Ücretsiz Sanal Pos

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Herkese iyi geceler,

internetten satış için ücretsiz sanal poslara bakıyordum.

https://www.paytr.com/

sizce güvenli mi? 

Başka tavsiye edeceğiniz şirketler var mıdır?

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Kullanmadığım için tecrübem yok fakat piyasada paytr ve iyzico en popüler sanal ödeme yöntemlerindendir. İkisi içinde kurulum aşamasında kullanılabilecek birçok paket mevcut.

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

ucretsiz derken nasil ucretsiz hocam? komisyon aliyor hepsi ? komisyon disinda bisey almiyolar

en basta zaten hicb iri ucret almiyor.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    arkinfes bunu yazdı

Herkese iyi geceler,

internetten satış için ücretsiz sanal poslara bakıyordum.

https://www.paytr.com/

sizce güvenli mi? 

Başka tavsiye edeceğiniz şirketler var mıdır?

Bi ara shopier kullandım. Kargo antlaşması da var . Her hafta düzenli ödememi aldım. Komisyonlar genelde aynı hepsinde 

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

3 yıldır kullanırım. Harika bir servistir, komisyon oranları gayet idealdir. Bir sonraki gün saat öğlen 12'den önce kazançlar hesaba aktarılır. Desteği hızlıdır. 

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

ucretsiz derken nasil ucretsiz hocam? komisyon aliyor hepsi ? komisyon disinda bisey almiyolar

Hocam peder için laravelle bir sistem yapıyorum da gerçek bankalardan sanal poslar yıllık çok para kesiyor diye duydum. Komisyonu fiyata yansıtırız diye düşünüyorum.

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

2 senedir saglam calisiyor musterilerim sknti cikmadi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    arkinfes bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

Hocam peder için laravelle bir sistem yapıyorum da gerçek bankalardan sanal poslar yıllık çok para kesiyor diye duydum. Komisyonu fiyata yansıtırız diye düşünüyorum.

hacı çok azı yıllık ücret alıyor, genelde komisyon usülü hepsi.

paytr ertesi gün falan ödeme yapıyor o konuda iyiler

iyziconun api ı dokümanı falan iyidir.

başka da büyük oyuncu yok piyasada. yurt dışında tanıdık falan varsa stripe kullanabilirsiniz, türkiyeye kapalı. ödemeyi yurt dışına alırsınız falan, laravelin içinde hazır stripe paketi var (laravel cashier)

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Erkek

paytr en iyilerdendir.

diğeri de iyzico

Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Ücretsiz sanal pos için Kuveyttürk FreePos kullanıyorum.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Ücretsiz sanal pos için Kuveyttürk FreePos kullanıyorum.

Oranları nsl ve para hesaba ne zzamn geçiyor

Toplam Hit: 2928 Toplam Mesaj: 12
sanal pos