folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Ücretsiz Stok Takip, Satış Ve Muhasebe Programı?

Ücretsiz Stok Takip, Satış Ve Muhasebe Programı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Merhabalar,

yaklaşık 50-60 çeşit ürün ve basit bir stok sistemi olan yeni bir firma kuracağız, bunun içinde kullanmak için basit ücretsiz ve güzel bir stok takip satış ve muhasebe programı bilen var ise sevinirim...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhabalar,

yaklaşık 50-60 çeşit ürün ve basit bir stok sistemi olan yeni bir firma kuracağız, bunun içinde kullanmak için basit ücretsiz ve güzel bir stok takip satış ve muhasebe programı bilen var ise sevinirim...

Ben de şu sıralar benzer bi arayış içerisindeydim. Java ile yazılmış Turquaz diye bi program var. Arayüzü falan kullanışlı gibi http://www.turquaz.com/tr/ bi incele istersen...

Bu arada madem konu açıldı bu konu üzerinden sorayım. Böyle programların veritabanına dışarıdan müdahale etmek mümkün müdür? (Bi web uygulamasından döküm almam gerekiyo da...)

postgresql diye bi veritabanı kullanıyo. Çalışma mantığını tam çözemedim...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

bu sekılde  lısansız  programların büyük bi proplem cıkartabılcegını  soleyebılırm kurdugunuz  sirketi bilmiyorum hocam ama  bu malıyeciler içinde ıyı bısey degıl adamlar geldıklerı zaman ne var ne yok gorecekler ve bu hıcte ıyı olmayabılır hocam ...

edit:calıstıgım sırkette  cok buyuk bi program varadı  adı saplagon eger ıstersen onu bı arastırayım bınlerce  stogu kontrol edıyoruz  o programla

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:
    bu sekılde  lısansız  programların büyük bi proplem cıkartabılcegını  soleyebılırm kurdugunuz  sirketi bilmiyorum hocam ama  bu malıyeciler içinde ıyı bısey degıl adamlar geldıklerı zaman ne var ne yok gorecekler ve bu hıcte ıyı olmayabılır hocam ...

İyi de Open Source Free bi programın maliyeciler tarafından nasıl bi zararı var ki? Anlamadım doğrusu...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

bende  konu hakkında tam olarak bısey bılmıyorum hocam sadece duydum arkadasa önermıştım rene nın ıstedıgı gıbı bı program hatla kendı ustama bıle onerdım

ama bana zamanında bunun hıc ıyı olmayacagını soledı her ıkısıde  malıyecıler  sıkıntı yaratırlar  demıstı

kontra bisiklet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    kimse bilmiyormu :|

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

kimse bilmiyormu :|

hocam SAP die bir sistem var..biz grundig elektronikte kullanıyoruz ürün takipi yapabiliyoruz çok sayıda özelliğide var ama ücretsiz mı bunu bilmıyorum.

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

Merhabalar,

Ben de şu sıralar benzer bi arayış içerisindeydim. Java ile yazılmış Turquaz diye bi program var. Arayüzü falan kullanışlı gibi http://www.turquaz.com/tr/ bi incele istersen...

Bu arada madem konu açıldı bu konu üzerinden sorayım. Böyle programların veritabanına dışarıdan müdahale etmek mümkün müdür? (Bi web uygulamasından döküm almam gerekiyo da...)

postgresql diye bi veritabanı kullanıyo. Çalışma mantığını tam çözemedim...

----------------------------

hacı mümkün

asp.net uygulamasında asp.net tarafından xml web service yazı,programında bu web service kullanabilirsin...

not:pahalıdır :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

rene abi bu işine yarar mı ?

http://www.indiristan.com/ara_bul.asp?ara=sap&sayfa=12

Boş İşler Uzmanı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PLuToNiuM
    PLuToNiuM's avatar
    Erkek

Resmi:

http://img258.imageshack.us/img258/7360/034zt7.jpg 

Downladı ise aşağıda,ilacı içinde:

http://rapidshare.com/files/78942321/musteri-takip-gold-2007-stok.zip

Müşteri ekle, silme, düzenleme, satis yapma, urun tanimlama,tanimlanmis urun, satisi yedekleme unitesi ile datalarinizi koruyabilirsiniz.

Yazicidan cikti alma, gunluk satislari gorme, gunluk islemleri gorme, gunluk odenen paralari gorme ve hepsinin yazicidan ciktisını alma imkanı. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Cok genis bir program onerebilirim babam icin bulmustum arastirmistim LOGO LKS !!

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 7799 Toplam Mesaj: 33