defa kendi yapmıştır. Sitenin rakipleri de onu taklit etmeye başladı :) 

Çok iyi bir arkadaşımızdır, hakkını fazlasıyla hakettiği kalitede işler yapıyor. Her türlü kendisini tavsiye ederim.

teşşekürler efe hocam :) Bazı mürdilerin attım yapamadıklarımda kusura bakmasın bir kaç tane ücretli iş aldım onları bitiridikten sonra yapıcam birde bir tane bütü var onada çalışmam lazım o yüzden yetiştiremediğim herkesten çok özür diliyorum müsait olduğum bir zaman diliminde hepsini yapıcam :)

Edit: Birde bazı arkadaşlarınkini yapmam kararı aldım uslupla ilgili problemleri olduğu için bu işi sevdiğim için yapıyorum emir almak için değil teşşekür etmesini bilmeyene bir bireye logodan önce edep dersi alması görüşündeyim iyi günler dilerim :)

boş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

hocam yakın zamanda ihtiyacım olabilir, mesajım bulunsun. az çok ücreti ile de yardım alabilirim.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    overlocker bunu yazdı
    C_e_Z_a bunu yazdı

teşşekürler efe hocam :) Bazı mürdilerin attım yapamadıklarımda kusura bakmasın bir kaç tane ücretli iş aldım onları bitiridikten sonra yapıcam birde bir tane bütü var onada çalışmam lazım o yüzden yetiştiremediğim herkesten çok özür diliyorum müsait olduğum bir zaman diliminde hepsini yapıcam :)

Edit: Birde bazı arkadaşlarınkini yapmam kararı aldım uslupla ilgili problemleri olduğu için bu işi sevdiğim için yapıyorum emir almak için değil teşşekür etmesini bilmeyene bir bireye logodan önce edep dersi alması görüşündeyim iyi günler dilerim :)

Hem up olsun hem de birşey yazayım. Bir istek de ben yapmıştım sonrasında ne oldu diye sorup(öm) müridin aktif olmasına rağmen cevaplamayışından ötürü üzerime alınıyorum. Sağol da demiştimtim oysaki. Neyse hayırlı işler. 

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paşa.
    OkudukdaNeOldu
    OkudukdaNeOldu's avatar
    Erkek

mesajım bulunsun çalışmaları görünce belki ilerde lazım olur.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    overlocker bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

bunu da dün satın aldım ihtiyacı olan varsa kullanır diye upladım : https://www55.zippyshare.com/v/WAGMrvno/file.html

https://graphicriver.net/item/bifold-brochure-template/21577167

bir de sorum var hocam sana, bu template i aldım şimdi, içinde psd ler var psd nin içindeki üçgenimsi şeylerdeki fotoğrafları nasıl değiştiricem çözemedim, kısaca özet geçebilir misin? hiç PS bilmiyorum

hocam istediğiniz görselleri atın halledeyim ben ama sağ tık  create clipping mask yapmanız lazım 

@overlocker

abi bu katalogu kafama göre düzenledim şimdi baskıya göndericem ama,dikkat etmem gereken bir şey var mıdır ya? sonra yazılar okunmayacak şekilde falan çıkar diye korkuyorum.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

https://www.bidolubaski.com/kartvizit-1-tl-kampanyasi

Buna göre bir tasarım yapabilir misin hocam ? Üzerinde yazılacakları özelden atarım ?

Troll yapmaya kalkmayın :)

:D Çok güldüm ya.

Overlocker üstad banada bir logo lazım Özelden atıyorum

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    overlocker bunu yazdı
    C_e_Z_a bunu yazdı

Hem up olsun hem de birşey yazayım. Bir istek de ben yapmıştım sonrasında ne oldu diye sorup(öm) müridin aktif olmasına rağmen cevaplamayışından ötürü üzerime alınıyorum. Sağol da demiştimtim oysaki. Neyse hayırlı işler. 

hocam sıkıntılı mevzular olmuştu neyseki halletim bilerek kasten yaptıgım bir şey değil dersler yüzünden 2 aydır bilgisayarı açamadım 

boş
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek

hocam birde benım konuya el atarsan sevınırım 

https://www.tahribat.com/forum/mevcut-logoyu-vektorel-yapma-240602

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ÖZelden attım hocam yapabilecekmisin?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 11614 Toplam Mesaj: 68
logo banner logo banner