Ücretsiz Sanal Pos
-
Herkese iyi geceler,
internetten satış için ücretsiz sanal poslara bakıyordum.
sizce güvenli mi?
Başka tavsiye edeceğiniz şirketler var mıdır?
-
Kullanmadığım için tecrübem yok fakat piyasada paytr ve iyzico en popüler sanal ödeme yöntemlerindendir. İkisi içinde kurulum aşamasında kullanılabilecek birçok paket mevcut.
-
ucretsiz derken nasil ucretsiz hocam? komisyon aliyor hepsi ? komisyon disinda bisey almiyolar
en basta zaten hicb iri ucret almiyor.
-
arkinfes bunu yazdı
Herkese iyi geceler,
internetten satış için ücretsiz sanal poslara bakıyordum.
sizce güvenli mi?
Başka tavsiye edeceğiniz şirketler var mıdır?
Bi ara shopier kullandım. Kargo antlaşması da var . Her hafta düzenli ödememi aldım. Komisyonlar genelde aynı hepsinde
-
3 yıldır kullanırım. Harika bir servistir, komisyon oranları gayet idealdir. Bir sonraki gün saat öğlen 12'den önce kazançlar hesaba aktarılır. Desteği hızlıdır.
-
yolbulucu bunu yazdı
ucretsiz derken nasil ucretsiz hocam? komisyon aliyor hepsi ? komisyon disinda bisey almiyolar
Hocam peder için laravelle bir sistem yapıyorum da gerçek bankalardan sanal poslar yıllık çok para kesiyor diye duydum. Komisyonu fiyata yansıtırız diye düşünüyorum.
-
2 senedir saglam calisiyor musterilerim sknti cikmadi
-
arkinfes bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Hocam peder için laravelle bir sistem yapıyorum da gerçek bankalardan sanal poslar yıllık çok para kesiyor diye duydum. Komisyonu fiyata yansıtırız diye düşünüyorum.
hacı çok azı yıllık ücret alıyor, genelde komisyon usülü hepsi.
paytr ertesi gün falan ödeme yapıyor o konuda iyiler
iyziconun api ı dokümanı falan iyidir.
başka da büyük oyuncu yok piyasada. yurt dışında tanıdık falan varsa stripe kullanabilirsiniz, türkiyeye kapalı. ödemeyi yurt dışına alırsınız falan, laravelin içinde hazır stripe paketi var (laravel cashier)
-
paytr en iyilerdendir.
diğeri de iyzico
-
Ücretsiz sanal pos için Kuveyttürk FreePos kullanıyorum.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Ücretsiz sanal pos için Kuveyttürk FreePos kullanıyorum.
Oranları nsl ve para hesaba ne zzamn geçiyor