Ücretsiz Logo,Banner,Kartvizit Vb.
-
Eray çok kaliteli işler çıkartıyor, bizzat benim sitemin logosunu 2-3 defa kendi yapmıştır. Sitenin rakipleri de onu taklit etmeye başladı :)
Çok iyi bir arkadaşımızdır, hakkını fazlasıyla hakettiği kalitede işler yapıyor. Her türlü kendisini tavsiye ederim. -
C_e_Z_a bunu yazdı
Eray çok kaliteli işler çıkartıyor, bizzat benim sitemin logosunu 2-3 defa kendi yapmıştır. Sitenin rakipleri de onu taklit etmeye başladı :)
Çok iyi bir arkadaşımızdır, hakkını fazlasıyla hakettiği kalitede işler yapıyor. Her türlü kendisini tavsiye ederim.teşşekürler efe hocam :) Bazı mürdilerin attım yapamadıklarımda kusura bakmasın bir kaç tane ücretli iş aldım onları bitiridikten sonra yapıcam birde bir tane bütü var onada çalışmam lazım o yüzden yetiştiremediğim herkesten çok özür diliyorum müsait olduğum bir zaman diliminde hepsini yapıcam :)
Edit: Birde bazı arkadaşlarınkini yapmam kararı aldım uslupla ilgili problemleri olduğu için bu işi sevdiğim için yapıyorum emir almak için değil teşşekür etmesini bilmeyene bir bireye logodan önce edep dersi alması görüşündeyim iyi günler dilerim :)
-
hocam yakın zamanda ihtiyacım olabilir, mesajım bulunsun. az çok ücreti ile de yardım alabilirim.
-
overlocker bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdı
Çok iyi bir arkadaşımızdır, hakkını fazlasıyla hakettiği kalitede işler yapıyor. Her türlü kendisini tavsiye ederim.teşşekürler efe hocam :) Bazı mürdilerin attım yapamadıklarımda kusura bakmasın bir kaç tane ücretli iş aldım onları bitiridikten sonra yapıcam birde bir tane bütü var onada çalışmam lazım o yüzden yetiştiremediğim herkesten çok özür diliyorum müsait olduğum bir zaman diliminde hepsini yapıcam :)
Edit: Birde bazı arkadaşlarınkini yapmam kararı aldım uslupla ilgili problemleri olduğu için bu işi sevdiğim için yapıyorum emir almak için değil teşşekür etmesini bilmeyene bir bireye logodan önce edep dersi alması görüşündeyim iyi günler dilerim :)
Hem up olsun hem de birşey yazayım. Bir istek de ben yapmıştım sonrasında ne oldu diye sorup(öm) müridin aktif olmasına rağmen cevaplamayışından ötürü üzerime alınıyorum. Sağol da demiştimtim oysaki. Neyse hayırlı işler.
-
mesajım bulunsun çalışmaları görünce belki ilerde lazım olur.
-
overlocker bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
bunu da dün satın aldım ihtiyacı olan varsa kullanır diye upladım : https://www55.zippyshare.com/v/WAGMrvno/file.html
https://graphicriver.net/item/bifold-brochure-template/21577167
bir de sorum var hocam sana, bu template i aldım şimdi, içinde psd ler var psd nin içindeki üçgenimsi şeylerdeki fotoğrafları nasıl değiştiricem çözemedim, kısaca özet geçebilir misin? hiç PS bilmiyorum
hocam istediğiniz görselleri atın halledeyim ben ama sağ tık create clipping mask yapmanız lazım
@overlocker
abi bu katalogu kafama göre düzenledim şimdi baskıya göndericem ama,dikkat etmem gereken bir şey var mıdır ya? sonra yazılar okunmayacak şekilde falan çıkar diye korkuyorum.
-
mkyb bunu yazdı
https://www.bidolubaski.com/kartvizit-1-tl-kampanyasi
Buna göre bir tasarım yapabilir misin hocam ? Üzerinde yazılacakları özelden atarım ?
Troll yapmaya kalkmayın :)
:D Çok güldüm ya.
Overlocker üstad banada bir logo lazım Özelden atıyorum
-
ilteris bunu yazdıoverlocker bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdı
Hem up olsun hem de birşey yazayım. Bir istek de ben yapmıştım sonrasında ne oldu diye sorup(öm) müridin aktif olmasına rağmen cevaplamayışından ötürü üzerime alınıyorum. Sağol da demiştimtim oysaki. Neyse hayırlı işler.
hocam sıkıntılı mevzular olmuştu neyseki halletim bilerek kasten yaptıgım bir şey değil dersler yüzünden 2 aydır bilgisayarı açamadım
-
hocam birde benım konuya el atarsan sevınırım
https://www.tahribat.com/forum/mevcut-logoyu-vektorel-yapma-240602
-
ÖZelden attım hocam yapabilecekmisin?